תסלח לי a_duck שאני מתערב

תסלח לי a_duck שאני מתערב

אבל אתה הדפוק היחיד כאן ואישית אני לא מבין איך המנהל לא חסם אותך (וזה לא ביקורת, זאת עיצה) ובקשר לוויכוח על קורט, בתור מוזיקאי שניגן בהופעות לא קצת שירים של נירוונה אני לא יודע מאיפה הבאת את ה2 אקורדים! ועוד יותר אני לא מבין, איך איש טיפש כמוך בכלל יכול להחליט לאחרים מה לשמוע??? נירוונה היא לא להקה מתוחכמת והמוזיקה פשוטה, אבל מכאן ועד ל2 אקורדים המרחק גדול!

zambush

New member
כל אדם ששמע נירוונה יודע

הרי בשיר הדגל של נירוונה, Smells Like Teen Spirit, הבתים של השיר מורכבים מבדיוק שני צלילים: טן, טן.

כנראה לא שמעת את השיר

אני מציע לך גם להביט בטאבולרה שלו ואפילו אם יצא לך בתווים עצמם.

KamikazA

New member
אני עצמי חולה על נירוונה

וגם אני מוזיקאי וגם לי יצא לנגן אותם המון פעמים אבל באמת הם ביכלל לא מורכבים מבחינת גיטרות...כל השירים שלהם מורכבים מריפים בסיסים של 4-5 פאוורקורדס ומידי פעם יש סולו שילד בן שלוש יכול לנגן...אבל באמת קורט קוביין כותב גדול....השירים שהוא כותב ממש חזקים ובעלי משמעות

a_duck

New member
אמ...

קודם כל לא החלטתי בשביל אף אחד מה לשמוע...רק אמרתי את מה שאני חושב עליו... שנית כל הסתכלתי מספיק על התוים...מקסימום 3 אקרודים ושלוש תוים שרובם זה דו רה וסי....

a_duck

New member
ועוד משהו...

למה שהמנהל יחסום אותי? כי אני לא מסכים עם הדעות שלך?

Sham 69

New member
מה אתה דפוק?

קודם כל ..... זה בכלל לא כבוד גדול לנגן שירים של נירוונה בהופעות .. אם המורה שלי היה מאלץ אותי לנגן שיר של נירוונה בקונצרט או משהו הייתי דופק לו את הגיטרה בראש כי נירוונה להקה של 4 אקורדים ... זה ממש חרא והסולואים ממש לא שווים .. בוא נגיד שכמה שאני חושב שפאנק זה פשוט ולא מתוחכם .. אז פאנק בכלל ברמה מתוחכמת יותר מנירוונה ..

למעלה