תספורת כפויה רציתי לדעת האם מישהו בנוסף אלי מקבל גירוי מיני מגזירת שיערה של בחורה, אם אפשר בכפייה.
K kinkm New member 20/5/04 #1 תספורת כפויה רציתי לדעת האם מישהו בנוסף אלי מקבל גירוי מיני מגזירת שיערה של בחורה, אם אפשר בכפייה.
מ מושב ניק New member 21/5/04 #2 זו סטיה מוכרת יש המון אנשים שמתחרמנים מהענין הזה של תספורת וגזיזת שערות... ולא משנה באיזה חלק בגוף... אותי אישית זה לא מרתק משהו... תהנה!
זו סטיה מוכרת יש המון אנשים שמתחרמנים מהענין הזה של תספורת וגזיזת שערות... ולא משנה באיזה חלק בגוף... אותי אישית זה לא מרתק משהו... תהנה!
B bugbuster New member 21/5/04 #5 תשמע מושבניק, אל לוכיח לפורום שלם באיזו מאמצים סיימת שמונה כיתות.ריגוש לזיער למינהו סטיה? כמה טוב שגם אינטלגנטים כותבים פה.
תשמע מושבניק, אל לוכיח לפורום שלם באיזו מאמצים סיימת שמונה כיתות.ריגוש לזיער למינהו סטיה? כמה טוב שגם אינטלגנטים כותבים פה.
מ מושב ניק New member 21/5/04 #7 באגי מותק יצאת קטן ירדת לפסים אישיים... אם נפגעת ממשהו בא לאמא תספר לה היא תביא לך לטיפה וסוכריה על מקל........
באגי מותק יצאת קטן ירדת לפסים אישיים... אם נפגעת ממשהו בא לאמא תספר לה היא תביא לך לטיפה וסוכריה על מקל........
B bugbuster New member 22/5/04 #8 זה לא רק שיצאתי, גם יש לי קטן, ותאר לך, עם אבר לא מרשים כמו ששלי.. נו אז מה?
B bugbuster New member 23/5/04 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif
מ מושב ניק New member 24/5/04 #11 (ללא תוכן) וללא נושא... כמה שזה מסמל את המציאות באגיל`ה חמודי וכמה עצוב שזה ככה....
B bugbuster New member 24/5/04 #12 משהו קרה לי? אלצהיימר? ניוון מוחי? ועובדה אני לא מגיב! אלא באותם אייקונים של חירמון וציחקוק. אולי אני בהריון?
משהו קרה לי? אלצהיימר? ניוון מוחי? ועובדה אני לא מגיב! אלא באותם אייקונים של חירמון וציחקוק. אולי אני בהריון?
מ מושב ניק New member 25/5/04 #13 באגילה אם אין לך מה לעשות... אל תעשה את זה כאן...! אם אין לך מה להגיב... אל תנסה בכח... איףףףףףף משהו פה לא מריח טוב פחחחחחחחח
באגילה אם אין לך מה לעשות... אל תעשה את זה כאן...! אם אין לך מה להגיב... אל תנסה בכח... איףףףףףף משהו פה לא מריח טוב פחחחחחחחח
B bugbuster New member 25/5/04 #14 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
מ מושב ניק New member 25/5/04 #15 אז אתה בכל אופן מגיב... לא יודע לשתוק... "גם אויל מחריש לחכם יחשב..." כי מה שהחכם חושב הטיפש אומר...