תסכול!

the last anigma

New member
תסכול!

אני לא יודעת מה הם חושבים לעצמם שם בועדת הוראה, אבל הם מצליחים כל פעם מחדש להוציא אותי מדעתי... עכשיו גיליתי שסופסוף, פחות משבועיים לפני הבידינג, הוציאו את הידיעון המעודכן לשנת תשס"ח, ובו שינו המוווון את תוכנית הלימודים, בין השינויים: הורידו קורסים משנים ראשונות שכבר עשיתי, והוסיפו קורס חובה + 2 נק' לבחירה... (בסה"כ אני אמורה להגיע ל-171 נ"ז ע"פ החידושים) וכעת התואר כולו יהיה 166 נ"ז... (מה יהיה על 5 הנק' של ההפרש.. לא ידוע) מה זה אומר? מה מהשינויים תקף לגבינו?! לא יודעת... משום שהוסיפו את קורס החובה (שאגב היה קורס בחירה שאף אחד לא לקח כי המרצה גרוע - וזה מה שעושים במקום להחליף מרצה), אני לא יכולה לקחת בסמסטר א' קורס שדחיתי משנה שעברה... אני מקווה שיאשרו לי לקחת בסמסטר ב' קורס שהוא שווה ערך בתמורה לפטור, וזה אומר שאני אצטרך לעשות 3 (!!!!) מעבדות בסמסטר ב' + עוד 3-4 קורסים.... איזה כיף שיש מי שדואג שלא ישעמם לי! (אני יושבת כבר מעל 3 שעות ומנסה להבין איך אני אצליח לסיים את התואר...עוד לא הגעתי למסקנות)

4u2b

New member
את מחוייבת לידיעון שהיה בשנה שהתחלת

ידיעון תשס"ח נכון לגבי מי שמתחיל ללמוד עכשיו.

א. תירגעי ../images/Emo13.gif

ב. הידיעון החדש מתייחס לסטודנטים החדשים, ומאחר ואת כבר סטודנטית שם- זה לא קשור אלייך, אז היי רגועה
.

the last anigma

New member
העובדה היא ששינו את הרכב הקורסים שלי

לכן הידיעון כן מחייב אותי, לפחות בצורה חלקית.. פיצלו קורסים, העבירו מסמסטר לסמסטר וכו'.. זה משפיע עליי ישירות, והשינויים בדרישות נובעים מזה.. אז לכן אני מניחה שזה כן מייחס אליי, שוב - לפחות חלקית.. הבעיה האמיתית היא שאין עם מי לדבר... מזכירת החוג כ"כ לא מעוניינת בנו שאני די בטוחה שאם אני אשאל אותה, התגובה תהיה: "מה? יש שינויים? איזה?".. והברירה היחידה היא ללכת לראש ועדת ההוראה... וזה לא נעים כל פעם לנדנד לו כי הוא היחיד שיודע מה הולך שם, הוא בכל זאת פרופסור ויש לו עיסוקים קצת יותר חשובים....

the last anigma

New member
יש התפתחות

לא רק שהפכו קורס בחירה לחובה... עכשיו גיליתי שגם קבעו את תאריכי המחבנים שלו בצורה גאונית עוד יותר... מועד א', יום אחרי קורס שכל מי שלוקח את ההתמחות שלי לוקח... ויום לפני קורס בחירה אחר... מועד ב', ב-א-ו-ת-ו יום של המועד ב' של אותו קורס שאמרתי שהרבה לוקחים.... הכישרון פשוט נשפך... נראה לי שאם היו משקיעים בזה מחשבה לא היו מצליחים לקלקל לנו כ"כ את השנה האחרונה..

למעלה