תסלחו לי אבל ...

תסלחו לי אבל ... ../images/Emo31.gif

במקרה נכנסתי לפורום הזה - רציתי להגיד שאני ממש לא סובלת בדיקות ומבחנים של גרפולוגיה , כאלו שעושים כדי לקבל אנשים לעבודות, ממש לא נראה לי שזה מה שיקבע אם אני אהיה עובדת טובה או מתאימה יותר. היו הרבה מקומות שבדקו אותי גרפולוגית ובסוף לא התקבלתי. נו, אז מה? זה אומר שאני סתומה? ואם המצב היה יותר טוב ולא היו כ"כ הרבה מובטלים אז היו מקבלים אותי בקלות. חוץ מזה , אם אתם רואים את התכנית של אודטה, אז כשמתארחת הגרפולוגית חנה קורן - היא כ"כ דומה למכשפה...

nili6

New member
שלום לך דובדבנית.

קשה לי להאמין שנפסלת אך ורק בשל מבחנים גרפולוגיים, מן הסתם היו מבחנים נוספים (פסיכולוגיים אוליי, ראיון) זה אמור להוות אמצעי עזר אך לא בפני עצמו חוץ מזה אלה לא מבחני אינטליגנציה ייתכן שהעבודה שביקשת להתקבל אליה דורשת כישורים שעל פי כתב ידך אין לך. כך שזה ממש לא מראה על סתימות.

הדוב*

New member
אני באופן אישי נוטה לסלוח לך

אבל זה בגלל שאני די סלחן בתקופה האחרונה. לעומת זאת, לא הייתי מתעסק עם חנה קורן - שמעתי שהיא יכולה לעשות כישוף שלא תוכלי יותר לכתוב מם סופית. ועצה קטנה, שאת כותבת קורות חיים הייתי מדלג על ציון התחביב של צפיה באודטה דנין. יכול להיות שבגלל זה לא קיבלו אותך

קרןרווה

New member
ואם את רוצה לדעת מה כתבו עלייך

הגרפולוגים, את מוזמנת להעלות את כתב ידך ונוכל אולי לתת לך כמה טיפים

פשוט נשמה טובה, רואה מישהי במצוקה

ומיד, בלי לחשוב פעמיים מציעה לה את האקמול האחרון שעוד נשאר לה במגירה. ולדובדבנית שבקצפת, אודה לך אם להבא תימנעי מהגדרות לגופם של אנשים, כדי שלא אצטרך להעביר אותך סדרת נימוס וחינוך או אף לנקוט כלפיך בהליכים משמעתיים.

קרןרווה

New member
לדעתי זה לגיטימי כי ייתכן שהיא

באמת נפגעה בפועל. אבל כדי שהיא תדע למה בעצם, וכדי שסקרנותי חסרת הגבולות תסופק, יהיה נחמד לראות במה בכלל מדובר.

shamon51

New member
כשה דובדבנית בשטח, אני במתח

מה אני אגיד לכם? עכשיו גם אני כבר במתח לראות את הכתב הקצפתי של הדובדבנית
שמעון

נעמייה

New member
מבדקים גרפולוגים

לא יקבעו אם תהיי עובדת טובה או לא. מבדקים גרפולוגים יכולים למצוא כישורים שיש לך. או לחילופין להגיע למסקנה שאין לך כישורים מסויימים - שאותם המעסיק מחפש בעובד. מבדקים גרפולוגים יכולים למצוא עוד הרבה תכונות של הכותב-העובד שמבקש להתקבל לעבודה. ואם לא התקבלת לעבודה שבה עשו לך מבדק גרפולוגי, זה לא אומר שאת סתומה. זה יכול להגיד א. שאת לא מתאימה ב. שאת מתאימה, אבל יש מי שהתאים יותר ממך לתפקיד.

nili6

New member
לא הגזמת קצת שייקה הפעם?

אבל מאחר שהנ"ל ממילא נעלמה מזמן מילא.

nili6

New member
מקבלת את התיקון.

אכן, הערה במקום ("למה קצת ולמה הפעם"). עכשו גם למדתי הגדרה חדשה לכנות, שימו לב כולם: כנות=סתימות. יפה. כל החיים לומדים.

למעלה