תסתמו את הפה

אסִי

New member
תסתמו את הפה

כן, אתם. כל אלה שדיברו על קולאוטי ובמיוחד אלה שדיברו על ארבייטמן. כל אלה שפסלו כל צעד שעשה ארבייטמן על המגרש וחיסלו את הילד הזה בגלל טעות אחת נגד מאלמו. כל אלה שקראו לקולאוטי לעבור לפומאס עוד עכשיו ולהביא מישהו אחר במקומו. אתם, צבועים שכמותכך, אתם שמחתם וחגגתם היום. שמחתם משני שערים של שני החלוצים הכי טובים בארץ. ואם לא הבנתם את המשפט האחרון, תקראו אותו שוב ושוב עד שתקלטו. שני החלוצים הכי טובים בארץ. שלושה שערים בארבעה משחקים כבש ארבייטמן, אם לא שמתם לב. איפה אלה שאמרו שהוא לא חלוץ? תצאו מהחורים ותגידו את האמת, שהילד הזה "שלא יודע מה זה כדור בכלל" הציל לכם את הקבוצה. לאט לאט עוד נחזור לעצמנו, לאט לאט זה יבוא. הסיבוב הזה הוא אחד הסיבובים הכי קשים שהולכים להיות לנו העונה. ואם לא נילחם, לא ננצח.

GOLDBRG

New member
../images/Emo45.gif

אגב אף פעם לא אמרתי מילה רעה לא על ארבייטמן ולא על קולאוטי ככה שאני חף מפשע

eran 89

New member
אמרתי לא פעם שארבייטמן לא חלוץ

ולא שחקן כדורגל. אני אשמח לאכול את הכובע, וכמו שזה נראה עכשיו זה עתיד לקרות. בואו נחכה עוד כמה משחקים כדי להיות בטוחים. בקשר לקולאוטי, היום הוא השקיע המון. עשה תנועה בלי סוף ובא אחורה לקבל כדורים. למרות זאת, הוא לא הגיע למצב אחד אפילו, אבל הבקיע. עליו אף פעם לא אמרתי מילה רעה, ואני מקווה שלא אצטרך. נ"ב, תוסיף גם את אנדרסון לרשימה שלך.

קולאוטי אתמול לא הצטיין

וסחתין על השער אבל זה עדיין לא קולאוטי המוכר אני מאמין בו שהוא יחזור לכושר המצוין שלו

adiryosef

New member
../images/Emo45.gif

הרבה פעמים אמרתי שארייטבמן עוד יראה מה שהוא יודע. ובקשר לקולאוטי אמרתי שצריך להעיר אותו ואף פעם לא אמרתי שהוא לא טוב,אבל זה שהוא הכניס היום זה עדיין לא אומר שהוא בכושר שהוא היה לפני שתי עונות.

IVERSON11

New member
למה?

למה כשאני כותב הודעה אז אחד המנהלים מעביר את זה לשרשור אחר..וכשאסי כותב הודעה היא נשארת בשרשור משלה? וזה לא שהתוכן שלנו היה כל כך שונה! חוצמזה אני תומך במה שאסי אומר כאן..זה מה שאני כל הזמן מנסה להגיד!!

אסִי

New member
קבל התנצלות שלי

אתמול ישבתי בלילה לשרשר כמה הודעות לשרשור הראשי של המשחק, ובטעות שירשרתי גם את השרשור שלך. סליחה.

Olympic Hero

New member
אני חושב שזה סתם הכללה

כי על כל אחד מאותם אנשים שהיו נגד שלומי ורוברטו, היו גם המון שהמשיכו לתמוך ולעודד אותם. סך הכל, השחקנים צריכים יותר מכמה משחקים כדי להוכיח את עצמם. הם צריכים עונה שלמה, בנתיים ההתחלה הייתה לא טובה, אבל יש שיפור. נקווה שעד סוף השנה כולנו נשכח את ההתחלה הגרועה.

