תסכול.

תסכול.

אני רוצה להתנצל בפני כל מי שיפגע מההודעה הזאת וירגיש שכל עבודתו החרוצה לא מוערכת מספיק. ההודעה הזאת באה להביא תסכול עמוק ולברר אם הרגשות שלי הם רק הרגשות שלי או שיש עוד מישהו שמסכים איתי. אם יש קוראי עיתון "הארץ" ביניכם בודאי קראתם את שתי הכתבות שהתפרסמו בגלריה בשבוע האחרון על מחאה בקרב הנוער. הכתבות האלה יצרו אצלי כעס והרגשה שכל העבודה שלנו לא מוערכת. אבל נייר העמדה שהתנועה שלנו הוציאה בזמן האחרון הוכיח לי שהכתבה צודקת. נמאס לי להרגיש שאני באה להפגנות רק כדי להיות חלק מהסטטיסטיקה. נמאס לי לבוא להפגנות שאנ לא מרגישה שהן תורמות, לא לי ולא לאף אחד אחר. תסתכלו על המנשרים שאנחנו מחלקים, על ניירות העמדה כדוגמאת הנייר עמדה האחרון. מה המטרה שלהם? הרי אם יראה אותם שמאלני הוא יגיד "כן אני מסכים", ואם ימני הוא יגיד "עוד פעם השמאלנים האלה". נראה שכל חשיבותינו הפכה להיות זה שאנחנו כאן. אז נמאס לי. נמאס לי להיות אחת שכל פעולתה הפוליטית היא להצהיר אני שמאלנית. ונמאס לי לראות את התנועה שלי מתה. כן מתה. מהי תנועת נוער בלי רוח צעירה? בלי מחאה? כל מה שאנחנו אומרים זה דברים שנאמרו המוני פעמים בעבר. ואנחנו לא נשנה כלום כי אנחנו לא משפיעים. אנחנו לא מגרים אנשים לחשוב. אנחנו לא מערערים על תפיסת עולמם. בשביל לשנות באמת צריך רצון, צריך רוח. לא צריך עמדות או הצהרות פרובוקטיביות, צריך דרך חשיבה פרובוקטיבית, פעולה פרובוקטיבית. פעילה מתוסכלת.

../images/Emo26.gif חשוב מאוד, מאוד!!! ../images/Emo36.gif

איש חכם אמר פעם, שכשאתה אומר משהו תעמוד מאחורי הדברים שלך, אז אם לא מפריע לך, אנא הזדהי... בכל מקרה, בתור מישהו שעלול להיפגע מההודעה שלך, לא נפגעתי ממנה, להיפך, אני שמח שלפעילים עדיין אכפת ורוצים לעשות משהו... דיברת בהרבה סיסמאות, דרך חשיבה פרובקטיבית, פעולה פרובקטיבית... איך זה מתורגם הלכה למעשה? איזה הצעות יש לך? בינתיים לי יש מספר אירועים להודיע עליהם, פרובקטיבים או לא, אני לא יכול לשבת בבית ולראות אנשים שאני מכיר נהרגים, מקומות שאני מכיר מתפוצצים, המון הרג סביבי יום יום! צריך לקום, להתעורר! לצאת לרחוב!!! הודעות קרובות:
מחאה מול בית רה"מ בסגנון סדר פסח שני היום בשעה 20:00 (פרטים יגיעו עוד מעט בתגובה להודעה זו)
יום חמישי ב 11, ישנו דיון בכנסת לגבי המצב, הח"כים יהיו שם, הממשלה תהיה שם, התקשורת תהיה שם, ואנחנו נהיה שם - נפגין!
יום שבת, צעדה והפגנת ענק, נפגשים ב 19:30 בכיכר רבין, יהיו הסעות!!! הודעה בהקדם כתגובה להודעה זאת!!! מקווה לראות את כולכם! בברכת המהפכה הקרבה!!!

מספר הערות להודעתך

א. אני לא רואה מדוע עלי להזדהות. זה יוציא את כל העניין מהכתיבה בפורום ואת כל התעוזה שיש לי להגיד באמת את מה שאני חושבת. ב. הרעיונות שיש לי הם תוצאה של תהליכים דיאלקטים, ומכיוון שזה לא קרה לי בזמן האחרון אין לי רעיונות רלוונטים למצב. כשיהיו לי אתם תדעו על כך. ג. כל פעולה מתקבלת בברכה, גם ההפגנות המדוברות.

למעלה