תסמונת רוקיטנסקי

karink2

New member
תסמונת רוקיטנסקי

שלום לכולן! אני חדשה כאן אבל לא בנושא, יש לי תסמונת רוקיטנסקי גיליתי את זה בערך בגיל 15 באולטרסאונד ומאז עשיתי הרבה בדיקות נוספות. קצת קשה לכתוב על זה וקצת כואב לספר על זה נולדתי ללא רחם ועם שחלה אחת תקינה נרתיק קצר וסגור וללא צוואר רחם מספיק רחב כדי לקיים יחסי מין (לפחות זה) אין לי מושג בפונדקאות איך עושים את זה בכלל מאיפה מתחילים מבקשת לדעת קצת יותר על זה ובכלל על תסמונת רוקיטנסקי איך יכול להיווצר מצב כזה שנולדים ללא רחם או שהרחם לא מתפתח מספיק, בטוח שאתן מבינות קצת יותר ממני. בבקשה תשתפו אותי כי לעולם לא חקרתי על הנושא הזה כי לקחתי את זה מאוד קשה והיה לי קשה להתמודד איתו אבל בשלב מסויים זה צריך לקרות אז עכשיו אני מוכנה. חוץ מזה המליצו לי לעשות ניתוח שנקרא פרוסקופיה מה מגלים בו בכלל, איך הוא מתבצע למה זה טוב. בבקשה תשתפו אותי - מעריכה את כולן קארין

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כל מה שאת מתארת כאן כתסמונת רוקיטנסקי מאוד מוכר לחלק מהבנות כאן. אני מאמינה שבהמשך יענו לך בנות מכאן שנולדו עם תסמונת רוקיטנסקי. תהליך פונדקאות בישראל מאושר רק לזוגות נשואים או כאלה החיים בהסכם חיים משותפים, האם את נשואה? לגבי שאלותייך על תסמונת רוקיטנסקי, ראשית יש כמה דרגות לחומרת המצב, חלק מהבנות נולדות בלי רחם בכלל וחלק עם שרידים של רחם, בכל מקרה אי אפשר לשאת הריון.חלק מהבנות נולדות רק עם כליה אחת ושחלה אחת מה שעלול להקשות על פעולת שאיבת הביציות. לגבי הניתוח את מתכוונת כנראה ללפרסקופיה- זהו ניתוח שבו מחדירים סיב אופטי דרך חתך קטן שנעשה בטבור על מנת להסתכל על כל מערכת הרביה שלך ולבדוק אותה. בהצלחה יקירה ואנחנו כאן לכל שאלה

karink2

New member
תודה לך מירבי על היחס החם ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא נשואה אבל בדרך להיות. נולדתי ללא רחם בכלל אין אפילו שרידים הכליות שלי בסדר כי את זה בדקתי ויש לי רק שחלה אחת עשיתי בדיקות הורמונליות למינהן והן נמצאו תקינות לחלוטין אבל כנראה שאת הניתוח הזה יהיה מאוד חשוב לעשות כדי לבדוק את זה יותר לעומק . אני מתעניינת בזה עכשיו כי עדיף לפני ולא אחרי הנישואים כי אז יהיה יותר קשה ואני לא אדע מאיפה להתחיל . אני אשמח להכיר עוד בנות שיש להן את אותה בעיה כדי לדעת שאני לא היחידה כי עד בעצם שגיליתי את זה לא ידעתי שדבר כזה קיים מודה לך על ההתעניינות ותשומת הלב.

שלום לך קארין, וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, את לא לבד. איתך בסירה יש עוד בנות עם רוקיטנסקי, ולצערי אני אחת מהן. לגבי תהליך הפונדקאות, אני מציעה לך לקרוא מעט בדפי הפורום ולעקוב אחר הסיפורים והקישורים. חוצמזה, שולחת לך
עם
. הרבה הצלחה בדרך הפונדקאות, והעיקר - תקווה, סבלנות ואופטימיות.

karink2

New member
היי אוריתוש

אני בת 22 עדיין לא נשואה אבל בדרך להיות. מתעניינת מאוד בפונדקאות כי אין לי הרבה ברירות והזמן חולף מהר כפי שאת יודעת אז עדיף לחקור ולהתעניין לפני שנכנסים באמת לכל הבלאגן הזה ואז לא יודעים בכלל מאיפה להתחיל . אני מאזור המרכז חולון אם את מכירה אשמח ליצור איתך קשר בעתיד אחרי שאני בכלל יהיה בתוך כל זה כי לפני זה יש לי עוד ניתוח לעשות לפרסקופיה אם אני כותבת את זה נכון ובטוח שגם המשך בניית נרתיק כדי שיוכלו לשאוב ממני ביציות .

שלום שוב קארין

אני בצפון, את מוזמנת לקפוץ לביקור
לא הבנתי למה את צריכה לעשות את הניתוח לפרוסקופיה, מעולם לא עשיתי. ובניית הנרתיק מטרתה לאפשר קיום יחסי מין, ביציות אפשר לשאוב גם דרך הבטן.

karink2

New member
תודה על הביקור

ועל המידע הנוסף את הניתוח לפרסקופיה אמרו לי שכדאי לעשות כדי לראות את כל המערכת במדוייק

למעלה