תעברו שלב כבר....!!!!

Jam Head

New member
תעברו שלב כבר....!!!!

מה קורה איתכם אתם עדיין בשלב הפאנק - בלינק 182??? אני מצפה שחלק גדול ממכם יעזוב את הרוק הפשוט והמסכן ויעבור לפורום של רוק-מטאל. כמה זמן אפשר להיתקע בשלב של בלינק? , הם נחמדים בהתחלה אבל נמאס מהם אחרי חצי שנה , שנה. תאמינו לי גם אני עברתי את השלב הזה.. - Jeremy Spoke Class Today -

eb182

New member
אההה... לא../images/Emo42.gif

בלינק זה לא שלב יש הרבה אנשים שאוהבים פאנק גם בגיל שלושים(כמו בלינק) פאנק זה לא שלב זה לא כמו פופ שאולי בכיתה ד´ אהבת ובאיזה שלב אתה מבין שזה חרא אולי אצלך זה היה שלב כי זה הכניס אותך לעולם הרוק ואז עברת לסוג רוק הספציפי שאת/ה אוהב.

blinkme

New member
תשמע.....

מה הקשר שלב הבלינק 182 גם לשמוע מוזיקת מטאל ורוק מטאל זה שלב אני גם שומעת מטאל דת´ מטאל ובלינק ותאמין לי אני כבר הרבה זמן שומעת בלינק,וגם מטאל,פאנק רוק,רוק ומה שאתה לא רוצה. תנסו לא לענות כי לא בטוח אני אראה את זה יחברו לי את האינטרנט בקרוב בנתיים אני אסתפק במחשבים בבציפר המסריח שלי so bye bye for now b-l-i-n-k-m-e

punk girl

New member
או שלא....!!!

וואי תאמת לא היה לי כוח לענות לך אבל ההודעה היתה פשוט כל כך מעצבנת שהייתי חייבת... "עדיין בשלב הפאנק -בלינק 182?...." מה?!?!?!?!?!?!?! אני לא מבינה מה הבעיה בדיוק עם בלינק... ונגיד שהם סתם "שלב"... אז?! מי אמר שאסור לנו? אני נהנת להקשיב לבלינק ואני חולה על המוסיקה שלהם זה עושה אותי פחות טובה ממך?! אז אתה שמוע מוסיקה של חכמים מאאאאגניבים כאלה של מתקדמים שאנחנו האנשים הפשוטים שאוהבים את בלינק עוד לא הגענו לרמה שלך.... (טוב הבנתם תקטע....). ועוד משהו תאר לך שכולנו היינו שומעים בדיוק מה שאתה אוהב... משעמם! אז תעשה לי טובה תשמע מה שאתה רוצה אבל תדבר על מה שאנחנו שומעים....

stevo32

New member
אני איתך אחי

אתם צריכים להתחיל לשמוע משהו אחר...יש לי את כל הדיסקים של בלינק והם סבבה אבל ...די!!! יש הרבה להקות אחרות מלבדם... ובאמת רוק מטאל יותר שווה metallica iron maiden slayer Iced Earth manOwar תורידו כמה שלהם ותגידו לי מה דעתכם... אבל זה עדיין פורום של בלינק אז צריך לתת כבוד :)

Upon The Ashes

New member
...

דבר ראשון, אצל מי שמוזיקה זה שלב אז אני מציע לו להתבגר, כי מוזיקה זה שלב עד גיל 13-14 מטאל זה לא שלב ואותו הדבר פאנק, אלא אם כן אתה חושב שאז אתה פריק קטן ומגניב.. ולמה שלא תתן שמות של להקות מטאל שלא כולם מכירים גם? יש המון להקות מעולות אחרות, הרבה יותר טובות מאלה, למרות שגם אלה טובות, אבל- סלייר - אלבומים אחרונים מסריחים, אלבום אחרון-זוועה! מיידן - מעולים, אבל כמה אפשר? מטאליקה - כבר מזמן לא מטאל.. רק עד ג´סטיס

HandsomeDevil

New member
מטאליקה

לא עד ג´סטיס, עד הבלאק, אני מבקש. כל מה שיצא אחריי זה נשמע כמו ניקלבק..

eb182

New member
לי לא נמאס מהם../images/Emo60.gif

אז מה לעשות, וזה שאני(לדוגמא) מקשיבה להם זה לא אומר שהם היחידים שאני מקשיבה להם ואני אישית לא כל כך אוהבת מטאל אז אני שומעת פאנק כי זה מה שאני כן אוהבת.

