תסכול!!!

jgut

New member
אז שווה לחיות עד אז?

הורסמאן

New member
שווה?

הכי שווה!
תכתבי לי עוד כמה שנים וספרי לי אם זה קרה לך גם.
זאת אומרת, תכתבי גם לפני...
אבל כשזה יקרה, תחשבי עלי. :)

zoyaaa

New member
מעולם לא אמרתי שאני מנוסה מאד

נכון, ההיכרות הרחבה שלי עם סוסים מתפרשת לאורך עשר שנים באמת... היתה תקופה ארוכה בה הייתי חולה בסרטן. לא יכלתי לצאת לעבוד עם הסוסים או לרכב, לכן עכשיו כשחזרתי לכושר הגופני ולרוח נפשי הטובה קצת קשה לי.. ולמי שאמר שיש לי ידיים שבריריות צדק חח.. אז כן יש לי ניסיון ואני בטוחה באלף אחוז שיש פה אנשים מאד מקצועיים ואני כלום לידם, כן? אבל הניסיון שלי הוא גם משהו וכשמצליח לי אני ממש שמחה.. כשלא הולך לי אז פחות חח.. אבל בסדר, יהיה בסדר..

fliperit

New member
חשוב להיות שמחה כשמצליח

וכשלא מצליח אפשר להתבאס אבל יותר חשוב לבקש עזרה (אמיתית, לא וירטואלית), כי ככה לומדים. רוב (או כל?) חברי הפורום (ואני בכללם) לא עובדים עם סוסים לגמרי לבד, אלא מקבלים הדרכה כזאת או אחרת, וזה למרות שלחלקנו יש הרבה מאוד ניסיון.

(אני מנחשת ששוב תקחי את ההודעה שלי למקום שלילי על סמך הדיון הקודם, שלא קשור בכלל לדיון הזה, אז אני רק אציין שלא הייתה לי שום כוונה רעה בהודעה הזאת או באחרת)

zoyaaa

New member
האמת ש

זה בסדר.. אני דווקא לוקחת את זה בטוב, וגם בהודעות הקודמות כן הקשבתי ולקחתי ממך חומר למחשבה, אפילו אם אמרתי שלא, רק בגלל הדיון הקודם ולא הנוכחי.. דיברתי עם חברה שלי יום אחרי מה שהיה איתו וסיפרתי לה על מה שכתבתי ומה שכולכם כתבתם ומסתבר שהיא מכירה אותך, היא הייתה כותבת בפורום הזה לפני מלללללא שנים והיא אמרה לי שאת מקצועית ואת יודעת מה את עושה, ואני יודעת שלפעמים לכולם יוצאות המילים בדרך כזו או אחרת אבל אני יודעת שיש לי מה ללמוד ממך ומכולם כאן כי כל אחד נותן ועושה משהו שהאחר לאיו דווקא מקיים.. היא סיפרה לי שאת ג'ינג'ית :) חחחחחח !

jgut

New member
חשוב שתקחי את הדברים בפורפורציה

אף אחד פה לא התכוון להיכנס בך.
אני שמחה לשמוע שאת מודעת למצב. יש הרבה אנשים בעולם הסוסים שחושבים שהם יודעים הכל ולצערי הם עושים נזק לסביבה, לסוסים ולעצמם.
בכל מקרה העצות שניתנו לך פה היו מכוונות טובות :)

למעלה