תסכול ..

תסכול .. ../images/Emo10.gif

למיכל, עשיתי את מה שהיצעת: CTRL A ואח"כ CTRL C ולמרות זאת נמחקו לי שני שירים שתכננתי לשלוח לשירה וכתיבה יוצרת (ושאין לי גיבוי עליהם)..

deep ocean

New member
איך זה נמחק?

לא כל כך הבנתי. כתבת שני שירים בהודעה אחת, ולפני השליחה לחצת על CTRL-A (בחר הכל) ואח"כ לחצת על CTRL-C (העתק) וראית שזה מדגיש את כל הטקסט? אחר כך כשרצית להציל את השירים כי הם נמחקו, לחצת על CTRL-V (הדבק), ושום דבר לא קרה? אגב, יש דרך אחרת, שלי יותר נוח איתה, כי ככה אני בטוחה שלא התפספס לי משהו בלחיצה על המקשים: לחיצה על CTRL-A קליק ימני בחירה בהעתק/COPY ואם הטקסט אבד אני לוחצת קליקי ימני והדבק/PASTE לי זה יותר נוח ככה. אולי תעדיפי ככה?

deep ocean

New member
אגב, שירים/הודעות חשובות

רצוי לשמור בקובץ NOTEPAD בסתם שם ג´יבריש ומידי כמה ימים לנקות את המסמכים שלי (אם שם את שומרת את הקבצים האלו) נראה לי שהתפספס לך הלחיצה על אחד המקשים אז עדיף שתלכי על בטוח ותעשי לפי השיטה שלי של קליק ימני ובחירת האופציה

deep ocean

New member
צוללת ../images/Emo13.gif

האם קראת את תשובתי? תכתבי מתי שאת קוראת, ואז אוכל למחוק את השרשור... וזו לא טעות שאת מנהלת!!!! זאת המציאות הנפלאה!! אוהבת מיכל

../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif מיכל קראתי את תשובתך ../images/Emo142.gif

אני סתם מרחפת וחולמנית לאחרונה.. בכל אופן, ניסיתי לעשות את מה שכתבת אבל לא הצליח לי ומלא הודעות שכתבתי נמחקו לי. אולי לא הבנתי כל כך איך לעשות את ה"הדבק", כי CNTRL A ן- CNTRL C הצלחתי לעשות..

earth8

New member
לצוללת המרחפת

אחרי ה ctrl A וה- ctrl c נסי לשלוח את ההודעה, במידה והיא נמחקת, חזרי למסך של כתיבת ההודעות החדשות, תעשי קליק עם העכבר בתוכן ההודעה ואז תעשי ctrl v. נסי עכשיו ותגידי אם הצלחת.
ליאור

deep ocean

New member
טוב, תעשי תרגול

תרשמי לי עכשיו תשובה בת 5 מילים אפילו תלחצי CTRL-A ותראי שכל הטקסט מודגש תלחצי CRTL-C עכשיו תמחקי את 5 המילים שרשמת לי תעשי קליק כמו ש-EARTH אמר בתוכן ההודעה תלחצי CTRL-V האם הצלחת להדביק את הטקסט? הדבקה בשתי דרכים: 1. CTRL-V 2. קליק ימני ובחירה באופציה הדבק

משהו כאן מוזר..

עשיתי CTRL A, CTRL C ו- CTRL V אבל מה שכתבתי בתוכן ההודעה היה שונה מהכותרת. כאילו זה שמר לי את הכותרת אבל לא את תוכן ההודעה.. טוב לא משנה, אולי בלאו הכי עדיף תמיד לשמור את התוכן. כותרת יותר קל לשחזר, או להמציא חדשה. בכל מקרה, תודה, ואני מקווה שלא יקרו לי "פאנצ´רים" נוספים פעמים הבאות
.. אוהבת אתכם, לצלול..

ואגב, מישהו אולי יודע מה לעשות..

כשהאמוטיקנים לא מופיעים
.. חוץ מה-
, או ה-
, שאני יכולה לשחזר דרך הקלידים?

L i z a r d

New member
יש ויש...

לכל אמוטיקן יש שם, שאותו את צריכה לשים שין שני קווים כאלו | | משמאל לZעל המקלדת... לדוגמה | שבלול | (בלי הרווחים) תסתכלי בעמוד של האמוטיקנים, כתוב מתחת לכל אחד את שמו...

L i z a r d

New member
יש...

יש עליו "\" ו-"|" (הקו הישר אצלי כתוב לשתיים) תלחצי עלו ועל Shift בו זמנית ויצא הקו הישר והרצוי
תנסי כמה פעמים ותצליחי. ושאר האייקונים של התפוז גם יש להם סימון בדומה ל- :- ), זה גם כתוב שם... בהצלחה

deep ocean

New member
תראי...

אם את בתוך הכותרת ותעשי CTRL-A CTRL-C זה ישמור לך את הכותרת אם תעשי את אותו הדבר בתוכן ההודעה, זה ישמור לך את תוכן ההודעה תעשי קליק בתוך תוכן ההודעה ורק אחר כך CTRL-A CTRL-C כדאי שתביני את המשמעות זה הקיצורים האלו: CTRL-A בוחר את כל הטקסט (אבל במסגרת שבה את נמצאת-תוכן ההודעה/שורת הנושא) CTRL-C מעתיק את כל הטקסט, היכן שאת נמצאת (תוכן/שורת נושא ההודעה) מבינה את כוונתי? את לא יכולה לשמור גם את הכותרת, וגם את תוכן ההודעה. אז תעשי קליק בתוכן ההודעה, ורק אח"כ תעתיקי וכו´.. נו, הצליח?!

היי מיכל יקירתי !

אתמול לא התלחתי להתחבר כל היום לפורום. ניסיתי, ניסיתי וניסיתי וכל הזמן הופיע לי לרענן וזה גם לא הצליח
. לכן רק עכשיו הצלחתי להיכנס. אולי את יודעת את הסיבה לזה שלא הצלחתי אתמול? הייתה איזו תקלה בתפוז, או שזה היה רק אצלי? אגב, לא הצלחתי להיכנס גם להודעות האישיות שנשלחו לכרטיס שלי..

תקלה נוספת ../images/Emo10.gif ..

ניסיתי לשלוח למישהו הודה במסר אישי והיא נמחקה לי 3 פעמים, למרות שעשיתי CTRL A, CTRL C ואח"כ CTRL V לפני ה-CTRL V, היה כתוב לי GATEAWAY TIMEOUT מה הסיבה שלא הצלחתי

deep ocean

New member
המממממ

זאת בעייה במסרים היית צריכה לפתוח מחדש את המסר
ולשלוח שוב את ההודעה בלךי קשר תעשי נסיונות עכשיו, ותכתבי דברים, תעשי עליהם את ה-CTRL-A CTRL-C ולאחר מכן תדביקי את הטקסט על ידי CTRL-V תגידי אם הלך לך..

למעלה