תסכול

• פותח הנושא jule
  • פורסם בתאריך

jule

New member
תסכול

התחלתי את השנה בפנימיה וסבלתי שם מאוד אז החלטתי לעזוב והמשכתי את השירות בקופ"ח כללית. עכשיו, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו או מישהיא עם תפקיד דומה שיוכל לתת לי מן הגדרת תפקיד כי אני מרגישה שזלזלים בי ממש ונותנים לי משימות שהן ממש לא קשורות לתפקידי, לא יודעת, יש לי הרגשה שכשה העמותות החליטו לשלוח בנות שירות לקופ"ח הם לא שלחו אותן בכדי שיגישו קפה למזכירות האחרות. מצד אחד האחראית שלי מסבירה לי שאני אמורה להיות אחת מהן ומצד שני אני ממש לא, אני מרגישה מושפלת הרבה פעמים כי הן צועקות עלי ללא סיבה וסותמות לי את הפה ( פשוטו כמשמעו, פיזית אני מתכוונת ) מה שאני מנסה להבין זה בעצם מה הגבול? מישהו?

אוי ואבוי.

אני עשיתי את השנה הראשונה בבית חולים שקרוב מאוד לשירות בקופת חולים. אחותי, את לא אמורה להכין קפה לאף אחד ואף אחד. אם היית רוצה להגיש קפה היית יכולה ללכת לצבא...(בלי ביקורת סמויה). העבודה שלך היא עבודה משרדית, אבל חשוב שתזכרי שכןל בת שרות לא חשוב באיזה תפקיד היא מרגישה שקצת מנצלים אותה, הרגשה שאגב אני חושבת שאין לנו זכות להרגיש, אלא במקרים חריגים באמת. יכול להיות שהמקרה שלך הוא כזה. אני יודעת שכשלבנות אחרות היתה בעיה של הגדרת תפקיד אז יושבים האחראית מהמקום, במקרה שלך מקופת החולים, הרכזת ואת, מדברים בשקט ובנעם ומחליטים בדיוק מה את עושה ומה לא. הכי חשוב- אל תתיאשי! לכולנו היו רגעים קשים וגם יהיו, גם אני עברתי לא פעם השפלות בבית חולים, בעיקר מצד מנהל המחלקה אבל לומדים להבליג, זה חלק מההתבגרות והבגרות שלנו. אולי תפרטי: מה זאת אומרת צועקות עליך בלי סיבה? יכול להיות שענית להן לא יפה, אמרת משהו שנראה להן דוקא מזלזל. אני חס וחלילה לא מאשימה אותך, עוד פעם הייתי בדיוק באותו מקום שאת עומדת היום. שלך, נעה

jule

New member
תודה על התגובה

ולא בחיים לא לכל מקום שאני הולכת אני באה עם הכוונות הכי טובות ובחיי שלא פשוט מזכירות חולות שליטה שמתות לפקח על מישהו שתהיה להן קצת סמכות מעל מישהו אחת מהן ממש נוראית פעם נחמדה ואחרי רגע משפילה אותי מול לקוח החלק הכי גרוע בעניין שהיא והמנהלת שלי הן חברות קרובות גם מחוץ לעבודה ואני חסרת אונים פשוט ומההתחלה הייתי מנומסת ונחמדה והכל פתאום איזה יום משום מקום היא אומרת לי (מול אנשים כנראה רצתה לעשות סצינה או משו ) " אם הייתי יודעת שאת סרבנית מצפון לא הייתי בחיים לוקחת אותך " ( המזכירה אמרה את זה לא המנהלת) אני צריכה להתמודד עם יחס כזה?? אין לי בעיה להכין קפה כל עוד מבקשים ממני יפה ובצורה מכובדת ולא פוקדים עליי כי זה לא משהו שאני חייבת לעשות וכל עוד זה לא התפקיד המוחלט שלי אני לא יכולה לדבר עם המנהלת כי אני באמת יודעת שכלום לא יצא מזה . הן גם משתמשות בי כשעיר לעזאזל לכל טעות קטנה וכשאחת מהן עושה את אותו דבר הן מחליקות את זה בעוד שאני נשפטת ע"י שלושתן. ועוד דבר מאוד גרוע זה שאני הבת שירות היחידה אין עוד עובדים בטווח גילאים שלי אפילו אנלא יודעת איך אני עוברת את השנה הזו

עמיה צודקת

(מקוה שצדקתי בשם) בשביל זה יש רכזת. את בשלומית? מי הרכזת שלך? יכול להיות שנראה לך שאין עם מי לדבר אבל כל כך שוה לנסות. זה בטח עדיף מלהישאר במצב הקיים. לעזוב את השירות זה לא פתרון. נעה

jule

New member
חלילה!

לא אמרתי שאני אעזוב אני נחושה לסיים את השנה. הרכזת שלי היא טלי רכזת מחוז שפלה ותאמת להביא את המצב לפסים כאלה, זה יעשה נזק בלתי הפיך. אנלא חושבת שהיא תעזור כל כך לא נראה שיש איך

למעלה