רון מגיש .... זה הבחירה שלי...
. השם שלי: רון ק. 2. כינוי\ם: רוןרוןרון , רונצ´וק , רוני ... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: כפר גלים - תקשורת ומדיה . 5. איך היית רוצה להיקרא: SUNSHINE 6. תבלין מועדף: פפריקה 7. שתיה מועדפת: קולה \ מיץ אפרסקים 8. דאורדורנט\בושם: טיטאניום . ז´אן פול גוטייה 9. שמפו וקונדישינר: הוואי . 10. האם שחית בעירום פעם: לא ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לעיתים . SORRY...SEEMS TO BE... חחח 12. צבע מועדף: כחול וצהוב-זהב . 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מה?! אני?! לא . 14. חברים\ות הכי טובים\ות: דיוויד , שרית ,זיו 15. כרית אחת או שתיים:1 16. חיות מחמד: כלב , חתול ,תוכי . 17. סרט מועדף: לא יודע. 18.מוזיקה בכללית: פופ! 19. מכונית אידיאלית: כל דבר עם צ´יינג´ר ולוק סביר... אולי כחול... חחח. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מה ניש? 21. אוכל מועדף\ שנוא:שונא כל הירוקים האלה....ברוקולי....בזיליקום..איכס 23. חבר\ה לעתיד: דאנקן . חחח ... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אפשר לומר. 25. היחסים עם ההורים : טובים ממש 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון אנגליה - כדי להיות קרוב לדאנקן 27. ממתק מועדף: שוקולד טובלרון 28. נעליים מועדפות: CATERPILLER 29. שיר מועדף: BLUE - SUPERSEXUAL 30. אתר מועדף: הפורום של בלו (חנפן!) 31. ספורט מועדף (לצפייה): שחייה (חתיכים) 32. הספורט המועדף (למשחק): אין 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש כל כך הרבה , לא זוכר ... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חג פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חחח אני הומו! אם הייתי לסבית..לבריטני ספירס . אני הומו אז כמובן לדאנקן!! 36. אוספים: של הופעות של טופ אוף דה פופס מהשנים האחרונות~ 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיצחקו עליי 38. תגיד מילה טובה...: מאמי 39. ספר מועדף: מה לי ולספרים?! 40. עיתון מועדף: פנאי פלוס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: טופ אוף דה פופס והכי גאים שיש 42. כמה טיפים מהחיים: לתת ספייס לחבר או בן זוג תמיד 43. מועמד פוליטי: בלי פוליטיקה! 44. מפלגה: בלי פוליטיקה! 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר . 47. זמר אהוב (אהם): דאנקן נחשב?! , אם לא אז אנריקה איגלסיאס אולי 48. זמרת אהובה: בריטני ספירס כמובן 49. להקות: BLUE STEPS 50. סרט מצוייר אהוב: אין . 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:חמוד , נשמה , לב טוב . 52. אתה שונא אנשים ש..: סנובים ורעים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש מלא ערסים שם 54. אני אוהב/ת: בנים , גלידה , טופ אוף דה פופס , בלו , מוזיקה... 55. האנשים שאת/ה הכי שונא: הצ´יקי גירלז 56. מה הכי מגעיל אותך: גברים ממש ממש שעירים 57. מה את/ה הכי אוהב?: דאנקן