תעודות!

תעודות!

הסטוריה, אנגלית, מתמטיקה B+ ספרדית, מדעים, ספורט A+ ריקוד, מקהלה A מה הציונים שלכם?

אוקיי...

ביולוגיה- 7 (נכשל) מתמטיקה- 7 (נכשל) דרמה - 2 (כמעט מצויין) צרפתית - 1 (מצויין) אנגלית - 3 (טוב מאוד) ציור- לוידעת... אבל בטח נכשל... השאר לא זוכרת... בטח נכשל...
FUCK SKOOL ככה זה כשאין תחת ללימודים...

אסף 8

New member
ממממ... שלי -

social (היסטוריה וגיאוגרפיה) C- דרמה C (בגלל שפספסתי שתי עבודודת וכאן כל עבודה ממש משפיעה על הציון) דראפטינג B, נקודה מ-A... וסיינס C+ בגלל שאני לא מכין שיעורי בית

kit k@t

New member
בערך..

A+ = 100 A = 95 A- = 90 נראה לי שזה הולך ככה בערך.... וכל השאר בהתאם. קאט

אסף 8

New member
אצלי אין A+

אצלי 85% ומעלה זה A, 73%-85% זה B, 67%-72% זה C+, 60%-66% זה C, 50%-59% זה C- ו-0%-49% זה I.

CosmikDebris

New member
להתלהב?

לאא
קיבלתי 100 במתמטיקה נמאס לי לקבל 100 במתמטיקה מישהו רוצה ללמד אותי משהו קשה?

Doctor Evil

New member
אני שונא את ה-letter grade

שיטה מפגרת לחלוטין. זה מטומטם שאם אתה מקבל 89 במצוע מסויים ובכל שאר המקצועות יש לך 100- אז תקבל פחות מ-4.0 למרות שהממוצע הוא מעל 90.

kit k@t

New member
כן,

זה פשוט מעצבן שזה כזה לא מדויק... בארץ בתיכון היו נותנים לנו כל ציון, אפילו לא מעגלים לחמישיות.. ופה מעגלים כמו אני לא יודעת מה... זה מעצבן. קאט

MissUnKnown

New member
על מה אתה מקטר

לנו יש 4 הגדרות not achieved ahievement achievement with merit achievemnt with excellence

maya14

New member
איך לעזאזל יש לך הגדרות?

באוסטרליה נותנים לנו את הציון המדוייק, לא מעגלים כלום!

נעמצי

New member
לא זוכרת בדיוק הכל

אבל אני יודעת שאני יורדת השנה בלימודים, אין לי תחת ללמוד וזה ממש לא טוב

Emc2

New member
השיטה הגרמנית

מבוססת על שישה ציונים... כלומר: 6 5 4 3 2 1 שאחד זה הכי גבוה.... או ככה לפחות אני הבנתי את זה :)

kit k@t

New member
אני עד היום זוכרת

איך תיעבתי את השיטה בבית הספר היסודי שלי בארץ... טוב מאד, כמעט טוב מאד, טוב, כמעט טוב, מספיק, בלתי מספיק... גררר, כל כך לא אוהבת שמעגלים ציונים.... קאט

Odish16

New member
המממ

מתמטיקה 4+ אנגלית 4 נורבגית- לא ידוע אבל נראה לי 4 מדעים 3 הסטוריה+גיאוגרפיה 4 6 זה הכי טוב..1 זה הכי גרוע. בעעע

EROTOMANIA

New member
...........

אנגלית: B- חינוך גופני [או משהו כזה, זה לא ספורט]: B תכשיטנות [עזבו]: A- גיאומטריה: C+ הבתזונה עשתה לי את זה בכוונה. כימיה: חסר [שזה כמו נכשל] היסטוריה: B ספרדית: B+ אני בעלת הציון הכי גבוה בכיתה :) ההורים שלי התחרפנו בגלל התעודה הכל כך נוראית הזאת, אני מקורקעת. כיף לי.

למעלה