תסתמו את הפה

Hatotah1

New member
לא מסכים אתך בקשר לארביטמן

שמע, זה יפה מאוד שאחרי משחק שהוא הביא גול פתאום מהללים ומשבחים אותו. מה שכן, הוא בהחלט עכשיו בתקופה טובה, אבל מזה להגיע לכך שהוא שחקן ענק ויש לו כדורגל מדהים רחוקה הדרך. גם תסתכל על הגולים שלו, זה גולים מחצי מטר שהוא דוחק פנימה. נכון שזה גם חשוב מאוד לחלוץ, להיות שם בזמן הנכון, אבל עדיין, גם בתקופה הטובה שלו עכשיו אני לא רואה ממנו משהו מיוחד. זה שכתוב אחר כך בעיתון שהוא הכניס שער, לא הופך אותו לשחקן ראוי במכבי חיפה, כי חלוץ צריך לעשות הרבה מעבר לזה. וכאן אנחנו מגיעים לנושא של קולאוטי, שאני אישית נורא מעריך אותו ובאמת לא אהבתי כשהרבה אמרו פה שהם מעדיפים שהוא יעזוב. הבנאדם עושה כל כך הרבה תנועה, עבודה בחלק הקדמי, יודע לשמור על הכדור, למסור וכמובן כשהכדור אצלו מול השוער אתה יודע שזה יכנס, זה באמת חלוץ טוב שיהיה נורא אם נוותר עליו. בכל מקרה, נחזור לשלומי. אני מקווה שבעוד חודש או משהו כזה הוא ימשיך להבקיע וגם יציג יכולת טובה של חלוץ ואז אני אצטרך לכתוב פה תגובה שהוא באמת שחקן טוב. מה שכן, בכל זאת מגיעה לו כבר עכשיו מילה טובה וזה על כך שהוא השתפר מבחינה מנטלית ופתר (בטח בעזרת רוני לוי והצוות המקצועי) את הבעיה הקשה ובחמורה שהייתה לו והתחיל להתעסק בכדורגל נטו ולמד לשלוט בעצמו.

אסִי

New member
../images/Emo45.gif תגובה כזאת רציתי לקרוא

אני רק רוצה להגיד על המשפטים הראשונים בהודעה שלך - לא כל השערים הם שערים שהוא דחק את הכדור מחצי מטר, כמו אתמול. הוא כבש שער יפה מאוד בנגיחה, באשדוד גם כן כבש שער מבעיטה יפה מעשרה מטרים, ובנוסף על כך הוא סיכן את השער הרבה פעמים, עשה תנועה והתמקם מצויין הרבה פעמים, ובזכות השיפור הזה הגיעו השערים. זה לא רק השערים וזה לא רק משחק אחד טוב שלו, זה שיפור כללי אצלו כבר כמה משחקים. אם הוא היה מביא שער אחד והיה משחק כמו שהוא שיחק לפני העונה הנוכחית, לא הייתי משבח אותו, תאמין לי. הוא נמצא בתקופה טובה מאוד, מתרכז בכדורגל, כובש, מביא נקודות, ומגיע לו הכבוד וכמה מילים טובות. ואני שמח שכתבת אותן בסיום ההודעה שלך. זה מה שרציתי לקרוא.

מסכים עם כל מה שאמרת!

רק אני אתקן משו אחד-לדעתי ארביטמן שחקן לא רע,אבל חלוץ הוא לא טוב,וגם לא יהיה.לדעתי חלוץ זה או שיש לו את זה,או שאין לו את זה..ונולדים עם זה..ארביטמן לא נולד להיות חלוץ..שימו לב שכל האילטורים של קשרים כובשים ומעברים אותם לחוד פשוט לא עוזרים..הם אולי כובשים,אבל הקבוצה לא טובה,והדוגמא היא חיים רביבו בנבחרת ישראל..

