תסלחו לי על הבורות אבל...

l o l a Lola

New member
תסלחו לי על הבורות אבל...

מי היה בדיוק האנטר טומפסון? ואם כבר, מישהי הצליחה לקלוט את המילים של השיר בטריילר של צ'ארלי? כי אני רואה אותו שעות ולא מצליחה לקלוט...

Smiled

New member
אמממ

אני חושבת..(נראה לי) שהאנטר תומפסון היה זה שג'וני שיחק אותו ב"פחד ותיעוב בלאס וגאס" כי זה מבוסס על סיפור אמיתי, כנראה. ג'וני גם ענד סיכה לזכרו על הטוקסידו שלבש לאוסקר. והטריילר דיי מובן, זה מתחיל משהו ווילי וונקה נה נה נה אוריבאדי נה נה נה חחחח מקווה שעזרתי... צ'או

הגרול

New member
לפי מה שאני יודעת...

האנטר ס. תןמפסון היה עיתונאי שעשה פריצת דרך בתחום הניו-ג'ורניליזם (חרשנו על זה בתקשורת...) והוא גם כתב ספרים ובין השאר גם את "פחד ותיעוב בלאס ווגאס" ו-"The Rum Diary" שנמצא בשלבי הפקה וג'וני הולך לשחק גם בו... לגבי המילים של צ'ארלי...זה משהו כזה woody wonka, woody wonka the amazing chocolatere woody wonka woody wanka everybody give a chear the....clever and so smart (פספסתי את המילה כי זה לא מובן) he barly... (גם פה פיספסתי) with so much generosity there is no where too begin...(to begin*4 eau... woody wonka his a genius who just can't be bit a megician and a chocolate wease chewing gum is realy grose chewing gum i hate the most woody wonka here he is.. וב אז למרות שיש מילים חסרות ומלא שגיאות כתיב בטח... אני מקווה שעזרתי...

למעלה