תעודות!!! אה!! *רוקד פולקה* משיגנה!

John Doe182

New member
תעודות!!! אה!! *רוקד פולקה* משיגנה!

אוקיי! שולט יש לי ממצוע 91 ושמינית... כן כן... משום מה תמיד היה לי שמינית... למה זה? טוב אני מאוכזב מת' ובמיוחד מאנגלית (אני דובר אנגלית) אבל המורה הזונה הזאת שונאת אותי בכל מקרה הנה התעודה: תנ"ך: 90 (מגיע לי 91 כלבה!) ספרות: 90 (איזה חמודה! מגיע לי 82.5 בכלל!!!) הבעה: 90... בעע לשון: 96 הסטוריה: 91 (מגיע לי יותר!) גאוגרפיה: 95 ידיעת הארץ: 96 (מגיע לי 100! יחס למקצוע מפגר!!!) מת' הקבצה א': 83 (יאיי אלה! מגיע לי 82 אבל מאוכזב קשות!) פיסיקה הקבצה א': 92 (בוריס! מגיע לי 95!) אנגלית מוגבר: 88 (דפנה יא **** מגיע לי 90! רק כי אני יודע לדבר יותר טוב ממך! בגלל זה??? לכי תלמדי אנגלית יא אהבלה! צרפתית: 92 מדעים: 90 (מגיע לי 92 זונה!) מורשת: 95 (פחח... פדיחה! מגיע לי 90...) כישורי חיים: 100 (המורה שהיא גם יועצת חשבה שיש לי נטיות התאבדודיות אז היא פחדה שאני אתבד אם אני אקבל פחות ממאה) חנ"ג: 80 (ארקדי שולט) חינוך: 90 (מעולם היא לא נתנה לי מעל 90! דיי כבר! אני אתאבד וזהו!!!!)

Wing Chan

New member
מסכן...

קיבלת רק 90? רגע אני כבר מביא איזה שוקולד לנחם אותך. ... :|~

gold dragonit

New member
גאון!!!

פיזיקה?! הקבצה א'! 95!!!!!!!! גאון!!!!!!!!!!!!!!! אני קיבלתי 50 בפיזיקה!

John Doe182

New member
תגובות- 90 זה גרוע בשבילי! *בוכה*

סתם ציון אחלה... כן אני קוף מי אמר לכם? ואני לא חורש... ממש ממש לא חורש!

Chaotic Force

New member
פףףף את לא מתאר לעצמך.

כמה מזל יש לו שהוא חרשן, הלוואי עליי. אם אני לא הייתי עושה את השטות שהיא לא להשקיע את כל מה שאפשר בכיתה ח', ובכיתה ט', אולי היום היה לי יותר קל להתקבל, אבל חפיף, אני סומך על הבחור הגדול מלמעלה, אם הוא מעביר אותי ת'שלב הראשון שקשור לתעודות, ת'חלק השני אני אסתדר בעצמי. הכל עכשיו תלוי בו.

Chaotic Force

New member
והוא בכל מקרה קוף ../images/Emo3.gif

והבחור מלמעלה, הכוונה לה' לא לקוף :X

רועי...

אתה ממש חייב להחליט, הא? אתה לא סגור על עצמך בגרוש.. ואני חושב שזאת הייתה מזה טעות להגיב לו
כאילו, זה נכון שהוא חרשן, קוף, וכל מה שכתבתם שמה, אבל הוא רק מחפש צומי, ומנסה להשיג אותו על ידי זה שהוא אומר "איזה חרא ציונים!" על 1000 [מתוך 100, כן?
) טוב, לא להתייחס להודעה הזאת חוץ מהחלק העליו שמיועד לרועי..

John Doe182

New member
מה הקשר? אסור לפרסם?

