תסלחו לי על

תסלחו לי על

השאלה הדפוקה שאני הולכת לשאול..אבל לאלו שגרים בקנדה- אתם הולכים לים בקיץ? כאילו יש שם חופים לשחייה והכל? ושוב,מצטערת על השאלה הדפוקה חח

shirta14

New member
אממ

אני מקנדה, כשאנחנו מתארחים אצל חברים וקורבי משפחה בחלק אחר של קנדה, אז אנחנו לפעמים עושים שחיות באגמים וים אממ לא ממש כי אני לא חובבת של ים ( מלח..בעע).. אבל אם מישו אוהב ים למה שהוא לא ישחה בקיץ??

faland

New member
בהתחשב בעובדה...

שהים (המלוח....) הכי קרוב נימצא במרחק של כמה אלפיי קילומטרים טובים ושזה אוקינוס וקר ומסוכן (יש כרישים, הרבה זרמים וכאלה) אז לא כ"כ... אבל יש הרבה אגמים ונהרות וכאלה... יש 2 אגמים קטנים כאלה במרחק 200 מטר מהבית שלי... לא כ"כ שוחים שם אבל בחורף יש שם החלקה על הקרח...

אההה..

אז מה עושים בקיץ? בריכות וכאלה? ובכלל,ביומיום[של כרגע,כאילו בחורף] מה אתם עושים? איך אתם מבלים ימי שישי או שבת??? אתם לומדים יום שבת? כי הבנתי שראשון לא לומדים..

d a p h i

New member
תגידי בת כמה את?

איזה צרות אופקים...בחיים שלך לא שמעת שבארה"ב וקנדה בדר"כ לא לומדים שבת וראשון? ואת לא יודעת שאמריקה היא גדולה והים הוא רק בקצוות? איך מבלים שישי שבת? עם חברים ולברות, ובית כנסת אם יש כוח. בדיוק כמו בארץ..ובקיץ נוסעים לבקר בארץ. אפשר לשאול למה את שואלת?

orrki

New member
יש הרבה אגמים

של מים מתוקים וכן הקיץ בקנדה הוא אותו קיץ כמו בישראל יש שמש ימי חמסין בריכות אגמים יש אפילו גלים באגם.... את יכולה לעשות בדיוק מה שאת עושה בישראל בקיץ רק קצת פחות חם

למעלה