תסמינים.. שתפו אותי

תסמינים.. שתפו אותי

היי אהובות, כיאה לםמי בטא אני מחפשת תמיכה. קצת רקע, בת 26 בעברי הפלה אחרי הריון ספונטני לפני כשנה בשבוע 6. מאז םוליציסטית. בצילום רחם חסימה אחת ללא נוזל כנראה. היום אחרי החזרה 4 של שני עוברים לאחר פיפל כי עברנו לצד של הכישלונות חוזרים. שואלת מנסיונכן. הרגשתן סימנים כלשהם של השתרשות? בהיריון הקודם שלי כל מה שאני זוכרת זה שהקאתי 5 ימין לאחר הביוץ ואחרי שכבר ידעתי על ההריון היו שתי הפרשות חומות שבאו והלכו.
מחפשת קצת תמיכה.. אם הטיפול לא יצליח שוקלת לעשות עוד שאיבה והחזרה ולקחת פסק זמן של מינימום חצי שנה.. לעזרתכן אודה ��

תלתלית20

New member
יקרה....

אין בדברים האלה חוקים....יש מי שתרגיש תסמינים מיד ויש מי שלא...ויש כאלה שלא ירגישו כלום....
בהחזרה הראשונה שלי הייתי מפרשת כל דבר כתסמין ומנסה לחפש ולשכנע את עצמי, בסוף התברר שלא נקלטתי. בהחזרה השניה לא הרגשתי שום דבר חריג לפני הבטא ואז התברר שנקלטתי. קצת לאחר מכן התחלתי להרגיש עייפות וכאבים בחזה.
מאחלת לך בטא יפה !!!

PAND76

New member
היי דרלינג

אני בהחזרה המנצחת שלי, לא הרגשתי דבר. שום כלום. גם התופעות הידועות הגיעו רק כמה שבועות אחרי הבדיקות החיוביות. אני כן זוכרת את עצמי מפתחת כל מיני סימפטומים, אחרי ההחזרות הראשונות. כנראה בתקווה שזה יתפוס. מישהי פעם המליצה לי פה, למצוא קיר טוב לטיפוס
לך אני מציעה, שתישארי עסוקה. ספורט מתון, פרויקט כלשהו שאת דוחה מלא זמן בבית/בעבודה, שופינג, בילוי טוב עם הבעלול וגם להזכיר לעצמך שאת צעירה, יודעים מה הבעיה, יש טיפול וזה יבוא בע"ה. מחבקת אותך ומאחלת לך כל תופעה שבעולם, שמבשרת על הריון בריא ותקין ועל ידיים מלאות XOXO

haych

New member
הרגשתי כל תסמין שקיים - וזה אף פעם לא היה זה.

מה לא היה לי...
ציצים ענקיים וכואבים בכל צעד - צ'ק
כאבי מחזור/דקירות - צ'ק
בחילות - צ'ק
סחרחורות - צ'ק
הרבה פיפי - צ'ק
תיאבון מוגבר - צ'ק
חוסר תיאבון - צ'ק
סלידה מריחות - צ'ק
התעוררויות בלילה-צ'ק
חצ'קונים שהקדימו את זמנם (יש לי תמיד לקראת מחזור) - צ'ק
החודש אפילו היה לי משהו שענה על התיאורים של דימום השתרשות, סביב הימים המתאימים.

זה אף פעם לא היה זה...
כך שגם אם יתנו לך סימנים של השתרשות - קיומם או העדרם פשוט לא אומר כלום...
הפסקה זה מבורך. אני עשיתי הפסקה של חצי שנה. להריון זה לא עזר - לנפש זה בהחלט כן.

למעלה