תעודת שליש

מו שיקו

New member
תעודת שליש

חושב שהגיע הזמן, לעשות קצת חשבון-לכולנו כי נוצרה פה שכבה של שומן, קצת דוחה, ופוגעת רק בנו. עמוסה במגוון רעלים הפרושים כבר כמעט על כל שטח. וצריך להכשיר ת´כלים, לחיטוי - אף הרבה לפני פסח. אך היות והנני מוסמך, לספר אך עלי - בלי לשכוח. אז באתי כמו רכב הבא אל מוסך, לעשות לי מסאז´ים למוח. לטעום מהקסם של הוירטואלי, בשמחה וגם בכאב. לשחק מעמדת האינדיוידואלי, ולזרום חופשי עם הלב. אך אבוי לי, מודה שטעיתי. וזנחתי אצלי את הצד ההגון. אל זוהר הזול נסחפתי כמו פתי, שכחתי את קוד הפירגון. והיום - מול מראה את עצמי בודק, ושואל שאלות מביכות. אין זה ´סחורה´ להיות צודק, ולגרום לקולגות לבכות. לכן, לא מעיר כאן גם לא לאחד, ואף לא לאחת זה בטוח. פשוט מנסה להיות הנחמד, ללא החיוך הזחוח. ואפסיק לדמיין שההיא קצת רוצה, ולצחוק על כל מי שכאן גר. כי בינינו היום לקבל מציצה, כבר מזמן, כן מזמן - לא אתגר... מהרהר בצנעה על אותם הימים, כשחיפשתי מוצא ומזור. שבהם כה ניסו תלמידי חכמים, להשפיע לומר ´בוא תחזור´ ואני כמו תמים עניתי בקול, ש ´בוחר מה שבא מהבטן´ ייתכן שלפורום הזה הגדול, עלה לו למוח קצת שתן????

מוציאה מהקשרו...

אהבתי את כתיבתך

י פ ע ת

New member
כל הכבוד מושיקו../images/Emo24.gif

להתנצל, להודות בטעויות ולהפיק לקחים מהן זו גדולה. ובאמת הגיע הזמן שכל אחד מאיתנו יקח על עצמו את ההתחייבות "לשקול מילים" שכן הן די נחרטות כאןולעיתים פוגעות מדי מעצם עוצמתן. א ה ב ת י !

הבעייה שלא הרבה מכירים .... ../images/Emo140.gif

יפעת יקרה ! הבעיה שלא הרבה יודעים להכיר בטעויות . בפרט במדינתנו הקטנטנה , שברומטר לחץ הדם תמיד נמצא במעלה הסולם . אנחנו שחושבים שמכירים ויודעים הכל , כן אף פעם לא טועים , אף פעם לא פוגעים . כדי לכסות על חוסר ביטחון , שולפים מהמותן שליפות חסרות טעם , הפוגעות ואינן מטיבות . לכן , אהבתי את מילותיו של מושיקו למרות שאינני מכיר אותו ואת סיפורו . הבנתי שטעה , שגה והתנצל . הלוואי עוד אחרים שינהגו כמוהו !!! להשתמע , יהונתן 38 .

מושיקו

אהבתי את התנצלותך וירידתך לביב השוכפין שלי אני ליהי בלי סיגריה נהנית מעומקי נשמתי שיש כמוך אצלי בפורום ליהי חותמת בסיגריה של טקילא

למה אתם מתנהגים לא יפה לאחותי

היא כבר לפני התקף לב תתביישו לכם הייתי מצפה מכולם כאן להקיא את הגורם לכל מה שקרה ואם לא, את תקיאו את אחותי מכם אחות של ליהי לפני אשפוז

כמה נחמד......

להיות החזק נכון? אבל זכור, צוחק מי שצוחק אחרון והאופרה אף פעם לא מסתיימת לפני שהגברת השמנה שרה.....

מושיקו...

כתבת כאן שיר וחרזת חרוז.. בפורום הזה של הנשואים בתפוז. ולא מתכוונת לנתח את הכל, כי אני בחופש.. נו.. הגדול.. קראתי.. חייכתי.. זה די והותר.. אבל חייבת להוסיף (ולא יכולה לוותר..) בית רביעי.. שורה מספר שבע.. (בלי קריצה..) היית מת (אוף, צינזרתי כך הצנזור רצה..)

טאקילה~*

New member
מה מה ההיא..???????

מה יש בבית רביעי שורה שביעית?????? כולה שוקולד לבן יאמי חחחחחחחחחחחחחח

למעלה