תעודה ראשונה....

• פותח הנושא h 3
  • פורסם בתאריך

h 3

New member
תעודה ראשונה....

היום הוא מקבל תעודה ראשונה של כיתה א'... (גם בשנה שעברה, כשהוא היה בחט"צ, היתה איזו תעודה בסוף שנה, אבל זה לא אותו דבר...) הוא קצת מתרגש, וגם אני, קצת... היום יש להם סדר ט"ו בשבט בבית הספר, והוא קיבל תפקידון בטקס... חמוד כזה! כבר יומיים מדקלם לי אותו בבית, את המשפט וחצי....
) גאה בו מאוד! (וכמובן שהאמא הפולניה תלך אחר כך לבית הספר לראות...
) H

h 3

New member
עוד לא הגעתי לשלב הזה....

אולי תכף כשאני אלך לטקס בבית הספר... קטעים, רק אתמול נולד וכבר הוא תכף בן 7 ומקבל תעודות... H

מאיהתי

New member
בהצלחה!!

אני מתרגשת בשבילכם! ואגב, מקסים לשמוע על ההתערות של הגדול שלך בישוב. זה לא טריוואלי. בהצלחה רבה רבה ועדכני

שhira

New member
אצלנו מקבלים מחר ו.. אנחנו מתרגשות

אחת מהן מידי פעם שהנושא עולה מציינת בעינים נוצצות שהיא מתרגשת השניה מתעלמת : ) האמת שברור לנו מה יהיה בתעודה כי אנחנו בקשר והיה יום הורים אבל עדיין מרגש

אצלנו זה מחר - וגם הקטנה שלי מתרגשת

איזה חמודים הם! מדהים שכבר עברה חצי שנה.. וברור שתלכי לראות את הטקס. הכי כיף!

h 3

New member
חזרתי מהטקס, היה מקסים

זה היה בעצם סדר ט"ו בשבט... סידרו במגרש שולחנות ארוכים, לכל שכבה שולחן. מפות ירוקות, חולצות לבנות. פירות יבשים שכל ילד הביא על השולחנות... קצת ברכות, שירים, כל שכבה שלחה נציגים לקרוא משהו, הילדון קרא כאילו זה מה שהוא עושה כל חייו.... מלא בטחון, עמד בלי דף, כי הוא זכר את התפקיד בע"פ, וגם לחש קצת לילדה שאחריו שמעט הסתבכה... היה מאוד יפה
ובאווירה כל כך נעימה. יש להם מנהלת מדהימה בעייני. עוד שעתיים וחצי יחזור עם התעודה... H

למעלה