תעודת לידה רומנית

Salem

New member
תעודת לידה רומנית

שלום, כחלק מתהליך קבלת האזרחות הרומנית שמשפחתי "עוברת" בשנתיים האחרונות, קיבלנו כבר מסמכים ממשרד הפנים שאומרים שאנחנו זכאיים לאזרחות רומנית. על מנת להשלים את הוצאת הדרכון - צריך תעודת לידה רומנית (הם מוציאים לנו אחת). וזה כבר לוקח... 10 חודשים. העו"ד אמר שכולם תקועים בזה עכשיו - כי זה עבר ממשרד המשפטים למשרד הפנים או משהו כזה והם לא יודעים להתמודד עם זה. (כי הרי זאת תעודת לידה רומנית שרשום מקום לידה ישראל
). האם מישהו נתקל בזה גם? למישהו יש מושג? אני יודע על מספר אנשים שתקועים באותו השלב...
 

אספרסו2

New member
השחיתות ברומניה

היא הסיבה העיקרית לפיטוריה של שרת המשפטים,שניסתה להאבק במסורת הרומנית רבת השנים.הם השתמשו בה על מנת להראות לאיחוד האירופי שרומניה "נקיה" ולאחר שנכנסו לאיחוד-זרקו אותה לכלבים.בקיצור-ברומניה בלי לשמן את הגלגלים לא תזוז קדימה.בהצלחה.
 

Salem

New member
הא?

האמת שאני לא מבין איך התשובה שלך קשורה אליי? סבבה, רומניה מדינה מושחתת. לא כזה משנה לי. אני מעריך שעו"ד שאני עובד איתו - יודע מה הוא עושה... יודע "להזיז" עניינים. אני פשוט תוהה אם עוד מישהו נתקל במצב שלי?
 

forglemmigej

New member
שמוע שמעתי ולא בטוח שזה נכון

שסטודנטים לרפואה ישראלים ברומניה משלמים למרצים כדי שיעבירו אותם . הם מתמחים בגניבת כרטיסי אשראי מתמקמים בבתי מלון בערים הגדולות עם מכונות לזיוף כרטיסים ולא פעם שומעים על פשיטות של המשטרה לבתי מלון אחריהם. שלא לדבר על כל הרומה שמתיישבים בכיכרות הערים הגדולות ומקבצים נדבות ואי אפשר לסלק אותם כי הם חלק מהרגולציות של האיחוד. בלי שום קשר יש המון רומנים נחמדים מאד אבל החולרות המעטים שציינתי עושים נזקים עצומים לאחרים.
 

אספרסו2

New member
רק עכשיו מתחילים בבריסל לעכל

שהיתה טעות בצירוף רומניה לאיחוד .
 

viking2005

New member
הטעות האמיתית הייתה לתת לך להגיב את התגובה

הטפשית שלך. וגם הצירוף של קפריסין ויוון. האיחוד מנצל את רומניה יותר מאשר מה שהוא מרוויח ממנה והרומנים הם אירופאים לכל דבר. מי נראה לך בונה עכשיו את כל איטליה וספרד? לפולנים כבר לא מתאים לעבוד בזה... הם הפכו לישראלים.
 
למעלה