OPERATiON_iVY

New member
JAM HEAD אתה כ"כ מכוער..

קודם כל בוא נבהיר דבר אחד - "אתם בשלב של הפאנק - בלינק 182" זה משפט מפגר ולא הגיוני כי מי שנמצא, כפי שאמרת "בשלב של הפאנק" לא ישמע בלינק 182... בלינק 182 זה ה"שלב" של לפני הכל - כשאתה עוד שומע "רוק" ומתלהב מפו םייטרס, נירוונה ומטאליקה. דבר שני - אתה עוד אחד מהילדים המסכנים והמתרוממים האלה שמתחילים לשמוע מטאל בהשפעת הסביבה (ולא כי הם באמת אוהבים את זה)... לפי הכינוי והחתימה האישית שלך, שקוף מה היית שומע לפני יומיים (פרל ג´ם - שזה גראנג´) לפני שהורדת 5 MP3 מסכנים של גאנז אנד רוזס, KREATOR, מטאליקה וSTATIC X. P.S אתה הומו...

טוב אממממ.....

(זאת שירה) אני מסכימה איתך שזה די לא במקום מה שהוא כתב, אבל למה לך להתעצבן ולבזבז זמן על שטויות?... בבקשה מכם בלי קללות מוגזמות, אם בא לכם להגיב סבבה אבל יש דרך רן ואני גם ככה לא מקפידים יותר מדי על כל מילה ומילה שאתם אומרים בפורום ודי מאפשרים לכם לכתוב מה שבראש שלכם בלי להגביל, אבל חבל סתם להוציא אנרגיה מיותרת תודה

מה שנכון נכון בלינק חולפים...

הדיסקים שלהם מאוד יפים אבל הם החשק לשמוע עובר מאוד מהר, כך גם עם sum41 ועם כל להקת פאנק רוק אחרת...

ּpine appleּ

New member
ממש לא

יש מספיק להקות טובות שכמה שאני חורשת על הדיסקים שלהם זה לא נמאס חשבתי על זה..... כנראה שאם האיכות לא משהו זה נמאס יותר מהר כי זה כבר מתחיל לתקתק במוח

OPERATiON_iVY

New member
עלק..

הראמונז למשל, היו אחת להקות הפאנק רוק הראשונות שהכרתי, (אולי בהתחלה הכרתי רק כמות מוגבלת של שירים שלהם אבל זה לא כ"כ חשוב)ואהבתי אותם אז ואני שומע אותם עד היום, בלי שיימאס לי. למעשה, אני אפילו שומע אותם כרגע...

craper

New member
זה נכון...

להקת הפאנק רוק הראשונה שהכרתי זה אופפספרינג ואני שומע אותם עד היום. כל החרא הזה על "זה שלב חולף.." ו "תתחילו לשמוע מטאל" זה סתאם חרא. אני לא אוהב מטאל, מה תעשה לי... זה אולי אומר שלא "התפתחתי" ואני עדיין בשלב הפאנק "הפרמיטיבי" ? אם אני שומע דיסק של בלינק פעמיים עד שמתחיל להימאס לי (הכוונה רצף) אז בדיסק של מטאליקה אני עוצר כבר באמצע... לא לדבר על סלייר. ו-IVY אתה לא צודק בדבר אחד. אני מכיר הרבה דפוקים שבאמת אוהבים מטאל, אבל זה לא מונע מהם ליהיות דפוקים ונקבות... (מה שמנפץ את הסטיגמה שמי ששומע מאטל הוא, ה-כ-ל-י של הכלים). לדעתי מטאל בעיקרון זאת מוזיקה מגעילה... מידי פעם יש לי מצב רוח לזה... לא יותר. תשמעו RED HOT CHILLE PEPPERS !!! ו BLINK , כמובן

eb182

New member
בדיוק../images/Emo163.gif../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

I am a proud loser

רפונצל

New member
נכןו אבל...

זה שלב שכל מטאליסט ט חייב לעבור בעצם לא חייב אבל זה שלב שכזה זה עובר רלוב האנשים בסוף. אם לא אז באמת חבל. קצת כמו שצריך ללמוד ביסודי כדי ללמוד בתיכון.

למעלה