עם כל הכבוד,אתה חייב להיות בשקט

לדעתי אתה זה שיוצא מהחור וקופץ וצועק והכל כי חיפה חזרה לעצמה..תקשיב,הנה אני עדיין אגיד לך ולכולם שארביטמן לא היה ולא יהיה חלוץ!אבל יש לו כדורגל,והוא שחקן לא רע בכלל!בקשר לקולאוטי,לא אמרתי שילך לפומאס!אמרתי שאם ההצעה של לה קורוניה רצינית,והוא רוצה לעזוב,אז שיתנו לו ללכת,כי הוא שיחק כאילו בלי רצון.. ואני חוזר לארביטמן,נכון 3שערים מ4 משחקים זה מצוין,אבל ה2שערים נגד כפ``ס ואשדוד לא נבעו מתנועה מי יודע מה של חלוץ.. יש לו משחק ראש טוב,והוא נגח טוב!שער יפה מאוד,אבל לא מה שישנה את דעתי שהוא חלוץ לא טוב.. ונגד אשדוד,רק אל תגיד לי שזה שער של חלוץ,כי אם כן,אז אתה ממש לא מבין!בסך הכל ארביטמן שחקן כדורגל,והוא יודע לשחק בקישור אולי,אבל חלוץ הוא לא..ויקח זמן עד שאני אשנה את הדיעה הזאת..כל משחק שראיתי אני רואה תנועה כ``כ רעה שלו בלי כדור שהורסת מצבים לשחקנים אחרים..יכול להיות שעכשיו הוא שיחק טוב,לא ראיתי תמשחק,אבל מה שאני שראיתי,פשוט אין לו את זה(חלוץ)

אסִי

New member
מה זה "שער של חלוץ"?

חלוץ צריך להבקיע שערים? הוא עושה את זה כבר כמה משחקים, בעוד אף חלוץ או שחקן אחר בקבוצה שלך לא עושה את זה? תן מילה טובה. בחיי שאני לא מבין את השטויות שאתה כותב... דווקא במשחקים האחרונים שלומי עושה יותר ויותר תנועה ומתמקם מצויין ברחבה, ובזכות זה הוא מגיע להרבה מצבים וכובש. אני מניח שלא ממש ראית את המשחק נגד אשדוד ואת המצבים שהוא הגיע אליהם בזכות התנועה והמיקום שהוא עשה. ואני באמת לא מבין לפי מה שאתה מחליט אם זה "שער של חלוץ" או לא. מילא שער של שוער, אבל שער של חלוץ זה נשמע כבר מגוחך. השער נגד כפ"ס לא נבע מתנועה? הוא עשה תנועה מצויינת לכיוונו של הכדור ששלח משומר, הוריד בדרך את השומר שלו, התמקם מצויין, עלה לכדור ונגח כמו שצריך (סחתיין על ה"יש לו משחק ראש טוב" אגב). בסך הכול, שער יפה מאוד, לפחות בזה אתה מסכים איתי. זאת תקופה חדשה עבור שלומי. הוא עבר שיפור גדול בצורת המשחק שלו, ולא סתם הוא מקבל יותר דקות בהרכב ויותר קרדיט מרוני לוי. אתה לצערי נשארת עם הסטיגמות המטופשות שהדביקו לו אחרי מאלמו ובתקופות שלאחר מכן, כשלא הלך לו כלום. סטיגמות של "זה לא חלוץ", "זה לא שחקן", "ילד טיפש" וכו'. הוא כבר לא הורס מצבים. עד לא מזמן הוא היה הורס התקפות, היה נכנס לנבדלים מיותרים ולפעמים הוא כן הפריע לשאר השחקנים, אני מודה בזה. אבל אמרתי לך משהו בתקופה ההיא - תן לו את הזמן ואת השקט. והנה, עכשיו הוא כובש, עושה את הדברים כמו שצריך, ולפעמים צריך להגיד כמה מילים טובות ולא להישאר עם אותן הסטיגמות הישנות. תן מילה טובה לפעמים כשצריך, לא ביקשתי ממך לשנות לגמרי את הדיעה שלך. מילה טובה לא תזיק לפעמים, להיפך. אגב, לגבי קולאוטי, זה לא היה מכוון אליך. זה היה מכוון לכל אלה שהגיעו לאחרונה לפורום ואמרו שצריך להעיף אותו בינואר.

הבאתי לארביטמן מילה טובה

שים לב אחרי המשחק נגד אשדוד וכפר סבא.. שאלת מה זה שער של חלוץ אז אני אסביר-תנועה טובה שלו בלי כדור,סיבוב בתוך הרחבה,ויותר מזה,אם קטן למשל יכבוש מתנועה של חלוץ,אני אגיד שזה שער של חלוץ.. עכשיו תשמע,אני לא מאלה ששומע לסטיגמות,את הדיעה שלי עליו השגתי אחרי הרבה זמן שאני עוקב אחריו..ואם אתה הסכמת איתי שהוא פעם הרס המון התקפות בגלל חוסר תנועה/תנועה לא טובה אז כנראה שאתה קצת מבין..ההבדל בינינו הוא שאני מוצא כל משחק אצלו הרבה תנועות לא טובות,ואולי הוא כובש,אבל בזכותו חיפה לא כבשה יותר שערים..אבל בזמן האחרון שהוא משחק בקישור הוא משתפר..כנראה התנועה שלו טובה כשהוא בא מאחורי החלוץ..אבל חלוץ שפיץ הוא לא!

