תסרבו גם בגלל

KatyRose

New member
גם אני לא אוכלת בשר

על הלינק? אכזרי. בדיוק כמו שאני אומרת על כשצה"ל רוצח חפים מפשע. ובדיוק מה שאני אומרת כשהם רוצחים אותנו. אבלללל... בתרופות אתה משתמש? על מה אתה חושב שמנסים אותם?

boyboy03

New member
לא משתמש בתרופות

למרות הסבל,פשוט מחכה שזה יעבור לי. אגב, הניסויים האלה נמשכים עד היום בצה''ל והם כלל לא עזורים להצלת חיי אדם(כפי שואמרים מומחים רבים). לשרת את הדבר הזה זה בדיוק כמו להיות שרת נקיון במעבדה שעושה ניסויים,לא רוצה להיות חלק מזה. ואם זה באמת מזיז לך קצת לכי תעשי שירות אזרחי במקום, תעזרי הרבה יותר ובדברים חשובים הרבה יותר.

KatyRose

New member
אוי נו באמת, על מי אתה עובד

"לא משתמש בתרופות" ב-ס-דר. אתה סתם מנסה "לייבש" אותי בדרכים טיפשיות אם יהיה לך סרטן גם לא תיקח תרופות? אם תהיה לך מחלה כלשהי לא תיקח תרופות? בחיים שלך לא לקחת שום תרופה אפילו לא אקמול? על מי אתה חושב שאתה עובד? ואגב, אני מעדיפה גם להתגייס ולהחזיר למדינה את מה שהיא מעניקה לי כבר שנים (ביטחון) וגם להמשיך להתנדב כמו שאני מתנדבת כבר מגיל 14

boyboy03

New member
שוב, אני לא משתמש בתרופות

לא אקמול ולא שום כלום. ואם יהיה לי סרטן נראה מה נעשה... אבל הדיון פה הוא לא על ניסויים בבעלי חיים בשביל תרופות לסרטן ולאיידס אלא ניסויים של סאדיזים טהור שנעשים על ידי צכ''ל.

KatyRose

New member
אז כנראה שמי שלא קרא את הכתבה זהאתה

"סאדיזם טהור?" כן, אני בטוחה שהחיילים נהנים פשוט מכל רגע. גם מתגרים מזה מינית. תגיד לי אתה בסדר? מה עכשיו זה שהם צה"ל זה אומר שכל צה"ל רוצחים טהורים ללא לב שכל החיים שלהם זה פשוט להתעלל בכמה שיותר יצורים חיים והם מקבלים מזה את הסיפוק העילאי שקיים עליי אדמות????

KatyRose

New member
../images/Emo25.gif

בואנה אתה פשוט תותח

boyboy03

New member
משתמע מהודעתך

שאני צריך לרחם על אותם חיות אדם שמפוצצים חזירים. ולא "כל צה''ל", אבל הרוב השולט בו כן, רוצחים ללא לב.

KatyRose

New member
אה כמובן, לא חשוב

הויכוח הסתיים הבנתי בדיוק עם מי יש לי עסק.... פחח....

boyboy03

New member
גם אני הבנתי

עם מי לי עסק, עוד לפני כמה חודשים טובים. לא מבין למה פתחתי איתך שוב בשיחה .

KatyRose

New member
אז להכליל את כל חיילי צה"ל

בגלל "הרוב השולט" שזה גנרלים (
) זה בסדר אבל להכליל את כל הפלשתינים שהם רוצחים בגלל שהרוב השולט (והסכמנו על זה כולנו כבר מזמן)הם מחבלים זה לא בסדר מה יש לך נגד יהודים תגיד לי?

boyboy03

New member
יש הבדל עצום

בין להכליל עם שלם ובין להכליל אנשים שנמצאים בתוך בגוף מסויים מרצונם.

KatyRose

New member
מרצונם משהו

אני בטוחה שמאז שהם נולדו הם רצו להיות חיילים כדי להרוג כמה שיותר ערבים.. ובכלל לא כדי להגן על הבית פשש..הגיון מעוות משהו..מפליא אותי כל פעם מחדש

איזה רשעים הם...

כל מה שהם רוצים זה להרוג ערבים, נכון?... אתה באמת חי בבועה, מה זה בועה... זה שאני לא מסכים עם מה שראיתי הכתבה זה לא מה שיגרום לי את האירגון שבזכותו אני חיי, זה ששומר על הגבולות המעברים, מונע ומסכל פיגועים, מוריד איומים, מבנים המשמשים לשימוש צבאי וכו'... אתה, יש לך זווית ראיה של פלשתיני "איזה מסכנים במחסומים", "איך אתה היית מרגיש", מטיף נגד חיסולים, אבל אין לך אלטרנטיבה, מעולם לא הצעת, רק פסקת והטפת.

למעלה