את מזל בתולה? כי כתוב לך בפרטים מזל דגים
T Tinkerblack New member 10/8/04 #10 אני דגים אבל אני מסתדבר ממש עם בתולה ובעזרת השם הבעל שלי גם יהיה במזל בתולה ואני ממש מסתדרת איתם ונחמד לי איתם חחחח
אני דגים אבל אני מסתדבר ממש עם בתולה ובעזרת השם הבעל שלי גם יהיה במזל בתולה ואני ממש מסתדרת איתם ונחמד לי איתם חחחח
S S p R i n T New member 10/8/04 #17 שטויות, זה הכל במוח. אם תחליטי שמזל קשת מאוד מתחברים איתך אז תראי שהם כן כי ברגע שאת מחליטה שהוא מזל בתולה את נחמדה אליו וכזה אז איך הוא לא יסתדר איתך? זה פסיכולוגי זה ממש שטויות זה רק כי את חושבת שבנאדם בתול\ה
שטויות, זה הכל במוח. אם תחליטי שמזל קשת מאוד מתחברים איתך אז תראי שהם כן כי ברגע שאת מחליטה שהוא מזל בתולה את נחמדה אליו וכזה אז איך הוא לא יסתדר איתך? זה פסיכולוגי זה ממש שטויות זה רק כי את חושבת שבנאדם בתול\ה
T Tinkerblack New member 10/8/04 #18 לא נכון לא נכון ולא נכון אני מסתדרת עם בתולות אני אתחתן עם בתולה ואחיה באושר ואושר עם בתולה ואני בטטח לא שואלת אותך לאישור
לא נכון לא נכון ולא נכון אני מסתדרת עם בתולות אני אתחתן עם בתולה ואחיה באושר ואושר עם בתולה ואני בטטח לא שואלת אותך לאישור
S S p R i n T New member 10/8/04 #38 :-| ווא?!?! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif מה עשיתי רע לגיברת פשה המהוללת
S S p R i n T New member 10/8/04 #40 ../images/Emo4.gif בנות.. את אומרת שאני לא מספיק מתחנף אלייך ושאני מתחנף את אומרת לי להפסיק אני מבולבל
../images/Emo4.gif בנות.. את אומרת שאני לא מספיק מתחנף אלייך ושאני מתחנף את אומרת לי להפסיק אני מבולבל