IVERSON11

New member
פרט נמק והסבר

"גם תסתכל על הגולים שלו, זה גולים מחצי מטר שהוא דוחק פנימה. נכון שזה גם חשוב מאוד לחלוץ, להיות שם בזמן הנכון, אבל עדיין, גם בתקופה הטובה שלו עכשיו אני לא רואה ממנו משהו מיוחד. זה שכתוב אחר כך בעיתון שהוא הכניס שער, לא הופך אותו לשחקן ראוי במכבי חיפה, כי חלוץ צריך לעשות הרבה מעבר לזה." (ציטוט מההודעה שלך) מזתומרת חלוץ שדוחק שערים לשער הוא לא חלוץ?!? מה חלוץ צריך לעשות חוץ מלהכניס את הגול? מה עוש התפקידים שלו במגרש? תכלס..אחרי ולפני הכול..תפקיד של חלוץ זה להכניס גולים..ושלושה שערים מארבעה משחקים זה הספק טוב מאוד.. אז לך לישון לפני שאתה מדבר דברים שאתה לא יודע..

Hatotah1

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון

אני לא אומר שזה שהוא "דוחק" כדורים וכך כובש גולים זה לא טוב, אבל אני כן אומר שזה לא מספיק לעסוק רק את זה ובפרט בקבוצה כמו מכבי חיפה. חלוץ במכבי חיפה צריך לעשות הרבה מעבר לזה, במקרה יצא שהוא קיבל מצבים נוחים אבל אתה בטח מבין שזה לא תמיד יהיה ככה ובשביל לכבוש גולים צריך לעבוד הרבה יותר, ואת זה רק מתחילים לראות ממנו.

IVERSON11

New member
מה אתה רוצה שהוא יעשה?

יבשל? יציל גולים מהקו? יבלום התקפות של היריב? הוא צריך להכניס גולים וזה מה שהוא עושה.. לא משנה איך הוא עושה ולמה זה מה שהוא עושה.. נכון היה לו מצבים נוחים..אבל כדי להגיע למצבים האלה צריך גם לדעת דבר או שנים..כדי להגיע למצב שאתה משחק בכלל במכבי חיפה ושרוני לוי סומך עליך אתה צריך להוכיח..וכנראה שהוא הוכיח לרוני שמגיע לו..

Cade Foster

New member
וואה וואה

ארבייטמן כובש 3 שערים ב-4 משחקים ועשית ממנו החלוץ הבא של ריאל מדריד. להזכיר לך, שממאלמו (ואני לא מדבר על ההרחקה) ואחרי זה עוד 3-4 משחקים הוא גם היה נהדר והבקיע בצרורות (אני זוכר עד היום את השער שלו נגד סכנין בנגיחה המתוחכמת ההיא) ואחרי זה הוא פשוט לא הזכיר במיל את מה שהיה נגד מאלמו או נגד סכנין באותה תקופה. אז עם כל הכבוד, ואני אשמח לאכול את הכובע בקשר לארבייטמן, אבל להרשים ב-4 משחקים לא הופך אותו לאחד הגדולים. בשביל זה צריך המשכיות. אם עד סוף העונה הוא ישחק כמו שהוא שיחק היום (או לחלופין נגד אשדוד, לא משנה) אני יבשל את הכובע (שאין לי) ויאכל אותו לארוחת ערב. אבל עד אז בוא לא נצא בהצהרות. וכן, כיום (כיום!) הוא החלוץ בכושר הכי טוב בליגה. אז הנה הוצאת ממני מחמאה לארבייטמן אבל כל זה לא שווה כלום אם הוא לא ימשיך במומנטום שלו.

