תסעו לאט קבינימט !!!

Master Stav

New member
תסעו לאט קבינימט !!!

הבוקר בפינת רחוב ההדרים והדולב כמעט וחוסלתי יחד עם בני הקטן בהולכי על מעבר חציה רכב מסוג מיצ'ובישי כחול שלצערי לא הספקתי לתפוס את המספר שלו הגיע במהירות רבה מכיוון הכיכר ברחוב ההדס, מהירות כו גבוהה שעלתה לי בזינוק עם עגלת הילד אל מעטר לקו הפגיעה בשנייה האחרונה הצלחתי למעשה להציל את בני ואת עצמי , הנהגת , בלונדינית עם פלאפון ביד לא טרחה לעצור ולהתנצל אפילו והמשיכה בדהירה מייד לאחר שעברה אותי .... מה לכול הרחות קורה פה ? אנשים השתגעו ? זה שטח בנוי ההמלצה של משרד התחבורה היא מקסימום 50 ההמלצה של כול אדם שפוי היא 30 40 לכול היותר , השתגעתם שם ? אי מתכוון לנסות ולמצוא את הנהגת הזו ולמצות איתה את הדין אבל מצד שני מה ניתן לעשות בכדי למגר את תופעת המהירות בתוך היישוב ? התחלתי ואסיים באותו משפט תסעו לאט קבינימט !!!

צביקהאו

New member
אחרי שכמעט

עליתי על הילדה של השכן - בת 17 שקפצה לכביש בחושך אני נוסע לא יותר מ-40 בתוך הישוב אני יודע שיש כאלה שזה מעצבן אותם - אבל אני לא מוכן לקחת על עצמי מטען נפשי של פגיעה במישהו

Master Stav

New member
צריך לבדוק את האפשרות

להתנדב ליחידות המשטרה תנועה ולעשת סדר ביישוב חנייה על מידרכות מהירות נסיעה חגירת חגורת דיבור בפלאפונים הסעת ילדים על ברכי הוריהם נסיעה פרועה ועוד ...................................................................

למעלה