תסריטאי ענק!!!

ה-שונית

New member
תסריטאי ענק!!!

אינני יודעת את שמו, אבל הוא פשוט ענק - כן, הכוונה לזה שכותב את תסריט החיים שלי. איזה רעיונות סוריאליסטיים יש לו, חבל``ז. מעשה שהיה כך היה: עומדת אני בתור במשרד ממשלתי, מדברת עם מכרה מהלימודים. פתאום ניגשת אלי בחורה לא מוכרת ופונה אלי: ``את שונית?`` אני עונה לה בהיסוס ``כן``... ``שונית שם נעורים?``, אני עונה לה בעוד יותר היסוס ``כן``... ``אני חברה של ההוא`` (יעני האקס), ``זיהיתי אותך מתמונות החתונה``.... אני לתומי חשבתי שזו אחת מידידותיו לעבודה שהיו בחתונה ואני לא זוכרת... קצת התפלאתי אבל שיהיה... היא ממש היתה לחוצה לדבר איתי... לקח לי זמן להבין שזו חברה נוכחית, שהם גרו ביחד וכנראה נתקלים בקצת בעיות וכנראה היא רצתה לגשש ולשתף. לא ידעתי איך להיחלץ מהסיטואציה המביכה... הנה אני יושבת ומתלבטת אם להרים לאקס טלפון לרגל יום הולדתו החל היום, נוטה שלא לעשות זאת כדי לא לחזור לאחור... ופתאום מתקילה אותי זאת עם העניינים שלה. התפלאתי שהאקס בכלל טרח להראות לה את אלבומי החתונה שלנו, משום שזה כלל לא אופייני לו. היא אכן אישרה שהוא לא הראה והיא לקחה לעצמה את החירות לעיין בהם... מזל גדול היה שחברה שבאה איתי לאותו משרד הגיחה לפתע והחלה לפטפט ללא הרף וההיא התייאשה מלנסות להתייחד איתי ופנתה לה לדרכה. אלוהים... ממש לא הייתי רוצה לדסקס איתה את הצרות שלה עם האקס שלי. ואם האקס היה יודע שזה מה שהיא עשתה הוא היה חוטף חום!! תודה לך חברה יקרה על חוסר הטקט המשווע... הצלת אותי מצרה צרורה. שונית (שלא מצליחה להירגע מאירועי היום)

שנונ שלי

תלמדי אותו, שאת בעיותיו עם בחורות ישמור לעצמו. במקרה שלי זה נגמר הכי טוב שאפשר ואני מדסקסת איתו על גברים. לי מותר. אבל הוא שיסתום. יש גבול. אוריאנה

יערית

New member
מה שיסתום????

בחייך לא יפה! אני כל הזמן מנסה לדובב את האקס שלי לשוחח על בחורות איתן הוא יוצא אך ממש המידע מועט ביותר(פשוט הוא לא יוצא עם אך אחת) הוא באמת על הכיפאק אולי מישהי מעונינת בשידוח? הוא לעולם לא יקשיב לי לדבר..מכיוון שהוא תמיד יודע טוב יותר:) והוא מאוד צנוע בעיניין.... אז מה אומר לך שונית אלו החיים,אולי זה היה חוסר טאקט מצידה אך אולי אפשר להבין אותה,אולי גם היא לא מעונינת ``ליפול`` בפח ורוצה אינפורמציה טרום מכה!... אבל זו החלטה שלך בלבד..את לא חייבת לנדב אינפורמציה שאת לא מעונינת,וזה באמת היה פוגע בו אם הוא היה יודע את זה. החיים הם סרט אחד גדול ומבריק! יערית(בהתנחתה מקיפולי כביסות:)

וואוו

לא יוצא עם אף אחת? חלומה של כל אישה! האקס שלי, לעומת זאת, ברגע שיצא לשוק נחטף כלחמניה טריה, וכרגע מתחרות ביניהן על שירותיו 3 בחורות שונות. יופי לו. רק למה אני צריכה לדעת מזה? אוריאנה

אור-לך

New member
ואולי...

התסריטאי הענק הזה הביא אותה, דווקא היום, כדי להראות לך שאין מה לחזור לאחור...? צרופי מקרים לא קורים סתם...(לפחות לא אצלי). אור.

ה-שונית

New member
לא התאפקתי....

והתקשרתי... אבל זה כבר ביני ובינו... שונית (ששומרת על דיסקרטיות)

אור-לך

New member
חוסר...

ההתאפקות הזה מוכר מקרוב... והרבה פעמים גם מצער לאחר מעשה... אך מה לעשות...האש בוערת!!! אור.

ה-שונית

New member
דווקא...

אין לי כל חרטה. היתה שיחה נעימה וטובה, בה התעדכנו האחד בקורות השניה על פני השנה האחרונה. והאמת, הוא נשמע עצוב ושבור ואני נשמעתי לו כאילו קורים לי דברים טובים. שונית (שהיא ההוכחה הניצחת שלסרט טוב צריך שחקנית ראשית שאינה נופלת באיכותה מהתסריטאי)

אור-לך

New member
ואיך...

הסרט יהיה טוב ללא שחקנית ראשית איכותית...? שמחה בשבילך. חוסר התאפקות ללא חרטה זה הדבר... כמעט הכי טוב שיש... אור.

למעלה