../images/Emo45.gifויש כאלו שחשבו שזה הסוף../images/Emo13.gif

ועכשיו תראו חכמים, אנו מקום חמישי, עוד ניצחון רביעי/שלישי.. לא רחוקים מהאליפות! אף קבוצה לא בטוח תיקח, אבל מה שבטוח אף אחת לא רוצה שחיפה תיקח, ולכן מהמשחק שהיה אתמול, צריך להילחם! כל הכבוד על הניצחון ושימשיך כך. וגם..ממ אנחנו רק 4 נקודות מירושליםD= 2 נצחונות שלנו, והפסד שלהם, הו הו מה יהיה!. אבל מה עדיין היכולות הנוכחית של חיפה לא תספיק לאליפות! בני יהודה קבוצה ירודה, אנו צריכים להפיק לקחים מהמשחק הזאת ולנצח משחקים נגד קבוצות חזקות: הפועל ת"א, ביתר ירושלים, מכבי ת"א, מ.ס אשדוד, מכבי פ"ת ואני מאמין שהקבוצות ילכו ויתגברו לקראת הסיום, ולכן גם הירוקים שלנו צריכים להתחזק! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אירועי המשחק אתמול- נגמר בדקה ה-3: דקה 3: קטן הגביה כדור חופשי לרחבת בני-יהודה, הכדור נהדף ע"י ההגנה לרגליו של ארבייטמן שמ-5 מטרים בעט לרשת, 0:1 לירוקים
. דקה 23:ליאור רפאלוב מצא בכדור ארוך את קטן שלא ניצל מעידה של השעור וינסנט אניימה ובעט מ-20 מטר ליד הקורה. דקה 48:בסיום מתפרצת של חיפה השאיר ארבייטמן את קולואטי מול אניימה. קולואטי הדף חלש ואניימה הדף לקרן. דקה 73:רפאלוב חטף כדור ברחבה מלוקמן, היתל בשלושה מגנים ומ-5 מטרים בעט ברשלנות ליד הקורה, חבל. דקה 78:דירסאו הגביה לרחבה, הכדור הגיע למרגלשוילי שבעט חלש, אניימה הדף וקולאוטי בעט פניצה, 2:0 לירוקים
. אז חבל שלא שידרו את המשחק, בין המשחקים החזקים בליגה של חיפה העונה אם לא הכי חזק!. ושחקן המשחק הוא כמו: שלמי ארבייטמן שיושב הרבה על הספסל, הראה לרוני לוי יכולת של שחקן מדרגות גבהות [לליגה שלנו, כמובן] והשאיר בלוי ספק אם להשאיר אותו משחק הבא על הספסל, כל הכבוד לו!. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- שנמשיך כך, בקיצור.

Liroy999

New member
אסי אתה מכיר אותי אני תמיד...

אמרתי לתת לשחקנים זמן ולהיות עיכביים בביקורת כלפי הקבוצה. ולקחת דברים בפרופורציות נכונות. ארבייטמן חלוץ מוכשר מאוד מגיע לו את מירב המחמאות. לגבי קולאוטי-אני אמרתי כל הזמן קולאוטי אחד החלוצים הגדולים שנחתו כאן-שאפו לרוני לוי. מי שאומר שהוא לא חלוץ אז הוא בעייה. הייתי אומר הרבה מאוד דברים מעביר למשפט הזה אבל אסתפק במשפט הזה.חלוץ לא נמדד רק בדולים שלו מודדים חלוץ בעיקר על פי ההבנת משחק שלו והתנועה שלו על המגרש. ויותר מזה לא אכביר במילים. אני אחזור שוב לשלומי-חובת ההוכחה עליו כל פעם מחדש. בכל משחק הוא צריך להוכיח את עצמו מחדש כך צריך לנהוג מקצוען. לא לשמוח מהר מידיי, כפי שהוא צריך להתאבל שלא הולך לו. במדינה שלנו הוא מקיצוניות אחת לשנייה. לא צריך להכריז סיסמאות על שחקנים לא כשהולך להם ולא כאשר לא הולך להם. לא מודדים שחקן כל משחק מחדש אלא לארוך תקופה. אני לא בעד להגיד:"שחקן גדול שחקן ענק..." וכל מיני סופרלטיבים אחרים. כי כשאנחנו אומרים אנחנו "הורגים אותם" (בהיבט הספורטיבי) עדיף שהתיקשורת ואנחנו לא נתעסק בהם וניתן להתרכז בכדורגל. אותו כנ"ל לגבי ליאור רפאלוב. אני אומר אותו דבר.

ט ל ו ש1

New member
אמרו או לא אמרו ,חיסלו או לא חיסלו.

אין לי שום דבר נגד ארבייטמן, להפך. הוא אחד מהשחקנים האהובים עליי יותר במכבי. אין ספק שמבחינה מקצועית יש לו מה להראות, אבל מעבר לזה אני פשוט אוהבת את השחקן הזה ואני בעד שהוא ימשיך לקבל הזמדנות בהרכב, וגם בעד שרפאלוב ימשיך לקבל הזדמנות בהרכב ובקיצור אני בעד שילוב שחקנים צעירים.

