תסמונת טוראט

super women43

New member
תסמונת טוראט

מזה שבועיים אני קוראת באופן אנונימי בקהילה הזאת נוכחתי לגלות אנשים מקסימים עם יכולת הבעה ותמיכה מדהימים. האמת שקצת קשה לי להחשף כאן אך מאידך שאני כאן זה מאחר ויש את אותה תסמונת טוראט לאחת השכנות שלי ואת התיקים שלה ניתן לשמוע גם כשאני בבית התיקים שלה הם בעוצמה חזקה, כמו כן שמעתי לחשושים בחוץ על שם ומקור הבעיה שלה,גם קראתי כמה וכמה מאמרים ונכנסתי לאתר של עמותת א.ס.ט.י קראתי דברים שם שבדיוק זיהו לי את השכנה אני רק רוצה לומר לכם שאתם אנשים מדהימים, ולא פלא שאפילו היא כותבת כאן די הרבה. נוכחתי במשך השבועיים האחרונים לגלות מהן אותן קולות ומה פשר התנועות האלו שלצערי בורותי וטיפשותי חשבתי לעצמי שזוהי בעצם מחלת אפילפסיה או תוצאה של לקיחת סמים מצטערת שכך חשבתי לא נולדתי עם הידע הזה. האהבה כאן אצליכם בקהילה מאד מחממת את הלב. אני חושבת שאם אנשים יבינו אותכם יותר כמו למשל המיקרה של הבן של ורד (שי) החיים יהיו הרבה יותר קלים, לקח לי זמן ותעוזה לכתוב הרהרתי כן או לא ובסוף כתבתי. מגיע לכם צל"ש חיים אחד ענקי תרשו לי להתנצל שלא ידעתי מה זו התסמונת בכלל, ובעלי תמיד אמר לי שאותה בחורה לדעתו רחוקה מאוד ממחלת אפילפסיה ובכלל מעולם של סמים כעת אני יודעת כמה שהוא צדק ומבינה אותה הרבה יותר, אני אומנם לא מדברת איתה אף פעם אך את הבעיה הזאת שהיא נושאת עימה כבר 6 שנים רואים כל יום אני פשוט גאה כאן בכולכם לאחר שבועיים של מעקבים של קריאה בקהילה ועל הנושא באופן כללי. להתראות ושבת שלום

super women43

New member
תיקי וזיו שגן היי

אני מבקרת מדי יום כבר במשך שבועיים כמו שכתבתי לעי"ל ואמשיך לבקר כאן אין לי הרבה מה לכתוב רק מה שאני ועיני רואות יש בכם קסם מיוחד האם אותו קסם שובבי הזה מכליל את כל האנשים הנושאים את אותה תסמונת? תודה על ההיענות כלפי

super שלום וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני בתור אחת שיש לה טוראט כבר 16 וחצי שנים, שמחה שהבנת את זה. את יודעת, אני ניתקלת עם אנשים ברחוב שמסרבים להבין וגם אני נתקלת לא פעם עם אנשים שמעירים לי משפטים כאלו כמו" לא חבל עליך ככה עם הסמים" ? וזה פוגע זה מרגיז וקשה לי עם ההערות האלו במיוחד כשמדובר על סמים. אז כן יש בנו קסם שובבי בכולנו אנחנו אנשים מוכשרים שלא תחשבי שאני שחצנית אבל עם כל הצניעות? אנחנו אנשים טובים וזה כולל את כל האנשים הילדים הנוער וכל מי שיש לו טוראט ורק תיקון קטן לשכנה שלך יש טיקים עם ט' . ולא תיקים. מלשון הפירוש :TICK= עוית. שתיהיה לך שבת שלום ושכן ירבו כמוך . גם אני מהצפון. מקוה שתשתפי אותנו יותר ותכתבי כאן כל מה שאת רוצה

למעלה