תסלחו לי ...

black ross

New member
תסלחו לי ...

מישהו אמר פעם שיש אור בקצה המנהרה אבל משום מה המנהרה שלי מיום ליום מתארכת ... אני מוצאת את אצמי הולכת מבלי לדעת לאן מבלי לראות מה עומד מולי ... מדי פעם אני נתקלת בסדק קטן בגוף המנהרה ודימיוני מתעתע בי ונדמה לי שהגעתי לסוף המנהרה והנה הוא האור שמחכה בקצה אבל ... אחרי שתי צעדים מקסימום שלושה והחושך מוכיח אותי על טעותי . אופטימיות ... ניסיתי לשמר אותה כל עוד שיכולתי אבל היא התפוררה פיסה אחר פיסה והיום אני עומדת מולכם חסרת אופטימיות ונטולת תקוות ובכל זאת... ובכל זאת יש משהו מנחם בכל העיניין הזה הגוף מתרגל לאכזבה והמוח מעקל שככה זה וזה מה יש ואין יותר ציפיות והרי כולנו יודעים כגודל הציפיות כך גודל האכזבות ... ויש את המשפט המטומטם הזה "יהיה בסדר" אבל מה לעשות שאני לא מאמינה בו
ויש את כל אלו שיטיפו לי עכשיו שאסור לאבד תקווה ובסוף תמיד אני אפול על שתי רגליים וכו' אבל.... בבקשה אל תנסו להטיף לי עכשיו כי בעיניי זוהי נבואת שקר בכל אופן אני מצטערת אם חלילה העבתי על מישהו אני מקווה שתקבלו את התנצלותי ..... אני

sidi

New member
אז

לא יהיה בסדר. ולא העבת אל אף אחד
יש תקופות כאלו ולפעמים הן גם נורא ארוכות ונראה שהן אף פעם לא יסתיימו אך תתפלאי, הן כן. גם אם כרגע נראה שלא. אוף החיים קשים לפעמים.

אז אני לא אגיד לך שיהיה בסדר...

אני רק אגיד לך כך... (הפסקה ארוכה בתיקתוק כי אני מחפש את המילים)... עברת הרבה ימי חושך בחייך, אפילו ימים שחשבת שאין בשביל מה לחיות. ומהם קמת, ושרדת, והמשכת. זהו... לא אגיד לך יותר... דעי שיש לך כאן משענת, לא רק רגשית... לא רק כותל לשפוך את הלב... אלא משענת אמיתית... אניייייייייייייייי אני כאן... אני אוהב אותך במלוא מובן המילה... ואעשה כל מה שבידי כדי להחזיר לך את החיוך גם אם הוא יהיה זמני... (והוא תמיד זמני כמו גם העצב) אחות יקרה ויפה שלי... די... אין לי יותר מה להגיד...

ניקולי

New member
מיקי..מילים כדורבנות

בשתי מילים ..... כל הכבוד!! אתה אחלה חבר אחלה אח גם אם לא אח אמיתי אתה יותר טוב מאלף אחים!! שוב מיקי כל הכבוד ולך שירן.. נשמה תקשבי לו הוא לא סתם אומר את מה שהוא אומר....

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif הדרך ארוכה היא......

ורבה רבה...... אבל אני אבל אני הולך ושר... כי לא נותר לי שום דבר...... איש חכם אחד אמר......שה' נותן לנו רק מה שאנחנו להתמודד איתו.......... עצות ומשפטים יש למכביר.....ואת רובם בטח שמעת......... אז קחי לך חיבוווווווווווווק אחד מכל הלב ותפילה קטנה...שיהיה עוד טוב.

למעלה