תסתכלו על זה!

Michalush f

New member
התשובות שילי. לקח לי הרבה זמן! אז ת

.תקראו!! 1.השם שלי: מיכל 2. כינוי\ם: שיבר (סיפור ארוך...) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: בי"ס ישורון, חטיבה. 5. איך היית רוצה להיקרא: מישל 6. תבלין מועדף: אמממ, קטשופ?! 7. שתיה מועדפת: מים מינרלים 8. דאורדורנט\בושם: סיקרט/ משהו ממילאנו 9. שמפו וקונדישינר: הד אנד שולדרס 10. האם שחית בעירום פעם: ממש לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים...
12. צבע מועדף: סגול ושחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שידוע לי 14. חברים\ות הכי טובים\ות: נתלי יערה ומעין. וגם דנוש מתוקה!! 15. כרית אחת או שתיים: שניים (עדיף אחת יותר מאחת פחות...) 16. חיות מחמד: כלב! 17. סרט מועדף: דלתות מסתובבות 18.מוזיקה בכללית: פופ עם נטיות לרוק קל 19. מכונית אידיאלית: ספורט עם גג נפתח 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: איה השכל! חחחח 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-פיצה. שנוא-בשר 23. חבר\ה לעתיד: ?? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: -אין תגובה- 25. היחסים עם ההורים : בסדר...
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ניו יורק/ דבלין 27. ממתק מועדף: כריות 28. נעליים מועדפות: באפלו 29. שיר מועדף: קשה לבחור אחד... 30. אתר מועדף: הפורום!....
31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו, והוא לא הגיב... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: מה שיש בו חופש יותר ארוך 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: ?? 39. ספר מועדף: הארי פוטר... 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דוסון/מכושפות/חברים/בנות גילמור 42. כמה טיפים מהחיים: אל תיהיו מניאקים 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: חום! 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר 47. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאמס 48. זמרת אהובה: אין ממש... 49. להקות: ווסטלייף/בלו/הקורס 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: עקשנית, נאמנה, ואמממ, אני מניחה שצריך פשוט להכיר אותי...
52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים/ בוגדים בך 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: לנגן על גיטרה ולשמוע מוזיקה 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: 56. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים 57. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה

Craz¥ L

New member
זה לא שאני מעניינת מישהו...../images/Emo7.gif

1.ליהי 2. לי לואיי 3.ישראל 4. מקווה ישראל ביוטכנולוגיה 5.אהההה אני אוהבת את שמי 6.תבלין אההה אורגנו 7.ספרייט 8.קרליין החדש בריח וניל 9.של דוקטור פישר לשיער בלונדיני 10.ממש אבל ממש לא 11.תלוי על מי 12.סגול 13.לא נראה לי 14.זה יעזור אם אני אגיד?? נתלי מאיה והילה 15.אחת 16.דג זהב ובטי 17.אהה לשמור אמונים 18.פופ rnb בלו ואטומיק!! 19.אההה היחיפושית החדשה 20.משפטים? אולי מה זה? 21.אההה אני אוהבת קרמבו ומרשמלו 22.למה דילגת?? 23.חסוי 24.אהההההההההההה 25.מצויינים 26.אהה ליברפול! 27.כתבתי בתור אוכל אבל מה לעשות קרמבו שולט 28.נייק ורצוי שיהיו לבנות 29.אההה יש הרבה אין לי כוח לרשום 30.www.eonline.com 31.כדורסל+כדורגל 32.כדורעף ושחייה 33.הכוונה למביך??? 34.חנוכה 35.מה???????? 36.מחזיקי מפתחות 37.ממעליות 38.מילה טובה חח 39.אלכימאי או איך שלא כותבים את זה 40.ידיעות אחרונות ופנאי פלוס 41.טוב פה יש בעיה אני רואה המוןם טלויזיה ואני אוהבת המוןן סדרות 42.אל תרוצו ביום חורפי 43. לא מתעניינת 44.לצערי אין לי כל מעמד 45.קור 46.דואר 47.רוביי 48.פינק 49.בלו אטומיק קיטן 50.מלך האריות 51.מצחיקה נחמדה .... 52.משקרים ומתלהבים 53.מעשנים בהם!!איכססס 54.אני אוהבת לראות טלויזיה 55.אנשים מתלהביים שחושבים שהם יותר חכמים ממך 56.שאנשים מעשנים אייככס 57.לראות טלויזיה ולצאת..

רון מגיש .... זה הבחירה שלי...

