תסתכלו רק על העיניים.....

Glamouress

New member
הסתכלתי ו...

חמודה לזה את קוראת איפור? הכי ישיר שיש-זה ניראה כמו דגל הגאווה בצבעי פנדה!

בכל הכנות,מזעזע

וזה לא עניין של שווה או לא שילוב צבעים מזעזע ביותר ללא טיפת אפקט על העין

Glamouress

New member
לכל המאפרים...

תפסיקו להתפוצץ!!! מה שהבחורה עשתה זה איפור לשמו. מהמם שלא היה. אז במקום לפרגן אתם עוקצים?!... טוב סתם...((:)

אוי, למה עשית את זה לעצמך?!

זה פשוט אחת העבודות היותר מזעזעות שראיתי בחיי.. אני לא מבין, הרגשת יפה עם האיפור הזה? מה חשבת לעצמך שערבבת כל כך הרבה צבעים לא קשורים?! א. אין טיפת עישון, הכל חד ב. העיניים לא יצאו שוות בכלל, רמה של כזאת עוקם לא ראיתי מימיי ג. יותר מדי סומק ד. לא רק ששמת יותר מדי צבעים, הצבעים עצמם גם לא יפים.. ירוק זית עם ורוד?וצהוב? וכחול רויאל? וכתום? בקיצור, יותר מדי צבעים שגם לא מרוחים בצורה הנכונה... תלכי על מראה טיפה יותר נקי, לפעמים מעט עושה המון..

ch0c0L0ver

New member
מעניין איך זה נראה עם עיניים פתוחות

יותר מדי צבעים... לא כל כך קשורים... לא נורא.. תנסי שוב לאפר יפה את העיניים! :)

המאפרת1

New member
ובכן חברה - אני חושבת שהתבטאות

יותר מעודנת - תהיה יותר נעימה לקוראים פה בפורום. בנוסף לשאלתך - ובכן העבודה לא הכי מרשימה. בעיניי יש משהו נחמד ויוצא דופן בשילוב הצבעים, אפילו שחלק מהטוענים פה טוענים שאין חיבור בינהם. ובכן מה המינוס פה שלא טשטשת את זה מספיק, בכדי שתהיה הרמוניה ושילוב בצבעים. שורה תחתונה - טעון שיפור - להתראות

che55

New member
וכמו כן...

קודם כל השילוב של הצבעים לא כזה מזעזע, פשוט הביצוע לא טוב. כמו שכבר אמרו יש לטשטש את המעברים בין הצבעים, ולא לשים בפסים אלא יותר בתפזורת, וכמובן לשים לב לסימטריה.

היא יכלה

לפי דעתי לוותר על הצללית הירוקה\כחולה שמרוחה לה על כל העפעף, היא יוצרת אשליה שהעיניים שלה צמודות.. בהחלט יתאים לה לרכז את הכהות בזווית העין

che55

New member
נכון מאוד../images/Emo45.gif

גם כשמשתמשים במספר צבעים, יש לשים דגש על כמה עקרונות:
צבע כהה יותר בזווית החיצונית של העין - נותן אשלייה של עין אלכסונית מורמת.
צבע בהיר בחלק שקרוב לאף - כדי שהעיניים לא יראו קרובות כ"כ.
והכי חשוב - טשטושים, שלא יראו מעברים בין הצבעים, הרמונייה והתמזגות - זה הרעיון. בנוסף - הסומק יושב נמוך מדיי, וקורב מדיי לאף.

little bony

New member
המפ..

הפס האדום הזה ממש לא במקום!!! אם כבר מתאפרים ככה.. הייתי מוסיפה מאט צללית לבנה כדי לתת איזשהו גוון נחמד יותר לכחול.. שד"א ממש כהה ולא מתאים בכמויות כאלה.. הפס האדום- הוא נראה כאילו שמו אותו עם עיפרון.. אזז פעם באה אם בא לשלב צבעים כאלה רצוי לעשות את זה אם צללית ולעשות איזשהי הצללה...

הילה jjj

New member
תגידי מה עישנת????

מה לקחת? מה אכלת????? מה לעזעזל עשית לעצמך,מה חשבת לעצמך באותו רגע...???!!! תעשי לי טובה,בחיים אבל בחיים אל תאפרי את עצמך!!! וזה אכן נראה כמו צבעי פנה זהו-הייתי חייבת

yottami

New member
דעתי היא זו....מכוער מחריד מגעיל...

חסר טעם חסר כשרון חסר מקצועיות ומעוף אומנותי הדוגמנית עם עיניים בולטות מאד מאד (שמי תבורי כזה)....חסר דיוק חסר חיים ובקיצור...........מדהים להחריד....הציון 000000000000000

למעלה