תסריט היפותטי

shno

New member
אנחנו עדיין מחזיקים בגופה שלו?

חשבתי שהיא הוחזרה במסגרת עסקת החזרת החיילים החטופים והקרימינל הקטן. נו, אם היא עדיין אצלנו אז נראה לי שזה בגלל שהוא לא ממש מעניין את אבא-יקיר-לו.

פ א ב

New member
אז למה מחכים? קדימה!

לחטוף לו עוד בנים. אולי זה ישפיע עליו.

galxia

New member
נסראללה לא מעוניין בגופת בנו

לפי דבריו. הוא אמר שאם הוא מת הוא מת, הוא לא מעוניין בגופה. גם עכשיו הדרישה היא לאסירים לא לגופות.

אני כל יום חושבת על זה...!

ואני לא יודעת את התשובה. כי מצד אחד האינסטינקט אומר- ברור שתוך שניה הוא היה בארץ, נו מטר וואט. אבל מצד שני- כשקאסמים נורו על שדרות, ועמיר פרץ בא לראות את זה תחת הטייטל של שר הבטחון ולא תושב שדרות, עדיין לא שונה שומדבר. אז בחיי שאין לי מושג. שרק יחזרו כבר... טילים בגבעת אלה. אני עדיין לא מעכלת את הדבר הזה...

לייד הבית שלי ../images/Emo7.gif

איזה פחד... חברים של אחותי התקשרו לספר לה שהם שמעו בומים וברחו מהבריכה. שום אזעקה לא נשמעה שם...

שקדייה

New member
עובדה. אלחנן טננבאום חזר הביתה

ותמורתו דיראני ועובייד חזרו גם.

דפי26

New member
אני לא חושבת שטננבאום חזר בגלל

קשריו לשרון. אני חושבת שזה בגלל שהוע עסק בצבא בתחומים מאד רגישים ופחדו שהוא יפתח את הפה שלו. אני לא חושבת שהדברים היו נראים אחרת אם זה היה בן של שר.יותר להכנס בהם ממה שכבר נכנסים?לא נראה לי שהיו נוהגים אחרת

פומפיה

New member
הוא היה בשבי

היה לו די והותר זמן לפתוח את הפה.. (ולא אמרו שהוא חזר בגלל הקרבה לשרון, אבל ברור שמעורבות רגשית משפיעה על קבלת ההחלטות)

פ א ב

New member
דפי, שמת לב כמה זמן החייל היה בשבי

לפני שנקטו בפעולות? שבועיים בערך! מתי התחילו לקטוש אותם? כשהם ירו עלינו קטיושות. אני בטוחה שגם אם ראש ממשלה היה משעה את עצמו, זה היה מטופל בטיל!

למעלה