. השם שלי: רון ק. 2. כינוי\ם: רוןרוןרון , רונצ´וק , רוני ... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: כפר גלים - תקשורת ומדיה . 5. איך היית רוצה להיקרא: SUNSHINE 6. תבלין מועדף: פפריקה 7. שתיה מועדפת: קולה \ מיץ אפרסקים 8. דאורדורנט\בושם: טיטאניום . ז´אן פול גוטייה 9. שמפו וקונדישינר: הוואי . 10. האם שחית בעירום פעם: לא ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לעיתים . SORRY...SEEMS TO BE... חחח 12. צבע מועדף: כחול וצהוב-זהב . 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מה?! אני?! לא . 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דיוויד , שרית ,זיו 15. כרית אחת או שתיים:1 16. חיות מחמד: כלב , חתול ,תוכי . 17. סרט מועדף: לא יודע. 18.מוזיקה בכללית: פופ! 19. מכונית אידיאלית: כל דבר עם צ´יינג´ר ולוק סביר... אולי כחול... חחח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מה ניש? 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונא כל הירוקים האלה....ברוקולי....בזיליקום..איכס 23. חבר\ה לעתיד: דאנקן . חחח ... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אפשר לומר. 25. היחסים עם ההורים : טובים ממש 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון אנגליה - כדי להיות קרוב לדאנקן 27. ממתק מועדף: שוקולד טובלרון 28. נעליים מועדפות: CATERPILLER 29. שיר מועדף: BLUE - SUPERSEXUAL 30. אתר מועדף: הפורום של בלו (חנפן!) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שחייה (חתיכים) 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש כל כך הרבה , לא זוכר ... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חחח אני הומו! אם הייתי לסבית..לבריטני ספירס . אני הומו אז כמובן לדאנקן!! 36. אוספים: של הופעות של טופ אוף דה פופס מהשנים האחרונות~ 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיצחקו עליי 38. תגיד מילה טובה...: מאמי 39. ספר מועדף: מה לי ולספרים?! 40. עיתון מועדף: פנאי פלוס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טופ אוף דה פופס והכי גאים שיש 42. כמה טיפים מהחיים: לתת ספייס לחבר או בן זוג תמיד 43. מועמד פוליטי: בלי פוליטיקה! 44. מפלגה: בלי פוליטיקה! 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר . 47. זמר אהוב (אהם): דאנקן נחשב?! , אם לא אז אנריקה איגלסיאס אולי 48. זמרת אהובה: בריטני ספירס כמובן 49. להקות: BLUE STEPS 50. סרט מצוייר אהוב: אין . 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חמוד , נשמה , לב טוב . 52. אתה שונא אנשים ש..: סנובים ורעים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש מלא ערסים שם 54. אני אוהב/ת: בנים , גלידה , טופ אוף דה פופס , בלו , מוזיקה... 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: הצ´יקי גירלז 56. מה הכי מגעיל אותך: גברים ממש ממש שעירים 57. מה את/ה הכי אוהב?: דאנקן

MolsBolsRules

New member
אההההה רון

אתה רואה הכי גאים?? אוהב גלידה?? מת על דאנקן?? מושלםםםםםםםםםםםםם LOL

MolsBolsRules

New member
יעללללללללל

את הבםאדם ה4 שאני מכירה שאוהב שוקולד מריר! YAYAYAYA LOL אני מטורפתתתתתת על זה

רון מגיש .... זה הבחירה שלי..

