תעויוט

Bufreak

New member
תעויוט

בוא נעשה תחרות של טעויות. כל אחד צריך למצוא טעות אחת ולנסות להסביר אותה(בלי לבדוק!). אני אתחיל: ספוילר לעונה חמש: ספויילר גדול. בפרק "משפחה": רואים את בן מוריד את החלק העליון כשהוא מסיים את המשמרת שלו בבית חולים. לאחר מכן המצלמה מתרחקת קצת ממנו ומגלה את השדים ההם שהסקוביז לא יכלו לראות מאוחר יותר. ואז גלורי מופיעה ליד השד: לבושה!!! כל מי שראה את העונה מבין למה זו טעות. אם בן וגלורי חולקים את אותו הגוף,אז איך זה שהיא הייתה לבושה אחרי שבן הוריד את הבגדים שלו? פתרון אפשרי: בן ידע שהוא עומד להשתנות,לכן הוא הוציא פריט לבוש של גלורי מהלוקר שלו ולבש אותו ואז הפך לגלורי. או שבאמת יש לו בגדים של גלורי בלוקר אך הוא לא ידע שהוא עומד להשתנות. ואז גלורי הייתה ערומה. ועם הסופר ספיד שלה היא מיהרה להתלבש ולהגיע מאחורי השד. יש לי עוד *מלא* טעויות וחורים בעלילה אבל אני אשאיר את זה בשבילכם...

ד י י ז י

New member
בפרק "אויבים"..

כשאנג´ל כאלו אנג´לוס , ובא עם פיית´ למשרד של ראש העיר , הוא גורר סכין מכתבים על השולחן היד שלו משתקפת בשלט של ראש העיר..

Idomania

New member
בפרק הראשון של העונה השנייה..

"when she was bAd" כבאפי עם אמא שלה במכונית היא לובשת חולצה ורודה וכשהיא נכנסת לספרייה החולצה שלה לבנה ואז למחרת היא עוד פעם אם החולצה הורודה... ואין סיכוי שהייתי שם לב לזה אם לא הייתי קורא על זה באיזשהו מקום..

Bufreak

New member
אם כבר מדברים על השתקפויות...

אבל זה מ"אנג´ל". בסוף פרק "דיסהרמוני",המצויין,אנג´ל יוצא מהחדר ועל זכוכית הדלת הוא *ממש* משתקף. אבל זה לא טעות בעלילה,אז לא נורא...

Buffy1

New member
הגילאים של אנג´ל וספייק

פעם אומרים שהוא בן 245, פעם 243, פעם 241... אני זוכרת שגם בגיל של ספייק טעו כמה פעמים, אבל אני לא זוכרת בדיוק איך. ואם כבר השתקפויות - רואים את ההשתקפות של ספייק על חלון הרכבת התחתית ב-FFL. מה לעשות שאת הערפדים משחקים אנשים אמיתיים... אבל שטויות, למה להטפל לפרטים הקטנים, הם לא מפריעים לי כל כך. רק לא הבנתי משהו - איך זה יצא שג´ויס ובאפי יעברו דווקא לסאנידייל מלוס אנג´לס?

Idomania

New member
צירוף מקרים מטורף??

אולי פעולה לא טבעית של המועצה.. מה שידוע כשהיא עברה ג´יילס כבר ציפה לה וידעה שהיא אמורה להגיע

resputin

New member
Dopplegangland

אחרי שקורדיליה משעממת את ואמפ-ווילו למוות בכלוב, עם ה´ואני אף פעם לא רציתי ממש את זאנדר, פשוט הוא כל הזמן היה במצבים של חים או מוות- ואת יודעת שזה סקסי ושטויות´ והחליטה לשחרר אותה, היא רצה אחריה ברחבי התיכון בלילה. כשהן מגיעות למסדרון (יותר נכון כשקורדליה רצה וצורחת למסדרון) ווסלי שומע אותה, מוציא את הצלב ומתחיל לרוץ- קאט לכניסה של השירותים, קורדילה נכנסת פנימה (יא מטומטמת, למקום סגור?!) וואמפ-ווילו מאחוריה (מהדלת, מן הסתם), פתאום מגיח לו ווסלי מהצד- ?! מאיפה לעזאזל הוא נכנס?! פתרון אפשרי: (כן, משהו) -ווסלי הוא צופה עם סופר-פאוורס, הוא יכול לעבור דרך קירות

Bufreak

New member
בפרק Triangle

באפי אומרת שהיא נהיית עצובה כל פעם שהפרופסור מזכיר יערות גשם(שלשם ריילי עזב...). רק שריילי לא אמר לה שלשם הוא נוסע עם הצבא! פתרון אפשרי(והזוי): לבאפי היה חלום נבואי בקשר לזה. צולע...

Yishai A

New member
בפרק "שלבים" (איש זאב)

כשווילו קוראת לבאפי וג´יילס עם הרובה המרדים תשימו לב איך המשפקיים של ג´יילס נעלמות וחוזרות לפנים שלו המון פעמים באותה הסצנה :)

Idomania

New member
בפרק שהיה היום בביפ(ותגובה מג´וס)

שאנג´ל מאבד את הנשמה... אוקיי אז קרודליה זאנדר ווילו קובעים להפגש אצל וילו עוד חצי שעה סצנה אחרי זה רואים את באפי באור היום בכיתה של מיס קלנדר ואז סצנה אחרי זה רואים שאת קורדליה אוז וילו וזאנדר נפגשים אבל זה כבר לילה(חצי שעה עברה מהר מאוד..) והנה גם מה שגוס הגיב על הטעות.. "I was watching the final mix of ´Innocence´ when I noticed this huge mistake. Let´s just think of it as them going to Willow´s the night before to practice and go over what they were going to do."

ווסלי עובר דרך קירות!!!!

בתנאי שהם נשברים יחד עם הגוף שלו...... אחרי שרואים פרק של באפי שהוא היה בו מבינים למה כל כך מצחיק שבאנג´ל הוא בא ואומר I´m a rouge deamon hunter (מבטא בריטי!)

ANGEL N

New member
לא חשבת על זה שהוא גדל עם השנים?

אני מתכוון לגילאים של אנג´ל. חוץ מזה שכשאנג´ל היה בגיהנום אז הזמן שם היה שונה מהזמן בכדור הארץ אז זה שונה (לפי מה שהבנתי הוא היה שם תקופה ארוכה ביותר)

רינת4

New member
מסכן... ../images/Emo7.gif

רק על מה שהוא עבר שם צריך לסלוח לו. אני חושבת שהוא כבר סבל מספיק!

B a n j o

New member
היה פה דיון על זה כבר

הוא היה שם כמה אלפי שנים לפי צורת הראיה שלו

city

New member
לא ממש טעות

רואים שגלורי מתלבשת בשניות בכמה פרקים בסדרה. משהו כמו יצירת בגדים עליה. בפרק שדון רואה את בן מתחלף לגלורי מייד גלורי מופיעה עם השמלה האדומה שלה (לאחר שלשנייה היא לובשת את הבגדים שלו). הבעיה היא של בן, לו אין את היכולת הזאת.

למעלה