ט ל ו ש1

New member
בקשר לקולאוטי

ברור שהשחקן הזה, כמו כל שחקן אחר לא יכול להיות כל הזמן ביכולת טובה, הוא תרם ותורם למכבי. אז הייתה לו קצת ירידה , כמו כל שחקן . צריך להמשיך לעודד אותו ואת הקבוצה.

ט ל ו ש1

New member
עכשיו קראתי

את כל ההודעה המלאה. להגיד שהם שני החלוצים הכי טובים בארץ מוגזם, אבל בהחלט לשלומי יש מה להראות. אני מאמינה בשחקן הזה, אבל לא צריך לקפוץ כל כך רחוק.

אוי תודה סוף סוף מישהו אומר את זה

אני מאוד מסכימה עם מה שאתה אומר כי יש אוהדים כאלה מצבנים שלא מעריכים את מה שיש להם ביד ואחרי כל מה שהשחקן עשה בשביל הקבוצה- הטעות הכי קטנה וישר מנדים אותו יאללה אנשים עושים טעויות בחיים וגם שחקני כדורגל הם אנשים שעושים טעויות לא צריך ישר לרוץ ולקלל אותם, כמו עם המקרה של יניב אותם אוהדים לא צריכים בכלל לפי דעתי לבוא למגרשים אתם לא אוהבים את מה שאתם רואים אל תבואו אבל בשביל מה לקלל?!

אמרתי כבר כמה פעמים

שארבייטמן חלוץ מוכשר ואם הוא יקבל מספיק דקות הוא גם יוכיח את זה.גם על קולואטי הגנתי וטענתי שהוא יחזור לעצמו. מי ייתן וגם מליקסון ומסודי יגרמו לכמה אנשים פה לאכול את הכובע (למרות שבמקרה של מליקסון אני לא מאמין שזה יקרה).

קודם כל../images/Emo39.gif

לקח לארביטמן הרבה מאוד זמן עד שהוא חזר לעצמו. קח בחשבון גם את העונה שעברה שבסופה הוא לא כל כך הוכיח את עצמו. דבר שני אל תסיק יותר מדי מסקנות. לבן אדם יש עוד הרבה מה להוכיח עד שנגיד שארביטמן הוא חלוץ שמתאים להרכב הראשון של חיפה. על קולואטי יש הרבה יותר כעס. החלוץ שלא הפסיק לכבוש בעונה הראשונה שלו בחיפה מגיע למצבים של 100% שער ולא מכניס. נכון שלא לאט, כמו ארביטמן, הוא מתחיל לשחק כמו חלוץ אמיתי, אבל בכל זאת לא צריך לקחת לשני החולצים הללו הרבה משחקים כדי לשחק כדורגל כמו שצריך. בשורה התחתונה צריך להיות אופטימיים, ואני מאמינה שנננצח עוד הרבה משחקים!

"על העונה שעברה כבר סלחתי

בס"ד ואני מאמינה בך אז תראה לכולם כבר ילד את מה שיש רק לך.. ארבייטמן שלומי שלומי שלומי ארבייטמן שלומי שלומי ארבייטמן שלומי שלומי שלומי שלומי ארבייטמן" אף פעם לא זילזלתי בשלומי ותמיד אמרתי שצריך לתת לו זמן. בלי עין הרע הוא בתקופה טובה וצריך להמשיך לעודד אותו, לתת לו ביטחון ואהבה כדי שימשיך להשתפר. ובקשר לקולאוטי.. לכל שחקן יש תקופה לא טובה ואני מקווה שהוא יוצא ממנה עכשיו. תהיוו אופטימים יהיה טוב בע"ה!

R E k

New member
זה "יפה"

לישראלים באמת יש זיכרון קצר וכמו ניב רסקין, גם הם עושים מכל הצלחה רגעית - משהו גרנדיוזי שיוצא מ-מ-ש מכל פרופורציה.. וקולאוטי באמת החלוץ הכי טוב בארץ, אני מדבר על ארבייטמן

למעלה