תסלחו לי

MeetLofe

New member
תסלחו לי

זאת התוכנית הכי מעאפנה אוור איך העיפו את הרקדנית הכי טובה שם?! מ-א-י-ה! אני יכול להבין שהעיפו את עומרי למרות שלדעתי זה ממש לא מוצדק כי כולנו אמרנו 'איך הוא יהיה בסולו איך הוא יהיה בסולו' והוא נתן סולו פצצתי אבל עזבו את זה אנשים הבחורה התקבלה לברודווי היא ה-כ-י טובה שם תתעוררו אנשים נלחמים שם על התהילה לברודווי אני רק לא מבין למה היא עשתה את זה לעצמה היא בכלל לא הייתה צריכה לבוא לתוכנית

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ועוד

הזוג שהביא את הדואט הכי טוב אי פעם בתוכנית הזאת בושה

כשמשעמם

New member
מתי תבינו ש

התוכנית היא לא מי התקבל ומי לא, לאן ואיך. התוכנית מחפשת את מי שרוקד את -כל- הסגנונות על הצד הטוב ביותר ! בברודווי אני לא חושבת שלומדים לעשות את &כל& הסגנונות על הצד הטוב יותר, אז תפסיקו לבקר את התוכנית. ואם תשימו לב לעוד פרט, הרקדנים צריכים לתת שואו טוב, מה שכנראה היא לא עשתה יותר טוב מאחרים הפעם בתוכנית (לעומת הקודמת). הקהל בחר באחרים שהיו נראים לו טובים יותר, וזהו טבעו של עולם. מבחני הקבלה נעשים בברודווי עפ"י קריטריונים שונים לאלו בתוכנית, לכן שימו דגש על הדברים הללו, כי אני לא חושבת שהיא היחידה שעשתה "קריירה רובצת תארים" יותר טוב מאחרים.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תעשי לי טובה

אם השופטים היו נותנים חסינות ע"פ רקדנים ולא ע"פ דואטים מאיה ממשלא הייתה מועמדת להדחה היא עשתה את הנאו קלאסי בצורה הכי מושלמת שיש ואתמול את הצ'הצ'ה בצורה פשוט מהממת היא נהדרת והיא הרקדנית הכי טובה שם

HaRRys GirLL

New member
אבל היא אחת

מהרקדניות הייחודיות שמשלבת ב-כ-ל סגנון! אולי זה אומר שאין לה איזה משהו ספיציפי שהיא הכי חזקה בו כמו לדוגמא גיתית. אבל היא נותנת שואו, משלבת בכל סגנון ריקוד ויש לה טכניקה מדהימה. היא נשארה הרקדנית הכי חזקה אחרי עדי לדעתי, ויש לה את מה שלעדי אין שזה יכולת להשתלב בכל סגנון ולהראות בו טוב..

pillpilun

New member
הגזמת

עדי לא יכולה להשתלב בכל סגנון, הצחקת אותי עוד לא ראית אותה רוקדת בכלל בקושי הראו את האודישנים שלה, היא גם רוקדת סטפס מלמדת גאז והיפ-הופ. מאיה חמודה אבל הסולואים שלה חזרו על עצמם והיו חלשים לעומת אחרים בשנייה היחידה שהראו את עדי היא הייתה מהממת, היא הייתה מגיעה לגמר כשזה היה תלוי באנשי מקצוע

../images/Emo203.gif אפ אפ בלי ירידות על עדי../images/Emo46.gif

"עוד לא ראית אותה רוקדת בכלל" ??????? עדי?? עדי רוקדת כל הזמן!!!! היא מדהימה .יש לי מילה אחרת לתאר אותה,פנומנלית. היא עושה מושלם כל סגנון/קטע שנותנים לה!!!

נכון. היא הכי שיש שם.

זה מה שקורה כשאלה שמצביעים למתמודדים, הם ברובם כאלה שההורים משלמים להם על השיחות.

HaRRys GirLL

New member
צודקת+שאלה

באמת שכל כך התעצבנתי על התוכנית אחרי שהיא עפה. בתוכנית של עידו תדמור מאיה באמת אמרה שהסולו שלה היה חלש כי היא הרגישה שאין לה כבר יצירתיות בתוכני והיא סתם חיברה תנועות.. זה מעניין כי אני תוהה האם כל הרקדנים ממציאים לעצמם את הסולואים? כי יש כאלה שנראה בהם ממציאים לבד ויש כאלה שנראה כאילו יש להם איזה כאוגרף צמוד

למעלה