תסלחו לי כולם

תסלחו לי כולם

אבל אני חושב שנינט טייב עבדה על כולכם בעיניים אחרי שהא עשתה כסף על חשבונכם ועל חשבון גב ההורים שלכם עם המוסיקה הכלכך עלובה שלה בעעע איכס ממש גועל נפש היא חושבת לברוח מהארץ כי נמאס לה ממכם הרי היא כבר ניצלה אותכם והיא עכשיו כוכבת גדולה פחחחח היא ויודה שחקן הוליוד פחחח ואתם כרגיל לא מבינים===U2 הלהקה הגדולה בעולם בכל הזמנים

כנס מותק../images/Emo192.gif{../images/Emo95.gif

קודם כל נינט לא עובדת עלינו בשום דבר אתה זה שעובד על עצמך שאתה חכם אתה לא חושב? בן כמה אתה? 3 לך לך תקרא פינוקי.. מוסיקה עלובה? למה איזה מוסיקה יש לך? של הפלוצים שאתה תוקע באמצע הלילה?! עלק נצלה אותנו חתיכת ילד עלוב ומסכן
אני מרחמת עליך!! אידיוט אחד חסר חיים אתה יודע מה אתה גם לא חסר חיים אתה חסר אופי
לך תחפש מי תנענע אותך
מה קרה אין לך חברים מתוסכל?! בא להוציא את התסכולים שלך עלינו?! מה כואב לך שאנחנו אוהבים את נינט?! מה כואב לך הלב?! לך לרופא אולי הוא יתקן לך שם משהו
למרות שרופא לא יעזור ילדים כמוך צריכים פסיכולוג!! ולסיכום: תסתכל ימינה שמאלה תחפש את הפח תבדוק אם השכל שלך בפנים כי כל מה שאמרת הוא אידיוטי לחלוטין

../images/Emo6.gif חח../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

ולכבוד ספיר מאמי יש לי הפתעה בשבילך

נכון../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

ספיר חיממה אותי עליו
חחחח

l a h a v100

New member
טוב אבל אם בכל זאת תבכה

תצלם את זה אני אשמח לצפות בזה ולהתפוצץ מצחוק.

למעלה