תסמונת טרנר

מ י פ י

New member
תסמונת טרנר

מצאו אצל עובר של מכרה של תסמונת טרנר, עם מום מאוד חמור בלב. מה המשמעויות להריונות הבאים של עובר ממין נקבה ? תודה

הי

טרנר זאת לא תסמונת גנטית ולכן אין שום סיבה גנטית או אחרת שזה "יעבור" מעובר לעובר. כל עובד הוא בפני עצמו. גם לבת שתיוולד אין סיבה שתיוולד לה בת טרנרית. אז באמת שאין מה לדאוג. נשמח שתעדכנו יותר על מה גילו בדיוק ומה האמא חושבת על זה. נשמח גם עם החברה שלך עצמה תכנס אני חושבת שנוכל לעזור לה.

ברוכה הבאה

את מוזמנת לקרוא עוד דפים אחורה כאן בפורום ולקבל מידע . לגבי הלב, היא תצטרך לעבור ניתוח ואחרי כן מעקב. אני מניחה, מחברה אחרת כאן בפורום שעברה ניתוח, שהכל יהיה בסדר. היא תתפקד בצורה תקינה. שוב, לגבי זה כמובן צריך לשאול רופא . נשמח אם תשתפי אותנו בעוד פרטים דרומית

מ י פ י

New member
תודה על התגובות ו..

הנושא כרגע מאוד כאוב (מקווה שאני לא פוגעת ברגשיותיו של אף אחד...) ובחיתוליו, אז אין עוד מידע. מה גם שהיא נמצאת בחו"ל וקשה עם האבחנות המקומיות... עשו סיסי שלייה, האבחנה לא חד משמעית עדיין - נורא מוזר - בתור אחת שעשתה מי שפיר ביום חמישי האחרון, נטיתי להבין שהתוצאות של בדיקות אלו חד משמעיות. בקיצור - מאוד מבולבלים.... היא בשבוע 13 אולי ימתינו למי שפיר בשבוע יותר מתקדם - נשמע הגיוני ?? אם יש עוד שאלות ספציפיות אנסה לענות תודה תודה מיפי

rachel or

New member
סיסי שליה בהחלט יכול להיות קצת פחות

ודאי ממי שפיר הבעיה שלעשות שוב מי שפיר מאוחר יותר צריך לברר טוב טוב את הסיכונים אני לא בטוחה אבל אולי זה יגביר את הסיכוי להפלה כמו שכתבו לך אין קשר בין הריון אחד לשני כי לא מדובר במחלה תורשתית אין פה עינין של נשאות של גן לא תקין אלה בחלוקה מקרית לא תקינה של אחת הביציות או אחד הזרעים ולכן בהריון נוסף רוב הסיכוים שיהיו ביצית וזרע בחלוקה תקינה ותולד ילדה בריאה לגבי המום בלב אני באמת לא יודעת היא צריכה לקבל חוות דעת מיקצועית לגבי המשמעות של זה ולקבל החלטות מה שבטוח טרנר זה לא סוף הדרך אני אקדמאית נשואה עם תינוקת מקסימה בת 7 שבועות

היי מיפי

סורי על התגובה המאוחרת , אני מצטערת שלקח לי קצת זמן להגיב . מה שרציתי להגיד שאני קצת מבולבלת , לא הבנתי אם זה וודאי או לא? אם לעוברית יש טרנר או לא ? מה שכן אם זה לא וודאי ויש עוד סיכוי שאין לה את בהתסמונת אז אני מקווה באמת שלא אבל אם יש לעוברית את התסמונת זה גם בכלל בכלל לא נורא , מתמודדים עם זה יפה מאוד ויש פה בנות עם לא כולן שהגיעו לגדולות בחיים שלהם , התסמונת לא פשוטה אבל מאוד מאוד קלה להתגברות אנחנו נשמח לעזור הכל שאלה , בכל התלבטות , בכל מחשבה שיש לכן מקווה שתמשיכי לעדכן שלך דלית

למיפי

ברוכה הבאה לבית החם את מוזמנת לכתוב לנו לשאול וננסה לעזור.לשאלתך תסמונת טרנר היא לא תורשתית אז אם יש טרנר בהריון אחד זה לא אומר שהריון שני גם יהיה טרנר

למעלה