תעודת יושר

fire bird

New member
תעודת יושר

שלום,
אני מתגורר בספרד כבר תקופה ובקרוב אהיה זכאי לבקש אזרחות...

אחד מהמסמכים שאני צריך לספק במעמד הבקשה הוא תעודת יושר. לפי מה שקראתי אפשר לבקש את התעודה בשגרירות - אבל התעודה לא נמסרת למבקש - כי אם ישירות לגוף המבקש... מישהו יודע איך זה עובד? אם בשגרירות מבקשים מען לתעודה מה אני צריך לרשום? משרד ההגירה הקרוב לעיר בה אני גר?

תודה מראש לכל העונים,

שאלה דומה לגבי תעודת יושר בארץ

אני נוסעת להשתלמות קצרה בבי״ח בלונדון, וביקשו תעודת יושר,
במשטרה שולחים תעודה כזו רק לשגרירות ישראל בלונדון או שגרירות בריטניה בישראל, לפי בחירתי. ואז מה? אני לא מוכרת בשגרירות, לא הגשתי בקשה לויזה כי אין צורך , אז מה יעשו עם התעודה שתגיע אליהם? איך לגרום שתגיע בסוף למי שביקש אותה? האם בי״ח בלונדון צריך לבקש מהשגרירות? או שבדומה לשואל לפני, להגיש בקשה לתעודה כזו בשגרירות ישראל בלונדון ולא במשטרה - אם בכלל אפשר לעשות את זה בלי להיות שם פיזית?

מיגרלי

New member
תבקשי שישלחו את התעודה לשגרירות בלונדון

תתקשרי לשגרירות (לוקח חודש של ימי עבודה, או לפחות ככה אומרים) והם ישלחו לכתובת שתתני להם. אם זה מגיע "סתם" הם מתייקים את זה, זה לא הולך לאיבוד. אין לי את הטלפון הישיר כרגע, אבל יתנו לך במודיעין.
התעודה כבר תיהיה מתורגמת. עוד אפשרות לקבל תדפיס של אין עבר פלילי בארץ, בתחנת המשטרה, ופשזוט לתרגם נוטריונית.
שימי לב שבתחנת המשטרה צריך לשלם סכום מסויים, אבל רשום מספר חשבון שגוי על השלטים... תבקשי לדבר עם מישהו שמבין. ואפשר לשלם רק בדואר אז או שתשלמי מראש או שתצטרכי להגיע פעמיים.
אבל תבדקי טוב, באנגליה כל מי שעובד עם חסרי ישע חייב CRB או איך שלא קוראים לזה עכשיו, כי שינו את השם. וזה תהליך אחר, שחלקו הוא הוצאת תעודת היושר. תבדקי אם זה יספיק וכדאי לעשות את זה מראש כי לא יתנו לך לעבוד בלי זה. או לפחות אמורים

תודה רבה

הוצאתי רישום פלילי בעברית מתוך מחשבה לתרגם, אבל זה נראה לי נייר חסר ערך לצרכי (מתוך כוונה להגן על פרטיות האזרחים - עמודים לא ממוספרים וכו׳).
לגבי crb אני מקווה שלא אצטרך כי אני לא מוציאה רשיון עיסוק ברפואה אלא באה כ-observer ולכן הדרישות הן של בי״ח עצמו.

למעלה