תסמונת באד כיארי

shiraal

New member
תסמונת באד כיארי

לד"ר אורן שלום רב, אני בחורה בת 26, בריאה, ולפני כחודש התגלתה אצלי תסמונת באד כיארי. כרגע אני מטופלת בקומדין ואלדוספירין, ולאור הבדיקות האחרונות שביניהן אולטרסאונד בטן, נראה כי אין שיפור והורידים בכבד עדיין סתומים. משיחה עם רופאת המשפחה שלי, נבדקת אפשרות ביחד עם היחידה למחלות כבד בבית חולים, לניתוח שנקרא "שאנט". ברצוני לדעת, אילו סיכונים כרוכים בניתוח זה? מה מידת ההצלחה? האם נצבר מספיק נסיון בניתוח זה? באיזה בי"ח רצוי לעבור את הניתוח? בתודה מראש, שירה

ariehinna

New member
אפשרויות נוספות לפני שמגיעים לניתוח

שלום לך שירה, אני מצטער אם הנני נדחף כאן לפנייתך לד"ר אורן אך ברצוני ליידעך על אפשרות נוספת העומדת בפנייך בתרם הגיעך לניתוח. ברצוני להמליץ לך לעבור אבחון לקבלת טיפול חדש בתחום האלקטרו-אמפולס פזיוטראפיה, באחת ממרפאתנו. נכון להיום אנו מטפלים בחולים רבים במגוון ליקויים בכבד החל מדלקת נגיפית C,B,A, זיהומים שונים וגידולים וכלה בבאד כיארי. בשלב ראשון, עליך להגיע לאבחון כאשר במסגרתו רופאי המרכז הרפואי יבחנו את תגובתך לטיפול ואת פעילות אבריך. הבדיקה אינה פולשנית ועורכת כשעה. במידה ותגובתך תהיה חיובית, ישנה אפשרות טובה שניתן יהיה לשקם את פעילות הכבד ללא ניתוח, אך שוב כל-זאת לאחר האבחון. באופן כללי האבחון המלא הכולל 2 מפגשים עלותו 1500 ש"ח, במידה ותהיה מעוניינת תפני אלי ואני אדאג שיקבלו אותך בהנחה משמעותית. טל: 1-700-707-808 בכל אופן, בהצלחה בהמשך הדרך והרבה בריאות,
מאחל, כצנלסון אריה מנכ"ל מרפאות מדיקייר

בד קיארי

שירה שלום רב היות והמחלה לא שכיחה וההחלטה כבדת משקל לא נראה לי כי הדיון צריך להתקיים בהתכתבות ועליך פשוט לפנות למומחה כבד לחווד דעת רצינית בעקרון,ניתוח שנט הינו אופציה בהחלט מקובלת במקרים כשלך בהצלחה

זיזיקה

New member
שלום שירה, אני אחרי ניתוח ה"שאנט"

בשנת 1995 עברתי את הניתוח הנ"ל בהצלחה בהיותי בת 49. לאחר בדיקות רבות שעברתי עקב מימת בבטן (שנגרמה בגלל חסימה בורידי הכבד) ומעקב ממושך הסתבר שאני חולה במחלת תסמונת באד כיארי את הניתוח עברתי בהדסה הר הצופים בירושלים מכיוון שאני ירושלמית. אני מקבלת תרופות כמו סינטרום שהוא מקביל לקומדין שמונע קרישי דם או מדלל את הדם ובידקת דם PTT. טיפל בי רופא מעולה שאני חייבת לו את חיי מכיון שעלה על המחלה במהירות לפני שנגרם לי נזק בכבד ולאחר ביופסיה שנשלחה ללוס אנג'לס. אני מניחה שהסבירו לך שהשאנט בעצם עוקף את החסימה וכרגע הוא מתפקד בצורה מושלמת אני במעקב כל חצי שנה של אולטרסאונד בטן וכמובן אצל רופא הכבד שלדעתי הוא מומחה גדול. כאמור בהדסה הר הצופים. תחלתי את אשר תחליתי אני מאחלת לך רק בריאות ומכיוון שאת באמת צעירה מאד אני בטוחה ומאחלת לך שהכל יעבור בשלום.

shiraal

New member
המשך משירה

תודה על המכתב המפורט, יתכן שאתייעץ גם עם מומחה מהדסה ירושלים.

למעלה