תעארוכת אתגרים 2002: דיווח

siliconarts

New member
תעארוכת אתגרים 2002: דיווח

שלום לכולם, ברצוני לשתף את כל אלו שעוד לא היו ומעוניינם להגיע לתערוכה. הגעתי אתמול עם חבר לתערוכה, לי היתה הזמנה וחברי שילם את הסכום הפעוט של 35 ש"ח. לאחר שנכנסנו (חוץ מזוג דיילות על רולרבליידס של מגזין "מנטה") לא היה שם כל-כך מה לראות. המקום מורכב מ-3 איזורים: - האנגר: בתוכו ניתן לראות ביתני מציגים שגולת הכותרת שבהם הוא הביתן של קבוצת הריף - למרות שאם כבר ביקרתם באחד מהמועדונים שלהם, אין מה לחדש. בנוסף היו שם ביתנים של צניחה, שייט, הילינג, טבעוניות וכו´ - רחבה: ברחבה יש תצוגות של מוצרי קיאקים חברות הלבשה לספורט, קיר טיפוס, מכונת "שור-זועם" (10 ש"ח סיבוב, מי שמחזיק 60 שניות זוכה בנופש), ביתן של גולדסטאר וכו´ - מסלול 4x4: מייצג של רכבי 4x4 הנעים על מסלול שהוכן במיוחד (לא משהו לטעמי). לסיכום: אם ה-35 ש"ח חשובים לכם ותהיתם האם להוציא אותם על התערוכה או על ארוחה בברגר קינג, לכו לברגר קינג (שם לפחות תרגישו שבעים). מקווה שמרינספוט יהיה יותר מספק

לפי מיטב במסורת

ובהתאם להבטחתי להמשיך ולהתחנף, הנוכחות של בנות קבוצת הריף, רותם, וכמובן כרבית המקסימה הפכה את התערוכה להשקעת זמן מוצלחת... כמו כן, דיברתי עם אנשי ישראקם, שסיפרו לי על אפשרות למנוי, אשר מדווח על תנאי ים גבוה לטובת הגולשים, והבטיחו לשקול את הצעתי למנוי דומה לצוללים אשר ישלח הודעה לסלולארי וידווח על ים שקט וראות טובה לצוללים. כמו כן ניצלתי את ההזדמנות לבקר באתר החדש של חנות מדוזה אשר אמור להיפתח היום. החנות בנמל תתמדק לפי מה שהבנתי רק בצלילה ולא בציוד ימי לשיט וכו.

ניב ד

New member
אכן די בזבוז זמן

כמו בשנה שעברה - תערוכה פאתטית למדי, בטח לא משהו ששוה לשלם עליו אם אין הזמנות. היה נחמד אבל לפגוש כמה מאנשי עולם הצלילה והפורום, ולראות סוף סוף על מה ולמה קולה מהומה סביב כרמית מאקוה דורה; (ותמנון נזיר - תפסיק להזיל ריר כל הזמן, אתה מעורר רחמים !...). חוץ מזה כחברים גאים של קבוצת הריף קיבלנו אני והנסיכה כובעי מדבר משעשעים ביותר. ובנוגע לברגר קינג שליד הנמל - הרבה יותר מומלץ הפלאפל שממול שפשוט מעולה ! (וגם יותר זול).

Top Gun

New member
ן-"אליך" נשמע עוד יותר סביר../images/Emo6.gif

הוא התכוון לניב, לא לתחרות

atlantis

New member
אכן מאכזב ביותר....

הייתי בתערוכה ביום רביעי והיה מאכזב ביותר. לי היה מאכזב במיוחד כי הייתי צריך להגיע מחיפה. בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה שתערוכת מרינספורט שצריכה להתקיים השבוע בגני התערוכה תעזור לי להירפא מהטראומה. נקווה להתראות שם.

menimm

New member
35 שקלים בסנובה...

זה .. שתי דחיסות ובמבה.. ותגידו לי אתם מה עדיף...

למעלה