תסמונת הידיד...

אריפש

New member
תסמונת הידיד...

דיברו על זה כל כך הרבה... והבנתי שזאת הבעיה העיקרית שלי.. משום מה יש בי משהו שמשדר "ידידותיות" יתר.. ות'אמת? נמאס לי. היה ת'סיפור האחרון שנגמר בעניין הזה, ויש לי הרגשה שגם הסיפור הנוכחי הולך להיגמר באותה צורה. איך אני פותר את זה...? (לא ספציפית עכשיו, אלא באופן כללי)

nate2000

New member
מפסיק להיות הפודל הטוב שתמיד שם

ומפסיק להיות הפסיכולוג של כל בחורה שאתה פוגש.

אריפש

New member
ואיך אני מונע את זה...?

מה אני יכול לעשות נגד העובדה שבאים להתייעץ איתי הרבה?.. אבל מה שבטוח שאת הפודל הטוב שתמיד שם אני ממש לא מגלם :)

nate2000

New member
ממליץ לבנות על פסיכולוג טוב

וברצינות, פשוט אומר להן שאין לך זמן לזה כרגע כי אתה עסוק או כל תירוץ אחר. ברגע שאתה משמש לבחורות כפסיכולוג אתה נשאר כזה להרבה זמן, הן לא יראו בך מעבר. ואל תתבייש להעיף בחורה מחייך אם אתה רואה שהיא רוצה אותך רק ככותל הדמעות או הידיד הטוב שתמיד שם.

אריפש

New member
אממ....

כן כנראה שאחרי השבוע האחרון אני צריך להבין את זה... השבוע הבהרתי לה טוב מאוד שאני לא אהיה הידיד שלה, לא משנה כמה היא רוצה. וניתקתי את הקשר, ותכלס זה עשה רק טוב על הלב... הבעיה היא שחזרתי לצאת עם מישהי, שפתאום מתנהגת טיפה כאילו אני ידיד שלה, לפי האינטואיציה - שאני מאוד סומך עליה... היא רואה בי כידיד... ואני ממש לא בעניין לצאת איתה השבוע כשהיא חושבת שאני ידיד... אין לי כוח לסרטים כשאני אנסה לנשק אותה. השאלה היא אם יש דרך לדעת לפני שאנחנו יוצאים, בלי שאני הורס את העניין.

nate2000

New member
אין דרך לדעת

אבל אל תהסס לקחת סיכון ולהמר. עדיף להפסיד פעם אחת בשביל להרוויח את כל הקופה בפעמים הבאות.

אריפש

New member
לא ממש האמת..

כאילו, חיבוק, ליטוף - כן... כל זה כן.. אבל לא יצא לנו לשבת מול הטלוויזיה ממש.. אני אמור להזמין אותה הביתה אחרי 2 דייטים?

כן. או...

ליזום סיטואציה אינטימית אחרת. פיקניק בשעות הערב, שמיכה שנשכבים עליה... משהו שיאפשר קירבה שבשתיקה.

בר

New member
אויי כמה שהייתי שם...

כל כך מוכר וכל כך זר היום... הדבר הפשוט שאני עשיתי,שיניתי את אופיי ובהלך רוח יחיד פשוט לא חיפשתי יותר ידידות. כאשר יצאתי לדייטים,אם ולאחר מספר דייטים,הדיעה הרווחת הייתה "בוא נישאר ידידים"...הייתי מבטל את הדיעה בהחלטיות ובאימרה כי אין לי צורך בעוד ידידות בנוסף למה שיש לי. אולי זה קצת פוגע ואולי זה קצת לא יאה,אבל זה עשה את שלו. נשים שינו את דעתן די במהירות לאחר שהבינו כי זה אשר עומד מולן אינו מתכוון להיות ידיד. ידידי,אל תחשוש לעמוד מול נשים ולומר את דעתך. אל תהפוך כל אחת שאתה מכיר לידידתך,זה לא יעשה לך טוב ולא יגרום לך אושר. תהיה אתה כפי שאתה,אבל תדע להיות קצת יותר ממה שאתה גם... שיהיה בהצלחה...

אריפש

New member
טוב למען האמת שזה בדיוק מה שאני עשיתי...

אבל בכל זאת, מה שמציק זה ש.. זה לא היה ככה פעם, וזה רק בשנה וחצי האחרונות.. אני מניח שאני צריך לחזור להתנהג לבחורות קצת כמו זבל, לתת להן לרדוף אחריי, לחפש אותי..? אבל השאלה היא איך אני גורם להן לעשות את זה.. זה בכלל אפשרי לבחורה לחשוב שבחור מכיר אותן ומציע להן לצאת לסרט מתכוון להיות ידיד? הבחורה שאני מדבר עליה חכמה, אני לא חושב שהיא משלה את עצמה.. אבל עדיין לאור הסיפור האחרון שלי, זה מדאיג.

כן..אין מה לעשות..לפחות בהתחלה

תשחק איתן בהתחלה...ואז תתנהג כמו שהן ירצו... תמיד עובד. אל תהיה הנייס גאי בהתחלה...זה לא מושך.

אריפש

New member
כן אבל כל החוכמה זה...

לא להיות הנייס גאי ובכל זאת לעורר עניין, לגרום להן לרצות... ואיך עושים את זה? פאק :p

omer73

New member
אולי

זה משהו שאתה משדר, ז"א שנניח אתה יוצא עם מישהי מס' פעמים, ולא נבנית אינטימיות, ואז אתה יושב על תקן של ידיד טוב/ חבר נפש. אז בנק' הזו, שאותה בחורה אומרת לך שהיא רואה בך ידיד, יש לך 2 אופציות, או לקבע את הסטטוס שלך כידיד, או לבוא ולומר שידידות יש לך ואין לך צורך בעוד, ואתה מחפש בת זוג, ובמצב כזה או שתקבל עוד צ'אנס לצאת ממשבצת הידיד, או שלא, ואז חזרת לנק' ההתחלה.

למעלה