תסמינים של ההריון?!

mika093

New member
תסמינים של ההריון?!

מהם התסמינים של ההריון?והאם כולם מופיעים תמיד?! האם תמיד חייב שיהיו בחילות כשאת בהריון?תוך כמה זמן מגיעות הבחילות? ואיך אני יכולה לדעת אם אני בהריון או לא??

mika093

New member
תוספת לשאלה

אם אינלי בחילות או בחילות בוקראז אני לא בהריון?? היה לי דימום אני לא יודעת אם זה היה המחזור או לא הוא הגיע שבוע אחרי המקרה שהיה והוא היה חום ולא אדום כזה כמו בדרך כלל ובערך שבועיים אחרי התחילו לי כאבים ולחץ באזור המותניים וטיפה כאבי גב בבקשה תעזרו לי דחוףף

תסמינים של ההריון?!

תסמינים של הריון הם רבים ושונים מאשה לאשה. בראש ובראשונה יש איחור במחזור, כלומר, הוא לא מפיע בזמן שהוא אמור להופיע . התסמינים של בחילות , כאבים בשדיים וכדומה בדרך כלל מתחילים רק לאחר תקופה די ארוכה, כלומר, לפחות איחור במחזור של שבועיים או חודש. אף תסמין לא יופיע ולא תוכלי לדעת שאת בהריון ( כולל לא בבדיקת הריון) לפני שעברו שבועיים מהיחסים. זאת מכיוון שרק בתקופה זו יש קשר דם בין האם לעובר ורק אז מופרשים הורמונים של ההריון לדם האם. לפני כן , אין מעבר ולכן גם אין שום תסמינים. אז אם היה לך דימום שבוע אחרי המקרה וזה לא מחזור, זה ייתכן דימום של השרשה של העובר ברחם וייתכן סתם דימום הנובע מלחץ שלך. את צריכה להמתין שיעברו שבועיים מהזמן שבו היה המקרה ואז לעשות בדיקת הריון ביתית אלא אם המחזור כבר יופעי עד אז ואז את לא צריכה כלום.

למעלה