. השם שלי: רון ק. 2. כינוי\ם: רוןרוןרון , רונצ´וק , רוני ... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: כפר גלים - תקשורת ומדיה . 5. איך היית רוצה להיקרא: SUNSHINE 6. תבלין מועדף: פפריקה 7. שתיה מועדפת: קולה \ מיץ אפרסקים 8. דאורדורנט\בושם: טיטאניום . ז´אן פול גוטייה 9. שמפו וקונדישינר: הוואי . 10. האם שחית בעירום פעם: לא ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לעיתים . SORRY...SEEMS TO BE... חחח 12. צבע מועדף: כחול וצהוב-זהב . 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מה?! אני?! לא . 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דיוויד , שרית ,זיו 15. כרית אחת או שתיים:1 16. חיות מחמד: כלב , חתול ,תוכי . 17. סרט מועדף: לא יודע. 18.מוזיקה בכללית: פופ! 19. מכונית אידיאלית: כל דבר עם צ´יינג´ר ולוק סביר... אולי כחול... חחח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מה ניש? 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונא כל הירוקים האלה....ברוקולי....בזיליקום..איכס 23. חבר\ה לעתיד: דאנקן . חחח ... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אפשר לומר. 25. היחסים עם ההורים : טובים ממש 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון אנגליה - כדי להיות קרוב לדאנקן 27. ממתק מועדף: שוקולד טובלרון 28. נעליים מועדפות: CATERPILLER 29. שיר מועדף: BLUE - SUPERSEXUAL 30. אתר מועדף: הפורום של בלו (חנפן!) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שחייה (חתיכים) 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש כל כך הרבה , לא זוכר ... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חחח אני הומו! אם הייתי לסבית..לבריטני ספירס . אני הומו אז כמובן לדאנקן!! 36. אוספים: של הופעות של טופ אוף דה פופס מהשנים האחרונות~ 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיצחקו עליי 38. תגיד מילה טובה...: מאמי 39. ספר מועדף: מה לי ולספרים?! 40. עיתון מועדף: פנאי פלוס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טופ אוף דה פופס והכי גאים שיש 42. כמה טיפים מהחיים: לתת ספייס לחבר או בן זוג תמיד 43. מועמד פוליטי: בלי פוליטיקה! 44. מפלגה: בלי פוליטיקה! 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר . 47. זמר אהוב (אהם): דאנקן נחשב?! , אם לא אז אנריקה איגלסיאס אולי 48. זמרת אהובה: בריטני ספירס כמובן 49. להקות: BLUE STEPS 50. סרט מצוייר אהוב: אין . 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חמוד , נשמה , לב טוב . 52. אתה שונא אנשים ש..: סנובים ורעים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש מלא ערסים שם 54. אני אוהב/ת: בנים , גלידה , טופ אוף דה פופס , בלו , מוזיקה... 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: הצ´יקי גירלז 56. מה הכי מגעיל אותך: גברים ממש ממש שעירים 57. מה את/ה הכי אוהב?: דאנקן

ריילי

New member
והתשובות שלי! כן אני משעממת!

1. השם שלי: איילת השחר ערמוני! 2. כינוי\ם: יילי,אללת(אל תקראו לי אללת!) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אולפ]נה לאומניות מסלול??הא? 5. איך היית רוצה להיקרא: אמממ לא יודעת ריילי? 6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: לימונדה 8. דאורדורנט\בושם: בושם-הלווין דארדורנט-סיקרטס 9. שמפו וקונדישינר: דאב 10. האם שחית בעירום פעם: לא! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן! אבל אני לא רעה! 12. צבע מועדף: תורכיז 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממממ לא! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: הלן דנה חני ניצן גליה וחני!(כולן בנות!) 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: הייתה לי שתנוח על משכבה בשלום! ליידי ז"ל! 17. סרט מועדף: בילי אליוט 18.מוזיקה בכללית: אממ אני בן אדם של כול מיני! 19. מכונית אידיאלית: שברולט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "שכל" 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-שניצל של סבתא שנוא-כול דבר עם זעתר 23. חבר\ה לעתיד: מה הכוונה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:ממש לא! 25. היחסים עם ההורים : אני שורדת אמא שלי בסדר ואבא שלי כול הזמן טס! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ברייטון(אנגליה) 27. ממתק מועדף: m&m 28. נעליים מועדפות: סקצ´רס 29. שיר מועדף: "best in me" 30. אתר מועדף: אממ לא יודעת 31. ספורט מועדף (לצפייה):כדורגל! 32. הספורט המועדף (למשחק):כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: החלקתי באוטובוס! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: איזה הכי ארוך??. פסח!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אמממ לא יודעת! 36. אוספים: דיסקים??? אין לי אוסף! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמשהו יקרה לחברה הכי טובה שלי! 38. תגיד מילה טובה...:על עצמי??? אמממ לא יודעת 39. ספר מועדף: שר הטבעות כול השלושה וההוביט! 40. עיתון מועדף: אין לי 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים 42. כמה טיפים מהחיים: אל תעבדו על אנשים בפלאפון! 43. מועמד פוליטי: אני לא מתעסקת עם זה! 44. מפלגה: לא מתעסקת 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל 47. זמר אהוב (אהם): וויל יאנג! ורובי כמובן! וג´סטין!(טוב זה שלושה!) 48. זמרת אהובה: אמממ היא לא קיימת עדיין! 49. להקות: בלו הבויז אן סינק 50. סרט מצוייר אהוב: שרק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מוזיקה טלויזיה קולנוע ומוזיקה 52. אתה שונא אנשים ש..: יש להם אגו מאוד מאוד מאוד גבוה 53. אתה שונא מקומות ש..: יש שם הרבה ישראלים! 54. אני אוהב/ת: את החברות שלי! 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: המחנכת שלי! היום החלטתי שאני משמידה אותה! 56. מה הכי מגעיל אותך: שום 57. מה את/ה הכי אוהב?: אוכל! חחח סתם! אני הכי אוהבת אנשים חמודים! ובלונדינים עם עיניים כחולות!

למעלה