תעודת אחריות..

...Blue

New member
תעודת אחריות..

בקניית מוצר אתה מקבל פתק החלפה ובנוסף למקרה של טעות, אתה מקבל תעודת אחריות, כך שבמקרה והמוצר מתקלקל, אתה שרות תקבל... פנה ליצרן והוא ידאג לטפל בבעיה כנדרש ואף להחליפו אם צריך במוצר חדש. אך כשמדובר באהבה, יש בעיה...בקניית המוצר יש הטעייה... אתה מקבל אומנם מוצר שלם ללא דופי (כך זה נראה לפחות)... אך לא פעם במהלך השימוש, מתגלות תקלות. לפעמים הרגש לא כל כך עמוק החיוך לא גמיש, האושר מתפוצץ מצחוק והנשמה מפסיקה להרגיש... וזה עוד במקרה הטוב כי את המרכיבים האלה אפשר לתקן...ועל כך, אינני מתלונן...אך אין תעודת אחריות ואין ערך למוצר אם בסופו של דבר הלב נישבר... blue

the M

New member
אמת ויציב ../images/Emo98.gif

בשביל זה תמיד חשוב לחפש תווית של תו תקן...

...Blue

New member
אולי פג תוקפו?

או אולי נגמרה הסחורה? עצוב לדעת שיש אנשים שחדלו לחפש אהבה כי הם חושבים שאזל המלאי על המדפים.. blue

ירקרק

New member
אח שלי...

לא סיפרו לך שאהבה זו השקעה! לא קניה ולא השכרה. באהבה אתה מקבל בדיוק כפי שאתה משקיע! ואגב, ה"הטעייה" היא לא מחוייבת המציאות, כי יתכן שבאותה תקופה הכנות שולטת, אך אם הזמן הנתונים משתנים, וכל גם בלב. ירקרק בשיח על אהבה

מייקי69

New member
אולי תספרו גם לי

איפה מקבלים אחריות למוצר שנקנה? מי? מה? מתי? קיבלתי פתק, לפעמים. אבל שירות? ראבאק! לא מספרים לי כלום בבית הזה! ואם כבר בקושיות עסקינן, אז מישהו מוכן לגלות לי גם מה זאת אהבה?

מייקי , שאלה טובה העלית!!!

ובאמת, מה זאת אהבה???
כמו שאמרת, וכמו שהבחנת, היודעת שבי ממש מבלבל... אני לא יודעתהרבה דברים על החיים מישהו כאן מוכן להעביר שיעורים, לא פרטיים ולתת לנו קצת הסברים???

ירקרק

New member
לשם הכנות וההגינות...

אני אבהיר אחת ולתמיד... כל ה"מילים היפות" ה"חיזורים" ה"שירים" ה"חריזה" ה"התמרחות" שנאמרים על ידי בכללי נועדו לשם הצחוק ותו-לא! את רגשות האמת שלי, הרצון לפתח קשר ברמה זו או אחרת, השירים, החיזורים ושאר ירקות... אני מבטא במסרים, באי סי ובשיחות טלפון. כאן אני של כ-ו-ל-ם, שם אני רק של עצמי! <המסר הזה, למרות שהוא בכללי, הוא רציני!> ירקרק. נקודה.

ל.ל.ב

וכמו שנאמר על ידי הכחול - ל.ל.ב. = לא לקחת ברצינות תגיד, מה זו הרצינות הזאת??????? כולנו כותבים כאן דברים מעורבבים, חלקם אמיתיים , חלקם פחות, ושום כתיבה לא מלמדת על בעליה, האם באמת זו כוונתו. זה ייתרון נוסף של הפורום. חוסר ההתחיבות. כאן פחות, בכתיבת שירה קצת יותר. אבל זה קיים.

חחחחחח......עלית עלי!!!../images/Emo9.gif

תמיד. שמה
לכתיבה שלך. מתגעגעת קצת לשירים שלך. הם דורשים תגובה, על פי רוב. אולי......תבקש רשות מפסי, לאיזה שיר כזה קטנטן...מיוחד?

...Blue

New member
זה בסדר..../images/Emo13.gif

אני מכבד את פסי ואת מהות הפורום ובאמת לשירים אין כאן מקום כלל.. (אופס..היא לא שמה לב לשיר בתחילת השרשור?)..חחחח
blue

ירקרק

New member
אמרו לך שאת לפעמים רעה ? ../images/Emo13.gif

תמיד, אבל תמיד, צריך להגיש לך את הכל לפה?

אש לי

New member
לשם הכנות והרגישות האם לימדו אותך

שמפסיקים לחזר אחריי מישהי ואומרים לה....ניפגעתי....שמעתי ש.... רצוי להיות כן? סתם לשם ההגינות? להסביר למה? לתת לה צ´אנס להסביר להתגונן? אתה כבר לא ילד אל תתן לעולם לצד שלישי להרוס לך...
ביי ירקרק

טוסקה

New member
כרגע בכלל לא אכפת לי....

מה זאת אהבה...(הכוונה להגדרה, כמובן) אבל אולי מישהו מכם, אולי blue???, יכול להסביר לי איפה נמצאים המדפים עם האהבה??? כי בחנויות שאני הייתי, המדפים ממש , אבל ממש, ריקים. וכמה כייף לקרוא אותך, אפילו שאסור לך לכתוב כאן כאילו שיר....

למעלה