תספורת...

תספורת...

יש לי תסרוקת של כזה פטריה (אתם יודעים למה אני מתכוון)... ואני רוצה לשנות אותה למשהו יפה... שנראה טוב... הבעיה היא שיש לי מלא חצ'קונים במצח... ואני מתכוון לממש מלא... למה כדאי לי לשנות את השיער כדי שלא יראו את החצ'קונים וזה עדיין יהיה יפה? תודה מראש, עומר.

SuGar and SpicE

New member
אם החצ'קונים רק במצח,

יכול להיות שהם נגרמים מהשיער...מהפטריה... קח את זה בחשבון.

../images/Emo45.gif

גירוי או זיהום של העור מחמיר את מצב החצ'קונים. לכן, מומלץ שלא לגעת בפנים יותר מדיי ולהרחיק את השיער מהפנים. על אחת כמה וכמה במידה ואתה משתמש בתכשירי קוסמטיקה לשיער (ג'ל, קרמים, מסכות, דקס, ואקס... וכיוצ"ב) לגבי תספורת? אתה יכול לעשות מעין קוצים ארוכים ולקחת קצוות שיער (קוץ) ולהשטיח מטה, כלפי המצח... זה יוצר מראה מבולגן כזה, קצת מזכיר פוני. אם אתה רוצה להתייעץ, פנה למספרה שאתה בוטח בהם ואוהב את הסגנון. זה לא עולה כסף. אם אתה גר באזור, המרכז המלצתי לך היא- גזוז בת"א (יש סניף בפרישמן וסניף בדיזינגוך סנטר, בתוך קסטרו ת"א) מניסיון, הם יודעים את עבודתם. טיפ לחצ'קונים- תשטוף את הפנים בתחליב רחצה (לא מי פנים שעלולים לגרות את העור והלחמיר את המצב!) זה ינקה את הנקבובית וייתן לעור מראה זוהר. חוץ מזה, זה מאוד מרענן ומומלץ לשימוש נגד הקיץ (זיעה, יובש, שמש) חג שמייח!

למעלה