תסכול של ילד

• פותח הנושא ophra
  • פורסם בתאריך
ובקשר לצעצועים

אמיתיים אני מתכוונת לא כאלה שמשמשים כדימוי
מכירים את זה שיש צעצוע שמאוד אוהבים וכל פעם מחליטים שדי הוא כבר ישן ומעופש ובכלל לא כיפי יותר שמים בשקיק ליד הפח ו...משהו עוצר מלזרוק ושוב מחזירים לאחר כבוד למדף ועודפ'ם מבינים שהוא לא טוב למשתמש ושוב מנסים להשליך וזה לא הולך אבל בסוף תמיד מגיע השלב שהצעצוע הזה כבר מגעיל ואז משליכים אותו באופן סופי בלי לנסות לקחת אותו שוב בלי להתבונן לאחור פשוט לזרוק וזהו | ניצת שעשתה סדר בבית אתמול וסופסוף זרקה יומני שנה מכיתה ט' עד יב'|

r e d head

New member
לי יש משחק...(דימוי)

בימים אלא סוגרת שלוש שנים של משחקים. והיד עוד נטויה. כמוך כל פעם שמה בצד וחוזרת אליו. המשחק שלי מעורר את כל החושים. מתה על המשחק שלי בזכות המילים שלו יצאתי היום בבוקר מהבית עם חיוך מאוזן לאוזן. שלוש שנים ועדיין מצליח להצחיק ולחדד כמו ביום הראשון. רק ש....היום התחלתי לתהות לי ....אולי....כל מחשבה אחרת שהיתה לי אי פעם....שגויה ועדיף בכלל שישאר משחק עד אשר.... כי אם כמו פינוקיו הוא יהיה אמיתי יום אחד וילך אח"כ, לא יהיה יותר משחק. אם יש דברים שהם טובים במה שהם עדיף שישארו כך.

יש משהו במה שאת אומרת...

ועכשיו כשסיפרתי לחברה על היומנים היא כמעט שלחה אותי לפח להחזיר אותם
(היו שם כלמיני פתקים שכתבנו אחת לשניה בשעורים)

Alkaline

New member
מת להיות צעצוע !

ללא אחריות, שמור בארגז מוגן, משחקים איתו רק שבא ויש מצב רוח...ובכלל ישמח להפוך לפינוקיו ולשקר כל הזמן ואז............

אבל...

ברגע שתהפוך לפינוקיו כבר תהיה אמיתי לא צעצוע | ניצת שתוהה לעצמה מה כבר תעשה עם אף כל כך ארוך |

ophra

New member
אבל...

צעצוע אחרי שנמאס ממנו זורקים.... וגם אם צעצוע רוצה קצת לצאת מהארגז המוגן שלו ולראות עולם הוא תלוי ברצונם של אחרים אני - לא רוצה להיות צעצוע של אפחד ולא רוצה גבר-צעצוע עפ
(מתכננת בשבת הקרובה, לקראת פורים, להשתלט על חדר הצעצועים של הגורים ולנקות אותו מהמון צעצועים שעבר זמנם, שיהנו מהם ילדים אחרים)

אחותי גנבו לך א'בחורי?../images/Emo12.gif

מי זאת החצופה שלקחה לך את המשחק האהוב ? ספרי אני אראה לה... לא נעים אבל את יודעת אני אומרת מה שלא אצלך לא שייך לך, לכי תדעי אולי המשחק בכלל מקולקל ועכשו היא בדיוק מנסה לתקן ומבינה שמה שמקולקל לא ניתן לתיקלקוללללללל

ophra

New member
גנבו? ../images/Emo6.gif

אפילו לא... תודה מזליקה אבל זה בסדר אני כבר אחרי.... עפ
(לך תתקלקל איתה)

dganit32

New member
אבל.."זה שלי מהבית"..

זה ה"צעצוע" שלי..אני הבאתי אותו מהבית..

למעלה