שתעבור!!! אמן אמן אמן טפו טפו טפו כן יהיה רצונו ישמע אלוקינו בפי מלכנו ה'!!! אמאלה פאק! התחלתי להמציא ברכות נקצר ונגיד ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!! שיהיה לך טסט מאוד שיק!!!! (עדי סתמי
אני כל כך לחוצה זה פשוט לא יאמן (תאמינו אם אני אגיד לכם שהתעוררתי היום כולי ספוגת זיעה ב-6 בבוקר אחרי חלום שאני לא מצליחה לזכור על הטסט? בקושי הצלחתי לחזור לישון אחר כך!) כן זהו הטסט הראשון שלי. אחרי אינספור שיעורים (60+)
גבי87- אל תדאגי יותר מידי תאמיני לי אני יודעת באיזה לחץ את!!! כשעברתי טסט כ"כ שמחתי אבל הכי הכי-כי אני לא צריכה לעבור את הלילה שלפני הטסט שוב-זה הלילות הכי נוראיים שיש (תקווי שיהיה לך רק את הלילה הזה) ושוב בהצלחה!!!
היגיון בריא אומר.....שנלחצים עושים טעויות.... תרגעי............בעיקר בטסט אל תהיי לחוצה....מקסימום נכשלים ועוברים פעם שנייה.....זה לא סוף העולם........פשוט תחשבי שזה שיעור נהיגה אחר..........ואם לא תעברי אני מבטיח לך מנוי זוגי בקליניקה של עדי!