תסכול....

תסכול....

מההתעלמות שלהן,מהחפירות שלו למה הוא לא מבין שזה לא יעבוד?. אני צריכה ללכת להיבדק,פאקינג שלושה חודשים!! איןלי כוח,מנסה לעודד את עצמי שעוד חודש אני כבר לא אהיה פה אבל זה לא מצליח. אני לא אוהבת את הבן אדם שהפכתי להיות! סתם פורקת,מוזמנים להתעלם.

פריקה זה טוב..

אני מנצלת את הפריקה שלך כדי לפרוק את שלי זה משגע אותי מצד אחד הוא אומר שהוא רוצה,מצד שני לא מדבר בכלל מחרפן לי ת'שכל פלוס כולם פתאום נופלים עליי החבר הטוב נמצא בדיכאון כבר 3 שבועות וטרח לספר לי על מה עובד עליו רק בזמן האחרון שזה בכלל מרתיח לי ת'דם הראש שלי מתפוצץ כבר כי גם השיגרה מטריפה לי ת'שכל כל הזמן עם האחים האלו גרררר זהו תגידי..בחתימה שלך.... מה ש"שינית מייצג? כי גם אני ש"שנית ואני רק רוצה לבדוק שזה אותן ר"ת XD

מה זאת אומרת"מאז ומתמיד"?

נולדת ש"שינית?!
אני מתחילה בעוד חודש...

שוב פעם הוא שלח לי הודעה בלי התוכן הזבל

והש"ש שלי שונה לחלוטיןןןןןן שרמוטת שפתיים XD (סיפור ארוך,אל תשאלי חח

חחח

ככה חברות שלי קראו לי (בצחוק כמובן,נשמות הן) אחרי שהן הבינו שאני אשכרה התנשקתי עם כמעט חצי מדינה שרמוטת שפתיים... (אם את מאמצת,יש חוק אחד בלב,לא לזרום מעבר לנשיקות אחרת אחד ה ש נשאר בודד)

ביקת דם,שאני וחה חודשים

אוכלת סרטים בגלל התוצאות. מה גם שיש לי פחד היסטרי ממחטים, לקח לי 18 שנה לעשות חורים באוזניים ,זה היה כי הכריחו אותי וכמעט הצמידו אותי לריצפה..

גיל110

New member
סליחה על הטעות בג'נדר

בכל מקרה, אם תרצי ליווי, תמיד תוכלי לבקש מאחד מבני המשפחה :) אני בטוח שישמחו להחזיק לך את היד

KAriNi94

New member
ווואו גם אני מפחדת...

לא ברמות האלה אבל אממ...גם לי אין חורים באוזניים ><

למעלה