תעודדו אותי............

תעודדו אותי............

איזה בעסה שאני גרה בחיפה, אין פה כלום, נדה. אתם כל הזמן מספרים בפורום שהלכתם בשינקין ואופס! פגשתם את יעל הדר! איזה יופי! הלוואי שהייתי יכולה ללכת ברחוב ולפגוש כוכבים כל הזמן. בעצם...... אולי זה לטובתי (ניסיון לעודד את עצמי) שואלים למה? כי אם הייתי פוגשת את יהודה לוי ברחוב, הייתי מתעלפת או מתחילה לבכות.... אבל אני כן רוצה לפגוש אותו! אוף! נא לעודד אותי בבקשה!!!!!!!!!!!! ואם למישהו בא קצת לקשקש, אז אני אשמח, אני משועממת מאוד (ונראה לי שבגלל זה נכתבה ההודעה הזאת..... נו ווטאבר....) תכתבו לי ונחליף מספרי אייסיקיו.... בה ביי

אם בא לך לדבר גם אני משועממת..

ויש לנו דבר אחד במשותף (יהודה לוי) האי סי קיו שלי : 155291854

המצוננת

New member
יהודה המדהים

את צודקת לגמרי, הבן אדם פשוט מדהים. אין מילים. ומשחק מקסים

actress

New member
תתעודדי בזה שיהיה עוד מעט מפגש איתם

ו.. לגבי ההודעות כאן אז יש מסרים אישים ואפשר להתכתב שם וגם יש צ´אט לא צריך להציף.
אל תתבאסי חכי בקרוב תתגאי שבמקום לראות אותם ברחוב צוטטת איתם פה ותתקשרי לצ´אט הקולי ואולי תשמעי אותם.

למיכל..

לא נראה לי כל הקטע הזה זה יהיה יותר מידי מוזר לדבר בפורום לא שאני לא רוצה אני מתה לזה אבל בכל זאת לא נראה לי בקשר לשחקנים כאילו מה להם ולפורום??? וגם אם כן איך נדע שזה באמת הם? טוב לא משנה סתם שאלות שעלו לי לראש..

תמרוש 15

New member
דברו איתי אנשים! הינה האיסיקיו:

האיסיקיו שלי זה: 136707070 מספר מגניב נכון?...

actress

New member
בכל פורום עורכים מידי פעם מפגשים

בהתאם לנושא הקשור בפורום... ובגלל שהסדרה עוד מעט נגמרת וגם בגלל שרובכם נורא אוהבים לדבר עליהם אז זה יהיה נחמד לראות את 1 או 2 מהשחקנים פה שידברו איתכם ותשאלו כל מה שאתם רוצים ולא יכלתם עד עכשיו. זאת המטרה ותדעו שזה הם כי הנהלת תפוז באמת עושה הכל לארגן את הכל והם מסוגלים לכך הם הביאו עד עכשיו כל מיני סלב... למינהם מכל מיני תחומים אז אם רוצים אז יכולים. והם יהיו צבועים בבורדו

אה טוב.. נשמע פצצה הלוואי שזה יהיה

יהודה לוי!!!!!! למרות שאני אעדיף לראות אותו במציאות... ואני עוד אראה.. (כמה פעמים אמרתי את זה? ועד עכשיו? נדה!!!)

מיכלללללל

אם וכאשר יגיעו לפה אחד מהשחקנים, את תוכלי להודיע על כך מראש באיזה באיזה יום ואיזה שעות כדי שלא יצא מצב שנפספס אותם?

actress

New member
אין מצב שיפספסו כי הנהלת הפורומים

שולחת הודעות תמיד על מפגשים, ולא לדאוג אתם תתדאו בהחלט,אני אמורה לקבל תשובה במייל לגבי איזה כוכב ואני אעדכן אתכם.

swirrrly

New member
פליז שזה לא יהיה כוכב משני!

אוף, מה זה בא לי שזה יהיה עומר ברנע!

אם המזל שלי ביום שיהיו אחד מהשחקנים

אני בדיוק אהיה באילת..! ותזכרו מה אני אומרת כי זה יקרה..

Gohan

New member
שחר..

אל תהיי מדוכאת....אני גר בחולון, גם פה אין כלום. אף כוכב לא בא לפה (חוץ מההוא שעשה את טנצר משמש ודנה מרמור שגרה פה).....הסיכוי שאני אתקל בדניאלה וירצר או יעל הדר ברחוב הוא כמו הסיכוי שעומר ברנע יידע לשחק.. אולי נעשה מפגש בסט של לחיי האהבה
..

למעלה