תעוזה

haze73

New member
תעוזה ../images/Emo22.gif../images/Emo4.gif

תהיתי... ותהיתי...
אני חושב שאם היה מותר ואולי אף לא נחשב אי-מוסריות, מרבית הזוגות הנשואים היו "בוגדים". אני מניח שאלו שכן עושים מעשה, אותם אלו שנחלצים בזרועותיהם של מאהביהן ומאהבותם עושים זאת כי הם אכן זקוקים לכך בגלל חסכיהם, וכמו-כן, הם מרשים לעצמם להעיז. נראה לי שאותם אילו שמעיזים ועושים, לוקחים בחשבון שבמקרה הגרוע ביותר, ותתגלה הפרשיה הלא חוקית/מוסרית, בן/בת הזוג של המעיזים לא יחפצו (לא יעזו) בפירוק החבילה, וינסו להציל בכל כוחם את הנישואים. את המשפט האחרון אני נוטה לייחס, לצורך של החוקי בבן הזוג הסורר, שהאחרון (זה שמעיז ובוגד) כניראה חזק יותר מנטלית, ובן הזוג החוקי זקוק לו ואינו מסוגל בלעדיו. נראה לי שרוב הבוגדים הם הפרסונות החזקות בזוג (החוקי)... ודיעותיכם---... ??? הייZי

הולמס 30

New member
הכללה שאינה מדוייקת

לא ממש נשוי אבל חוויתי אי אילו נשים נשואות ושמעתי על חייהן הטיעון שלך הגיוני בבסיסו, אבל המציאות אינה עולה בקנה אחד איתו לפעמים נשים תבגודנה בגבר שהוא דומיננטי ובעל מאפיינים מדהימים בכל מובן, פשוט בשל הצורך בגיוון וב"משהו אחר". ואין הדבר מלמד על מיקומן בזוגיות

הכי קל זה לקרוא ת'שירשור

לחפש משהו שהכי קרוב לדעתך ולכתוב צודק +
למי יש כוח להתחיל לכתוב ולהתפלסף
בקיצור מסכים איתך
למרות שקצת התפלספתי, לא ?

89896

New member
../images/Emo28.gifאולי ננסה

זוית קצת שונה אבל באותו כיוון. זה שפורץ מסגרות הוא לפחות עם יותר אנרגיות, רצון חזק יותר לחיות ןאולי....רק אולי, קצת יותר אגואיסטים? סקרנים? כאלה שהילד שבתוכם עדיין רוצה לשחק? שהמילה לא, מדליקה אצלם את יצר הנדודים? סתם חשבתי לי ואולי אתה צודק לגמרי?

89896

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא חכמה, חגית נשים. המון נשים ולדעתי הקטנה והממש לא נחשבת.........הזן היותר חזק ןשלא תבוא עליכן התרוממות רוח מיותרת. רק אני אמרתי וכבר מתחיל להתגעגע <מחר מתחיל שבוע חדש>

מה מצחיק פה...לא ממש הבנתי?../images/Emo4.gif

ואכן...נשים הן הזן החזק. ואפילו שיש לי חוש הומור מפותח לא הבנתי מה מצחיק!

89896

New member
החכמה חגית

בדברים האלה אין חכמה יש רק יצר, חזק פי מאה מכל החכמים

haze73

New member
נשים חזקות יותר מגברים...

מי מסוגל לומר לא לאישה ??? מי???

Love To love u

New member
אפשר שגם וגם?

מסכימה עם שניכם. תגובתך לא מבטלת לדעתי את מה שכתב 73 מעמיקה ומסבירה יותר- כן נותנת יותר לגיטימציה לקיום הדילמה.

haze73

New member
כן , צודק... אבל...

כל אילו שהזכרת אינם אקטיוים וללא יבואו לידי ביטוי בלי התעוזה. ישנם המונים אשר היו מתים להתנסות, אך חוששים - כי הם מפחדים לחצות את הקווים ולהעיז. 100% מהאוכלוסיה כולל החרדים היו רוצים, אבל לא מעיזים...

ברור שמבנה אופי של

בן זוג בוגד הוא במהותו שונה מבן הזוג שאינו בוגד. (לעיתים שני בני הזוג בוגדים זה בזה...לא?). רק שלא בטוח שהוא הדומיננטי שבין השניים. נראה לי שאעשה את התיזה שלי בעניין...הבאתי לי רעיון למחקר, הייזי

את מדברת על מחקר ../images/Emo12.gif

תיאורטי או אמפירי? ומהו גודל המדגם המינימלי הנדרש על מנת להבטיח אמינות? האם זה יהיה מחקר שדה? (או ים או חוף או צימר) יווווו כואב לי כבר הראש מרוב מחשבות....

../images/Emo6.gif אני אעשה מחקר תיאורטי

משולב במעשי, ואפילו אשלב בו ראיון איתך
או שמא אתה מתנדב להיות המנחה שלי בכתיבת העבודה?

לדעתי זה נכון מאד!

אני למשל הפרסונה החזקה בינינו. היא רק אומרת לי מה לעשות.
ולגופו של עניין: יש שבוגדים ומפחדים ויש שלא בוגדים בגלל שהם מפחדים ויש אפילו כאלה (כך שמעתי לפחות) שלא בוגדים כלל. גם הבוגדים יכולים להיות עם תחושת מחוייבות לקשר הזוגי (למרות שזה נשמע פראדוקסאלי) והם כנראה מניחים (בצדק או שלא בצדק) שאם ייתפסו יצליחו לשכנע את בן/בת הזוג לסלוח. זה לא מעיד בהכרח על דומיננטיות אלא על אופטימיות.

מים גנובים יימתקו

למעשה, נאמר פה כבר כמעט הכל ובצורה נאותה ומקיפה רק הייתי מוסיף נקודה למחשבה והיא "מיים גנובים יימתקו" כלומר ככל שתדע שהסיכון להיתפס או לאבד יותר יהיה גדול יותר כך ההתרגשות/סיפוק מהבגידה תהייה גדולה יותר, בדיוק כמו מהמר שמהמר על דולר או על 1,000 דולר בהימור אחד לכן אני נוטה לשלול את האבחנה שלך לגבי זה שהצד החזק יותר הוא זה שנוטה לבגוד (בהכרח!). שבוע טוב

לאיאלית

New member
זה לגמריי הגיוני אבל זה לא קשור

לכוחניות בין בני הזוג, אלא לכך שמישהו שהוא יותר דומיננטי ויותר יוזם.. מן הסתם יהיה מסוגל להגיע למצבים של הכרויות עם אנשים ובכך לבגידה, הרבה יותר בקלות מאדם שהוא יותר פאסיבי. זאת דעתי.

למעלה