תעוף גבריאלי !

רן4

New member
תעוף גבריאלי !

כולכם בוודאי צופים בפסטיבל השחיתות המזעזע שקורה בליכוד ולא נותר אלה להבין שאויבו הגדוך ביותר של הליכוד הוא הליכוד עצמו בחירתה המשוחתת של המלצרית בת ה - 27 ענבל גבריאלי ועוד שלל מעשי חוכמה גורמים לכך שהליכוד לא יקבל 40 מנדטים וסוף סוף יוכל לשלוט לבדו כמו בימי מפאי ההיסטורית. לא נותר אלה לברך את אלפרון על עזיבתו המבורכת ולקרוא בכל נרגש ע-ו-פ-י ענבל גבריאלי!

../images/Emo41.gif ומה עם גילה גמליאל

היא נטועה חזק מאד במקום גבוהה מאד. אני בכלל לא מדבר על הפרשיית שחיתות בה היא נחשדת אלא על כך שהיא מכרה את האינטרס של ציבור הסטודנטים פעם אחר פעם. פעם אחת היא התראיינה שבוע אחרי שעבר חוק טל ואמרה בעליזות ש"חוק טל זה כבר פאסה" ושצריך לעבור לדברים חשובים אחרים. פעם אחרת היא ויתרה על ההקלות בשכר הלימודים שניתנו לסטודנטים כדי להתחנף קצת לסילבן וכדי לקבל ממנו תמיכה. בקיצור - תעיפו את הבורה (והתכוונתי לכתוב בורה ולא בחורה) לכל הרוחות...

genotip

New member
פשוט בושה וחרפה ../images/Emo70.gif

גילה גמליאל, האישה שמכרה את הסטודנטים, שגנבה עשרות אלפי שקלים, אולי הטרמפיסטית הכי גדולה שהייתה בפוליטיקה הישראלית נמצאת במקום כל כך גבוה. עצוב שככה נראית הפוליטיקה שלנו.

אני גם בעד השעיית גמליאל וגבריאלי

סתם שני כוסיות שנכנסו לכנסת דרך פרוטקציה

ardata

New member
מבחן גבריאלי

על מבחן בוזגלו שמעתם ? הכנסת אינה האקדמיה למדעים או הסנט של הטכניון. בכנסת יושבים נציגים אני אןמר שנית נציגים של העם. לא רק אנשי אליטה מרמת-אביב ורחביה. אנשי העם הפשוטים מבינים היטב את הפוליטיקה יותר מכמה פרופסורים ודוקטורנטים. נא עיין במאמרו המפורסם "החנוני" של זאב זבוטינסקי.

lsg101

New member
הניתוח איננו נכון

משני סיבות: ראשית, גבריאלי היא בת לאחת המשפחות היותר אמידות בארץ. בפרסומים שונים בעיתונות פורסמו פרטים אלו עליה. שנית, ההתרעמות הייתה על זה שגבריאלי הייתה בסך הכל שלושה שבועות בליכוד לפני שנבחרה ברשימה, ושכל מה שעשתה היא להיות מלצרית. תסלח לי אם אני חושב שבשביל להיות חבר כנסת דרוש קצת יותר נסיון חיים, שתהיה לה פרספקטיבה קצת יותר רחבה, שתעבור משהו. אני לא אומר שצריך להיות גאון על ולהקים חברה משגשגת, אבל משהו מינימלי. הכנסת אומנם לא הסנט של הטכניון, אבל היא גם לא איזה בר זול - צריך להיות לכנסת מעמד מכובד, והעובדה שנכנסים אנשים שכל הדברים ברקורד שלהם זה מזכירה או נהג, ושהסיבה היחידה שבאים לכנסת זה בשביל שתהיה עבודה, ללא רקורד אישי או ציבורי כלשהו - זה לא מכובד ולא יאה.

למעלה