תעזבו את גיא פינס מסכן, הוא לא אשם.
B BADbob New member 21/12/03 #2 לולה כנסי אנחנו משתלטים שם בגללל שהכבלים שילמו לערוץ שלוש שלא ישדרו אותו אצלנו ביס חייבים זה דורששש
B BADbob New member 21/12/03 #4 צודקת דייי אינ יחשוב על זהאני יחכה קודם שתהיה השתלטות מלאה על הפורום הזה ואז ניראה אוקיי ?
B BADbob New member 21/12/03 #7 אין לי טענות אל גיא פינס יש לי טענות לפורום שלו שמנוהל על ידיד הכבלים במסגרת ההסכמים שלהם אם תפוז בידיוק כמו שהיה אם פרוייקט וואי זה לא שגיא עצמו נכנס לשם חחחח
אין לי טענות אל גיא פינס יש לי טענות לפורום שלו שמנוהל על ידיד הכבלים במסגרת ההסכמים שלהם אם תפוז בידיוק כמו שהיה אם פרוייקט וואי זה לא שגיא עצמו נכנס לשם חחחח
L lola c New member 21/12/03 #8 חחחח לא חשבתי שגיא נכנס ../images/Emo6.gif אבל אולי כן. מה, אם היית מנחה תוכנית לא היית מתעניינת מה קורה בפורום של התוכנית שלך?
חחחח לא חשבתי שגיא נכנס ../images/Emo6.gif אבל אולי כן. מה, אם היית מנחה תוכנית לא היית מתעניינת מה קורה בפורום של התוכנית שלך?
B BADbob New member 21/12/03 #10 האמת לא הבן אדם רגיל לפירסום כך שזה כבר לא ממש מעניין אותו וגם אם האו נכנס שם דבר שנכתוב לא כל כך יפגע בוא
האמת לא הבן אדם רגיל לפירסום כך שזה כבר לא ממש מעניין אותו וגם אם האו נכנס שם דבר שנכתוב לא כל כך יפגע בוא
S SofyTofy New member 21/12/03 #9 הפורום שלו מנוהל על ידי../images/Emo103.gif (ואין לי שום קשר לכבלים) ולא הייתי ממליצה לכם להציף אותו