וכל אחד רואה ציונים מסויימים בעין אחרת אני מכיר מישהו שקיבל 10 מאיות והתלונן! הודעה: הבחינות שלי בתלמה ילין בשירה קלאסית (אופרה) ביום חמישי בשעה 3!!!! תאחלו לי בהצלחה מקווה שאעבור כ:מומלץ. כמובן שאחר כך יש ראיון עם המנהל מחבני IQ ומבחן עם ההנהלה.... באסה מקווה שאעבור את כולם ואתקבל! Whatever SiSte!

Chaotic Force

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי אתה כל כך טמבל, יאללה. דבר ראשון, אני מאמין שיאשרו לך ת'תעודה בתלמה. אם תעבור את המבחן של השירה, שאני בספק אבל לא חשוב, נשאר לך מבחני הדסה, לא IQ, הדסה. שני דברים שונים, ושוב, אם תעבור את זה, (שוב אני בספק), אז יש לך ראיון עם הנהלת ביצפר. ששמה זה כוחו של אלוהים. אחרי זה נכנסת לתלמה. אני מקווה שתיכנס, ושאני אכנס, אז אני אוכל לראות אותך שר כאילו תופסים לך בביצים.

סרינה99

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo4.gifאוף שתוק כבר!

1. אף פעם לא שמעת אותו שר 2. מתי אתה ניסית להתקבל לתלמה ילין? 3. אם ההודעות שלו כל כך מעצבנות אותך פשוט תרד קצת עם העכבר במקום לזבל!!

John Doe182

New member
למה שלא יקבלו אותי? יש לי קול בסדר

גמור ולא גבוה.. אני בטנור ואני יכול רק שתיים וחצי אוקטבות כמו כולם... סליחה! אני דווקא כן חכם\! וצודק בקשר למבחני הדסה! חוץ מזה יש לי סיכוי כמו כל אחד אחר. למה אתה מנסה? תיאטרון?

LuLuLu iT

New member
גררר, שקסי.../images/Emo64.gif

אולי לא התכוונת לפגוע, אבל אני היפית יפה נפש [אתה קיטלגת אותי], אתה עדיין יכול להראות קצת תמיכה. בחיים שלך לא שמעת אותו שר, התעודה שלו מעולה, ואני מניחה שכתוצאה מכך תוצאות מבחן ההדסה שלו יהיו מעולות. אז די עם הזלזול, אולי לא מראים לך את זה, אבל זה פוגע. ואת התגובה של " מה כולם משחקים אותה פתאום ביפים יפי נפש.." אתה יכול לחסוך ממני. הבנתי אותך כבר בפעם הראשונה

Chaotic Force

New member
שו היפים? איזה היפים עכשיו?

אין לי מה לתמוך, כי פשוט לפי דעתי אופרה זה שירה כאילו את הדויד ד'אור. שומדבר אישי. ובקשר לתעודה ולמבחני הדסה, זה לא קשור, זה ממש ממש לא קשור. והיפים זה עם מצחיק. מטורלל קצת, אבל מצחיק.

John Doe182

New member
ולמה מזרחי זה יפה? היפ הופ ציוני?

מגיב- פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ....

LuLuLu iT

New member
אבל זה מה ~שהוא~ אוהב.

זה כמו שאני אגיד לך שלחימה משולבת זה אחד הדברים היותר טיפשיים שקיימים, ולא מביא שום תוכלת. מה עוזר לי ללכת מכות ב-70 סגנונות? סתם בזבוז של כסף ושל זמן. (דמיין את זה בנימה קצת יותר גסה ומזלזלת.) אולי עכשיו תיקח את זה בצחוק, אבל אני לא הייתי לוקחת. לגבי ההיפים, נסה למצוא את השרשור הקודם שבו העירו לך, ואת התגובה שלך |: זה קשור. כושר מילולי, מספרי, עיוני, צורני וכושר יד ברובם קשורים ללימודים. לכן אני סומכת עליו שיצלח ~לפחות~ די טוב.

למעלה