Olympic Hero

New member
איך השער נגד אשדוד לא שער של

חלוץ? הוא כבש שער תוך כדי גילוי נוכחות מעולה ברחבה, התמצאות במיקום שלו, ופיניש מעולה מזווית קצת קשה. אם זה לא שער של חלוץ, אז מה כן? אתה תקוע על הקטע של התנועה, ואפילו שאת זה ארבייטמן עושה את מתרץ בכך שזה מקרי או חד פעמי.

חחח יא סטלן..

הגול נגד אשדוד זה נובע מהתמצאות טובה ברחבה?בגלל זה הכדור של קטן בא אליו,נכון??חחח אתה מצחיק,קודם כל,הכדור הגיע אליו מהרחקה גרועה,ושנית,זאת לא זוית קשה בכלל!!זאת זוית קלה מאוד!חחח איזה מצחיק אתה חחח,עכשיו באמת קרעת אותי חחח..זה נראה כאילו אתה מנסה בכוח לעצבן אותי,אבל אחי,זה לא ילך...

Olympic Hero

New member
חה חה חה, מצחיק..

התגובה שלך גובלת בגועל כבר, אבל אם נתעלם מזה לרגע, אני אענה לך עניינית. התמצאות ברחבה זה לא רק לקבל כדור מקשר, אלא לדעת לנצל את הטעויות ולהיות במקום הנכון בזמן האחרון(כנ''ל לגבי השערים של ארבייטמן וקולאוטי אתמול שפשוט היו תוצאה של מיקום מעולה והתמצאות ברחבה). מבחינת זווית אתה גם שוכח שלפני ארבייטמן עמדו קולאוטי ובלם נוסף של אשדוד שחסמו לו את כל הזווית הראייה, והוא היה צריך לבעוט מסובב וגבוה כדי לא לפגוע באחד מהם ולהפתיע את אג'יי. אבל כן, אני רוצה לעצבן אותך. שלרגע לא חשבת כי אני באמת מאמין בארבייטמן. אתה חיי באובססיה, בעולם שכולו שנאה. זה התחיל עם ברקוביץ', הוא פרש, אז מצאת קורבן חדש - שלומי ארבייטמן. אני לא יודע מה הקטע שלך עם אנטיות בנוגע לאנשים, אין לי מושג למה זה גורם לך לריגוש, אבל צא מהסרט הזה שאני אוהב את ארבייטמן רק כי אני רוצה לעצבן אותך.

אין לי מושג מה היה גועלי בהודעה שלי

שמע,יש טיפה אמת במה שאמרת.התמצאות זה שצריך לדעת איפה לעמוד במקרה של הרחקה לא טובה,עדיין זה לא מה שעושה אותו חלוץ גדול.. אובססיה?לא אצלי חבוב,ועובדה שאני מסביר לאנשים מה ארביטמן עושה(בהדגשה על מסביר,לא כותב,למרות שחלקם מבינים גם מה שאני כותב,צריך להיות חכם בשביל זה..ולא,אני לא רומז שאתה לא חכם,אני אומר שהם מבינים את כוונתי,ואתה לא רוצה להבין)שנאה?צודק,אני שונא הרבה אנשים,אני בנאדם כזה,אבל אני יודע לפרגן לאנשים כאלה..הבעיה היא שאת ארביטמן אני פשוט לא שונא!!

Olympic Hero

New member
אתה מסביר ומסביר ומסביר...

אבל בסופו של דבר, על המגרש, ארבייטמן זה שמוכיח אחרת. לפחות לבנתיים. גם שאתה מפרגן יש "אבל" בסופו של דבר שמתרץ משהו. פשוט עזוב את הילד במנוחה, ותן לו לבד להוכיח שיש לו את זה.

אני לא סתאם כותב את ה``אבל`` הזה

מילא אם הייתי מסביר את עצמי כזה גרועה,והייתם אומרים שאלי השתגע,או אלי סתאם שונא את ארביטמן,או אלי באובססיה על ארביטמן..את זה הייתי מבין.אבל שאני כותב ``אבל`` ומסביר את עצמי,ואנשים אומרים לי וואלה צודק,זה לא אובססיה,זאת דעה..אבל בסדר,אני לא אעזוב את ארביטמן אם יש לי מה להגיד,אני אעזוב אותך בשקט..לך תענה לאנשים אחרים,אולי אותם תשכנע..רק מישו אחד יכול לשכנע אותי שהוא חלוץ טוב,וזה ארביטמן עצמו..בינתיים,זה לא קורה..שחקן?הוא מוכיח שיש לו כדורגל..לא האמנתי שאם הוא יגיע עם הפנים להתקפה הוא יהיה כזה טוב..

למעלה