תסתכלו מהר! בערוץ אחת יש עכשיו תוכנית ואני רואה את קרייצ'ק!
ה האוקינוס השקט New member 30/5/05 #4 מאיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ערוץ 1 אני לא רוצה לשפוט חס וחלילה... אבל ערוץ 1
מאיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ערוץ 1 אני לא רוצה לשפוט חס וחלילה... אבל ערוץ 1
D DarlingAdam New member 30/5/05 #5 שיט. הייתי אמור להקליט את זה. יש לך מושג אם יש שידור חוזר, או מתי הפרקים הבאים?
I Ice Age New member 30/5/05 #6 הי, אנשים במקרה ה-TV היתה פתוחה, ואין לי כבלים או לווין, אז ראיתי. אני לא יודע שום דבר לגבי תוכניות בערוץ אחד ואני מכחיש כל קשר לצפיה בו!
הי, אנשים במקרה ה-TV היתה פתוחה, ואין לי כבלים או לווין, אז ראיתי. אני לא יודע שום דבר לגבי תוכניות בערוץ אחד ואני מכחיש כל קשר לצפיה בו!
ה האוקינוס השקט New member 30/5/05 #8 לא שמעת את זה ממני אבל בדרך כלל בשעות הקטנות של הלילה ערוץ 1 עושה מרתון שידורים חוזרים לתוכניות של עצמו לאותו היום .. ותזכור , לא שמעת את זה ממני..!
לא שמעת את זה ממני אבל בדרך כלל בשעות הקטנות של הלילה ערוץ 1 עושה מרתון שידורים חוזרים לתוכניות של עצמו לאותו היום .. ותזכור , לא שמעת את זה ממני..!
ה האוקינוס השקט New member 31/5/05 #11 ../images/Emo120.gifבנימה זאת... אני חייבת איזו סיגריה עשית לי חשק .