תעודת זהת

תעודת זהת ../images/Emo5.gif

אז הגיע הזמן לשנות את הסטטוס בתעודת הזהות. מישהו עשה את זה כבר? אני מתכוון בדואר או משהו, בלי לגשת למשרד הפנים, לשרוף יום שלם ולקבל עצבים של חודש שלם...

אני שיניתי במשרד הפנים וזה היה ממש קצר

4 חודשים אחרי הגירושין, הלכתי עם תעודת הגירושין שלי למשרד הפנים ושיניתי סטטוס. חשוב מאוד גם להביא לשם את הדרכון.

הבעיה היא

שאין לי זמן לזה. ואם אני רוצה לעשות את זה בדואר הם דורשים את כל המסמכים המקוריים

בשום אופן לא נותנים מסמכים מקוריים

נסי לשלוח להם צילום המסמכים עם חותמת העתק נאמן למקור של עו"ד אולי זה יספק אותם אבל עדיף פשוט לבדוק מתי הם פתוחים גם אחה"צ ולקפוץ. אני הייתי שם (פ"ת) פחות משעה

kleo patra

New member
אני הלכתי על כל המסמכים

שזה ת.גירושין- אך הפקידה לא דרשה כלום הדיווח כבר הגיע אליהם מרבנות..זה היה ככ מהיר וקצר..

kleo patra

New member
לקח לי 2 דקות בדיוק

עליתי למעלה לקומה 2 בסניף מ.הפנים אמרתי להם שלום התגרשתי לפני כמעט שנה אמרה, נזכרת לבוא עכשיו ?!!! מהרבנות כבר שלחו לנו את העדכון -זה מעודכן אצלנו, רק קחי לך ספח שאת גרושה.
זהווו.

ספח תעודת זהות - בלי תור (כמעט)

לפחות בסניף מ. הפנים שאני מכיר, לשינויי ספח זה תור נפרד ולמעשה תור שאינו קיים. (אין המתנה) קפוץ למ. הפנים על הבוקר, בפתיחה, ותוך 10 דקות אתה בחוץ.

אגם גם

New member
אני הייתי במשרד הפנים פעמיים בהפרש

של יומיים. פעם אחת כדי להירשם (סוף סוף) כנשואה, אחרת הרבנות לא היתה מוכנה לגרש אותנו. ויומיים אחרי זה, לאחר שהגט היה אצלי ביד - כדי להרשם כגרושה. האמת? זה לקח פחות מחצי שעה בכל פעם...

חברים יקרים-שתהיו בריאים

אין לי אף לא דקה ללכת למשרד הפנים. אני עובד 40 דקות מהבית. יותא לפני שהמשרד נפתח וחוזר הרבה אחרי שהוא נסגר. האפשרות היחידה שלי היא דרך הדואר. אין אף לא אחד\ת שעשו זאת בדואר לרפואה? אה. ושיהיה אחלה בחלה בוקר טוב עם פיצפוצי קוקוס וצוקריות קופצות

גש למשרד הפנים,

סתם, סתם, נו... לפי האתר שלהם הם באמת מבקשים ת. גירושין מקורית. נסה להרים טלפון ולשאול אם באמת עותק חתום ע"י עו"ד גם תופס.

../images/Emo46.gif התקשרתי

הם אכן דורשים מסמכים מקוריים. "אנחנו נחזיר לך". כן בטח. מייד אני רץ ושולח לכם! כנראה שאין לי ברירה אלא ללכת אליהם

DANAQ32

New member
הייתי אתמול במשרד הפנים

מללללללללללא אנשים , כולם מחדשים/עושים דרכון עכשיו , יולי אוגוסט זה הזמן לחו"ל. להגיע ב 7:30 בבוקר ולהירשם כדי לחכות כמה שפחות בתור, ( אני הייתי 30 בתור) יש 8 אשנבים שמתוכם פעילים כ-3 בחוסר יעילות , (לפחות ככה זה היה בהרצליה) אם לא דחוף , אז שווה לחכות לספטמבר

ברור, בשניה שיכולתי הלכתי להחזיר את שם משפחתי

הישן, האהוב והמוכר... אבל הלכתי למשרד הפנים בגאווה רבה עם תעודת הגירושים

למעלה